Stiahol som si HL2 mod Zombie Panic! Source
este nikdy som nehral nic take cez net, ziadny HL2 ani CSko dokonca cez net, mohli by ste mi poradit ako to spustit bez toho aby som mal zaplateny steam?
hej no a? ale tam sa pytam na left 4 dead a nie zombie panic, a tam v teme co som zombie panic odporucal tak vtedy som to ja este neskusal...
takze odpovede sa asi nedockam
bladeboy napísal:hej no a? ale tam sa pytam na left 4 dead a nie zombie panic, a tam v teme co som zombie panic odporucal tak vtedy som to ja este neskusal...
takze odpovede sa asi nedockam
zombie panic ako aj left 4 deat funguju cez steam rovnako chapes tomu ? tym padom si nezahras ani jedno ani druhe fakt problem zpalatit
bladeboy napísal:a CS funguje tiez cez steam a nemusis platit aby si si zahral
cs je hra ktoram a pocetnu komunitu,hrava to vela ludi ,vela ludi sa zaujima o ns systemy ,lenze ns existuje len pre cs ,a inak neotravuj tu zbytocne s takymito volovinami a pochop ze to hrat nepojde pretoze neoficialne servery neexistuju a ak aj hej tak velmi malo a mozno tak vzdialene ze ping ta zabije ,proste nasetri peniaze a kup si original ,multiplayer sa odrbavat moc neoplati ,pretoze to nieje to prave orechove nikdy
CS 1.6 funguje originalne cez steam, ale je aj (crackla) nonsteam verzia (stand-alone, bez potreby beziaceho steamu). Ak mate kupene CS na steam ucte tak mate vlastne STEAM ID a tym si zahrate aj na originalnych aj na nonsteam serveroch. S nonsteam verziou len na nonsteamoch. Hojko.com je tiez jeden z non-steamov, undzwei.eu, anachronyx atd.
Tak nechapem o com tu je rec...