tlač samolepiek
tlač samolepiek
chcel by som sa spytat ci stym nema niekto skusensoti, a ake tlaciarne sa nato pouzivaju .. dik
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ved som ti pisal ze plotre
to je samostatna kategoria tlaciarni, doma taku urcite nebudes mat, kedze taky obycajnejsi dobry ploter stoji od cca 50 tisic. rezaci kupis od dakych 15-20 tisic taky schopnejsi, tlaciaren-ploter od cca 30 tisic... to su vsetko maloformatove stroje, max do A0+. ak chces daco vacsie, profesionalnejsie, tak kludne 150, 300 ci 500 litrov a viac... zahuci ako nic
vyraba ich napr epson, canon, HP a par dalsich znaciek, tie drahe su uz urcene na profi pouzitie v tlaciarnach
vyraba ich napr epson, canon, HP a par dalsich znaciek, tie drahe su uz urcene na profi pouzitie v tlaciarnach
ja to nechcem lepit len vytlacit presne podla originalu.. podla toho ako to vyrobili vo fabrike ....mam jedneho chalana ktory to robil v jednej firme len dal vypoved a chcel by som stymto nieco vymysliet a vobec som nemal ani sajnu o tlaciarnacha a cenach atd... aka by bola podla teba pre toto najlepsia ...? urcite to bude vediet aj on ale ked sa snim budem otom rozpravat tak uz by som chcel mat nieco pripravene ...
-
Kibo
Hardcore addict
no ja osobne by som to riesil rezacim plotrom, nakolko vacsina polepov je vektorovych, folie zozenies od vymyslu sveta. dokonca aj chromovu keby dakto chcel origo napis GSX-R na suzu, tu mam napr aj doma
(tu foliu myslim
)
tie folie sa robia rozne materialy, hrubky, farby, su aj vzorovane... ak budes mat rezaci ploter, budes moct robit aj tricka, z nazehlovacej flockovacej folie sa daju napr. robit...
tie folie sa robia rozne materialy, hrubky, farby, su aj vzorovane... ak budes mat rezaci ploter, budes moct robit aj tricka, z nazehlovacej flockovacej folie sa daju napr. robit...
-
Kibo
Hardcore addict
zalezi od rozmeru danej nalepky, tie stolove male maju malu sirku rezu, radsej by som kupil daky coma aspon 60cm, ale tie uz nieco stoja. na tom uz nieco urobis, aj na auto keby bolo treba daco v normalnom rozmere 
za dakych 40 litrov mas sirku rezu 68 cm co je uz slusne, dlzka zalezi od mnozstva folie ne rolke
za dakych 40 litrov mas sirku rezu 68 cm co je uz slusne, dlzka zalezi od mnozstva folie ne rolke