Nokia N95 8GB

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nosooo »

nepride vam tento telefon pomalsi ako klasicka N95? :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

nosooo napísal:nepride vam tento telefon pomalsi ako klasicka N95? :?
mne osobne aj hej , dost casto mi zamrza na par sekund
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

H@wk napísal:mne osobne aj hej , dost casto mi zamrza na par sekund
Ja som ho mal kratko asi 2 tyzdne a nemal som problem ze by mi mrzol ci co ;) jedine ten klasicky problem s GPS ale inac pohoda vsetko fungovalo :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

mate niekto skusenosti s vykonejsimi baterkami na tento telefon?ak hej,tak pls povedzte,aj link by bodol na tu baterku :wink:
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

vykonnejsie? ved tam je 1200, aku tam chces este napratat?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

mno a kolko to vydrži??
ta bateria?
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

ale potom je telefon hrubsi a ten nahradny kryt vyzera strasne gicovo :smt078
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

amateur napísal:mno a kolko to vydrži??
ta bateria?
no com som cital jeden co si ju objednal a pouziva udaval ze mu mobil teraz vydrzi 3 dni s tym ze pouziva wifi, BT, GPS ...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím, nestretol sa niekto s tým aby MP3 na zvonení "preskakovala" ? Niečo ako keď je v CD prehrávači poškrabané CD. Skúšal som ju nastaviť ako zvonenie z 8gb pamate ale aj z normálnej.

Dokonca rozdielne mp3 som skúšal stále bezvýsledne. Keď to pustim cez prehrávač, problémy nemam..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hmmmm no s takym problemom som sa este nestretol ....
aky tam mas FW ? jedine co by mohlo pomoct je asi upgrade FW ale nemusi a predpokladam ze mas telefon brandovany (od operatora) cize tym by ti mohla padnut zaruka ...
Lord_3D
Addict
Addict

Áno, mobil je T-Mobilu ( FW 20.0.016 ). Ten zvuk preskakuje iba pri samotnom zvonení. Dokonca ani pri "náhľade" zvonenia v nastaveniach to nerobí. Som z toho celkom rožčarovaný.

Mám skúsiť updatnuť mobil cez NSU ?
mr_b0mbas71c
Amateur
Amateur

Padnutie záruky

Príspevok od používateľa mr_b0mbas71c »

Pokiaľ viem záruka tým nepadá v záručnom liste máš napísané aby sa firmware upgradoval. A čo sa týka výdrže batérie, musí sa správne naformátovať tj. 3x po dobu 24 HODÍN. Nechcel som tomu veriť ale fakt to pomáha. A ešte pokiaľ si vypnete 3G sieť v nastaveniach (z "Duálny režim" na "GSM"), dosť citeľne to zvýši výdrž batérie.

A ešte jedna otázočka. Neviete o nejakom prehrávači ktorý by prehrával aj *.wmv súbory. Ďakujem
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Padnutie záruky

Príspevok od používateľa jackb »

mr_b0mbas71c napísal:Pokiaľ viem záruka tým nepadá v záručnom liste máš napísané aby sa firmware upgradoval. A čo sa týka výdrže batérie, musí sa správne naformátovať tj. 3x po dobu 24 HODÍN. Nechcel som tomu veriť ale fakt to pomáha. A ešte pokiaľ si vypnete 3G sieť v nastaveniach (z "Duálny režim" na "GSM"), dosť citeľne to zvýši výdrž batérie.

A ešte jedna otázočka. Neviete o nejakom prehrávači ktorý by prehrával aj *.wmv súbory. Ďakujem
mozno core... ale nikdy som nic take do smrat phone nepchal... viem ze core prehrava avi-cka a mne to staci... vygoogli si ho a pozri sa co vsetko prehrava...
mr_b0mbas71c
Amateur
Amateur

Core som mal ale ani ten to neprehráva. Prehrá všetko len nie wmv. Takže jedine to konvertovať. Díky za radu.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: Padnutie záruky

mr_b0mbas71c napísal:Pokiaľ viem záruka tým nepadá v záručnom liste máš napísané aby sa firmware upgradoval. A čo sa týka výdrže batérie, musí sa správne naformátovať tj. 3x po dobu 24 HODÍN. Nechcel som tomu veriť ale fakt to pomáha. A ešte pokiaľ si vypnete 3G sieť v nastaveniach (z "Duálny režim" na "GSM"), dosť citeľne to zvýši výdrž batérie.

no to je pravda ... lenze jediny drobny zadrhel ked mas mobil od t-mobile mas tam brandovany FW ... a ked ho napojis na NSU tak ti neponukne ziadnu aktualizaciu teda napise ti ze tvoj mobil ma najaktualnejsiu verziu FW ...
musis zmenit PC (product code) aby ti ponuklo aktualizaciu a tym sa zrusi brandovanie ... a tym padom by mohla padnut aj zaruk neviem ako to riesi t-mobile, orange, o2 ...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

T-Mobile im musis doniest do pobocky aby ti updatli FW.

Orange to ma v pohode, Nokia Pc Suite to pekne updatne a vsetko ide ako hodinky.
Lord_3D
Addict
Addict

Chalani koľko Vám trvá kopírovanie súborov na 8Gb pamati ( z jedného priečinku do druhého ) ? Ja som si stopol kopírovanie 122Mb MP3, a trvalo to 4:45min (použil som X-Plore ). Nie je to neako veľa ? Lebo sa mi to zdá dosť dlhá doba..

Edit: takže cez Xplore 1.22 to trvá 4min 45sek ale pritom cez vstavaného správcu súborov iba 1min 2sek.

Takže problém bude niekde v Xplore, ale kde ?!
mr_b0mbas71c
Amateur
Amateur

no to je pravda ... lenze jediny drobny zadrhel ked mas mobil od t-mobile mas tam brandovany FW ... a ked ho napojis na NSU tak ti neponukne ziadnu aktualizaciu teda napise ti ze tvoj mobil ma najaktualnejsiu verziu FW ...
musis zmenit PC (product code) aby ti ponuklo aktualizaciu a tym sa zrusi brandovanie ... a tym padom by mohla padnut aj zaruk neviem ako to riesi t-mobile, orange, o2 ...
Tým product code myslíš IMEI?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nie, mysli product code :wink:
Napísať odpoveď