Need for speed UNDERCOVER
Kravina
Tak teda ja t tiež nechapem...mám
amd athlon x3200 2.2ghz
1536mb ram
nvidia geeforce 9500gt
ide my natom na 1024x800 crysis na 40fps a zapnem nfs a začne to sekař jak hovado aa mam na 8x a aj tak su tam kocky nwm čím to je mam tie nove ovladače psychx ci jak sa to vola ale podla mna je to crackom

amd athlon x3200 2.2ghz
1536mb ram
nvidia geeforce 9500gt
ide my natom na 1024x800 crysis na 40fps a zapnem nfs a začne to sekař jak hovado aa mam na 8x a aj tak su tam kocky nwm čím to je mam tie nove ovladače psychx ci jak sa to vola ale podla mna je to crackom
Re: Kravina
pozrite sa prosím Vás cez Pridať a odobrať programy, že kolko vám napíše, že zabera NFS - undercover, mne píše len niečo cez 2,5 giga, pritom zložka z NFS ma skoro 7 giga, je to nejaké divné
neviem ako u iných, ale po nahodení najnovších catalystov mi ide hra oooveľa lepšie, predtým to padalo aj na 15fps na horších nastaveniach ako mám teraz - teraz to pod 30fps malokedy padne a to mám všetko na maximum okrem world detail... grafu mam X1950XTX 256MB
///EDIT: ešte som zabudol, medzitým som kvôli Gtačku nahodil aj SP3...
///EDIT: ešte som zabudol, medzitým som kvôli Gtačku nahodil aj SP3...
ked mi zabavia auto, a nemám na zaplatenie pokuty, tak kolko potrebujem našetriť aby som ju mohol zaplatiť? ide o Mitsubishi lacer X
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2008, 16:41 )
ozaj niekto to tu rozoberal par strán dozadu, že ked niekomu zabavia auto tak má našetriť peniaze a ísť do garáže a dať to posledné. no znie mi to dosť nezrozumitelne a aj ked som to urobil tak žiadne posledné tam nebolo, proste v garaži mam len jedno auto čo mi nezabavili. tak jak je to teda?
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2008, 16:41 )
ozaj niekto to tu rozoberal par strán dozadu, že ked niekomu zabavia auto tak má našetriť peniaze a ísť do garáže a dať to posledné. no znie mi to dosť nezrozumitelne a aj ked som to urobil tak žiadne posledné tam nebolo, proste v garaži mam len jedno auto čo mi nezabavili. tak jak je to teda?
čooo too preboha robíí ?
prosím vas pozrite si toto video !!!!
http://www.ceknito.sk/video/266447
viete my to nejako logicky vysvetlit ?
mam crack paul.dll
ovladace nvidia psychyx
service pack 2
ked dam naplno seka a mesto sa nestihna načitat 17-19fps
dam na najnišie to iste len v hroznej kvalite a fps: 25-30 a na 640x460 sa to hrat neda
http://www.ceknito.sk/video/266447
viete my to nejako logicky vysvetlit ?
mam crack paul.dll
ovladace nvidia psychyx
service pack 2
ked dam naplno seka a mesto sa nestihna načitat 17-19fps
dam na najnišie to iste len v hroznej kvalite a fps: 25-30 a na 640x460 sa to hrat neda
asi tak... keby nejake nfs robili viac rokov, tak by im ten predaj mozno stupol a nemusili by teraz zastavit nfs seriu... neviem ci to tu bolo, ale planuje sa este 1 nfs (aj o tom sa rozprava ci to vobec budu robit) a potom koniec s nfs, zacnu asi novy zaner... glDAMON88 napísal:chlapci to bude tym ze toto robily asi 1,5-2roky kym crysis robily 6rokov![]()
a to mesto to nacitava preto bo to robily EA blackbox suxx
![]()
ale sak crysis je naj
neda, neda... ved to je akoze dost podstatn omg, demencia..21rOBO21 napísal:spätné zrkadlo ?? normálne sa nedá,ale myslím že ked si dáš auto z pohladu predného náraznika,tak by tam malo byť ak ne tak sa potom nedá bohužial
a dost mi vad, ze pri kupe auta nepisu ci je to predny nahon alebo zadny... lebo zadne su zatial vsetky co som si kupil a nepaci sa mi to, no neviem stym...
edit/ Rad by som sa este spytal ako ziskam auto spat?
nedavno som si kupil nove auto a hned ma aj chitili