hm aj to hram rad ale na nonsteam serveroch, hral som na antiku ale tam bolo dost malo ludi tak asi ten server zrusili. Dalej som hral na jednom slovinskom servri L4merz al tak nejak ale zabanovali mna a vacsinu kamosov koli tomu ze sme pisali po slovensky, a to z 10 ludi tam bolo 9 slovakov a cechov a admin slovinec proste hnup.
odvtedy som nenasiel dobry server takze (
Sovietovic napísal:Jasnačka že viem Stiahni si z netu Counter Strike Source Texture Pack a nainštalj do Day of Defeat..Funguje 100% len kus dlhšie to inštaluje..
Cafte...Chlopi ja by som mal jeden napad...Co vy nato,ze by sme si zahrali po Hamachi...Podla mna by to bola ina supa...Odpiste ak by mal niekto zaujem
Zdravím ja tiež hrávam,ale na nonsteam serveroch,mám teraz 2,ktoé sú celkom obstojné ak máte záujem podávajte tu tu vaše nonsteam IP adressy aby sme mali kde hrávať;)
ma niekto rovnaky problem ako ja ??.. pocas hry mi to zamrza a hlavne totalne rozhadze grafiku rozne pasiky po obrazovke kococky atd... mam ORIGINALKU a zacalo to myslim po tom najnovsom update ..neviem ci je roblem v tom alebo nikde inde . doteraz to slapalo ako hodinky ..
moja zostava AMD AThlon 3500+ VGA-GF 7600GS 256MB 2GB ram
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 19:08 )
tak tu mate slovensky nowo otvoreny server CS-Ralvi.eu | Day of Defeat Source: IP: 81.89.49.111:27045 Slotov: 17
cawte ja som si stiahol tuto hru ale ked sa chcem pripojit tak vypisuje ze mam zlu verziu alebo nieco take.ale predtim som nainstaloval patch ktory bol k tomu.
mARILYN mANSON napísal:cawte ja som si stiahol tuto hru ale ked sa chcem pripojit tak vypisuje ze mam zlu verziu alebo nieco take.ale predtim som nainstaloval patch ktory bol k tomu.