Rapid
-
RainbowSix
Light Professional
Rapid
Chalani hladam stranku oficialne predajcu rapid uctov ktori je priami partner s rapidom na slovensku zabudol som tu stranku ak ju dakto ma mohol by mi ju dat prosim
http://rapidshare.com/resellers.html (tam si vyber Slovensko) 
-
RainbowSix
Light Professional
no neviem ako ty ale ja mam len tych 2,5 GB na den co je pre mna dost maloFT napísal:Nie je to úplne presné, je to maximálne za deň 10gb, ale máš nové mesačné obmedzenie - 80gb. To, keď si vydelíš, tak máš tých 2,6gb/deň. No pokiaľ potrebuješ stiahnuť viac za deň nie je problém. Rozhodujúcich je tých 80gb za mesiac.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
wolodo napísal:to obmedzenie ma nacisto dostalo, ved to za den nestiahnem ani DVD film... uplne na nic to je maximalne!!!
vcera som mal obmedzeniena 2.66GB a teraz je tam 5GB WTF?
Spločnosť RapidShare AG, Corporate Communications, prevádzkovateľ populárneho file hostingového riešenia, 23.10.2008 uviedla do platnosti nové úpravy týkajúce sa nových prémiových účtov. Najdôležitejšou a najzásadnejšou zmenou je zníženie maximálnej dennej kapacity z 10GB/deň na 2.66GB/deň, respektíve 80GB/mesiac. Nevyužitý limit sa prenáša do ďalšieho dňa, až po maximálnu kapacitu 10GB.Dôvodom k tomuto kroku boli používatelia, ktorí využívali svoje účty nadmerne a tým vyťažovali servery Rapidshare.com. Týmto krokom si spoločnosť chce udržať kvalitu svojich poskytovaných služieb väčšinu používateľov. Neviem ale či do väčšiny spadajú ľudia, ktorým stačí 2.6GB na deň.