Nokia N95 8GB
-
xH4wK
napr 2000mAh ...
http://shop.eten.hu/mugen-power-nokia-b ... p-244.html
-
Schyl2o
Star
- Kontaktovať používateľa:
ale potom je telefon hrubsi a ten nahradny kryt vyzera strasne gicovoob3l1x napísal:napr 2000mAh ...
-
mr_b0mbas71c
Amateur
Padnutie záruky
Pokiaľ viem záruka tým nepadá v záručnom liste máš napísané aby sa firmware upgradoval. A čo sa týka výdrže batérie, musí sa správne naformátovať tj. 3x po dobu 24 HODÍN. Nechcel som tomu veriť ale fakt to pomáha. A ešte pokiaľ si vypnete 3G sieť v nastaveniach (z "Duálny režim" na "GSM"), dosť citeľne to zvýši výdrž batérie.
A ešte jedna otázočka. Neviete o nejakom prehrávači ktorý by prehrával aj *.wmv súbory. Ďakujem
A ešte jedna otázočka. Neviete o nejakom prehrávači ktorý by prehrával aj *.wmv súbory. Ďakujem
Re: Padnutie záruky
mozno core... ale nikdy som nic take do smrat phone nepchal... viem ze core prehrava avi-cka a mne to staci... vygoogli si ho a pozri sa co vsetko prehrava...mr_b0mbas71c napísal:Pokiaľ viem záruka tým nepadá v záručnom liste máš napísané aby sa firmware upgradoval. A čo sa týka výdrže batérie, musí sa správne naformátovať tj. 3x po dobu 24 HODÍN. Nechcel som tomu veriť ale fakt to pomáha. A ešte pokiaľ si vypnete 3G sieť v nastaveniach (z "Duálny režim" na "GSM"), dosť citeľne to zvýši výdrž batérie.
-
mr_b0mbas71c
Amateur
Re: Padnutie záruky
no to je pravda ... lenze jediny drobny zadrhel ked mas mobil od t-mobile mas tam brandovany FW ... a ked ho napojis na NSU tak ti neponukne ziadnu aktualizaciu teda napise ti ze tvoj mobil ma najaktualnejsiu verziu FW ...mr_b0mbas71c napísal:Pokiaľ viem záruka tým nepadá v záručnom liste máš napísané aby sa firmware upgradoval. A čo sa týka výdrže batérie, musí sa správne naformátovať tj. 3x po dobu 24 HODÍN. Nechcel som tomu veriť ale fakt to pomáha. A ešte pokiaľ si vypnete 3G sieť v nastaveniach (z "Duálny režim" na "GSM"), dosť citeľne to zvýši výdrž batérie.
musis zmenit PC (product code) aby ti ponuklo aktualizaciu a tym sa zrusi brandovanie ... a tym padom by mohla padnut aj zaruk neviem ako to riesi t-mobile, orange, o2 ...
Chalani koľko Vám trvá kopírovanie súborov na 8Gb pamati ( z jedného priečinku do druhého ) ? Ja som si stopol kopírovanie 122Mb MP3, a trvalo to 4:45min (použil som X-Plore ). Nie je to neako veľa ? Lebo sa mi to zdá dosť dlhá doba..
Edit: takže cez Xplore 1.22 to trvá 4min 45sek ale pritom cez vstavaného správcu súborov iba 1min 2sek.
Takže problém bude niekde v Xplore, ale kde ?!
Edit: takže cez Xplore 1.22 to trvá 4min 45sek ale pritom cez vstavaného správcu súborov iba 1min 2sek.
Takže problém bude niekde v Xplore, ale kde ?!
-
mr_b0mbas71c
Amateur
Tým product code myslíš IMEI?no to je pravda ... lenze jediny drobny zadrhel ked mas mobil od t-mobile mas tam brandovany FW ... a ked ho napojis na NSU tak ti neponukne ziadnu aktualizaciu teda napise ti ze tvoj mobil ma najaktualnejsiu verziu FW ...
musis zmenit PC (product code) aby ti ponuklo aktualizaciu a tym sa zrusi brandovanie ... a tym padom by mohla padnut aj zaruk neviem ako to riesi t-mobile, orange, o2 ...