len jedno nechapem ze preco len 23-jka patch ide a ostatne nie...aspon mne..teraz mam 35-ku ale stale mi vipise W_LoadWadFile : couldn't load gfx.wad nechapem uz total a nwm najst 23-jku preinstaloval som si uz aj windows a vymazala sa mi nahodou pomozte..aspon linkom
Mam taky problem. Preinstaloval som CS, lebo som nahodil nejaky CZBindMaker, ktory mi to cele zasral. No urobil tieto veci:
-nezvacsoval sa mi crosshair ked som skakal, chodil, bezal. Stale mal jednotnu velkost.
-jeho farba sa dala menit. Teraz som dal "crosshair_color "r g b"" do configu aj userconfigu a furt je zelena, tak ako je v hre default.
-dal mena do stredu obrazovky. Teraz som dal "hud_centerid "1"" do configu aj userconfigu a furt su dole v rohu.
-"hud_fastswitch "1"" nefunguje vobec.
-crosshair_color >> hojko ma pravdu, som retardovany. Fungovalo to, len namiesto 1 255 216 som dal 1 255 16 a jasne ze to bolo zelene a nie tyrkysove dpc
-hud_fastswitch >> neviem, uz funguje
Prosim vas potreboval by som war cfg na cs:source.
jednoducho by som napisal exec war.cfg a uz by to slo same..vetsinou 3x RR atd..nema to niekto moc by sa mi to zislo...dakujem.
G0lDiER_ napísal:Prosim vas potreboval by som war cfg na cs:source.
jednoducho by som napisal exec war.cfg a uz by to slo same..vetsinou 3x RR atd..nema to niekto moc by sa mi to zislo...dakujem.
Skús vyskúšať tento môj cfg: (príloha)
Keď tak si ho uprav podľa seba. Je ale treba aby na serveri bol povolený príkaz sv_allow_wait_command 1.
no skusil som a funguje ako ma ale uplne mi zblbne cssko pri tom..ja nemozem vobec chodit, vsetky prikazy sa ako keby vypnu..dam dissconnect a ono napise ze unknown command..uz som vyskusal 3 cfg a stale to iste..je chyba u mna ale neviem aka..
no skusil som a funguje ako ma ale uplne mi zblbne cssko pri tom..ja nemozem vobec chodit, vsetky prikazy sa ako keby vypnu..dam dissconnect a ono napise ze unknown command..uz som vyskusal 3 cfg a stale to iste..je chyba u mna ale neviem aka..
Ja som ho skúsil a funguje. Teda skúšal som ho na normal serveri, nie na vytvorenom cez CSS. Pri vytvorenom asi nemôže byť pred každým príkazom rcon.