Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
hm a lytka nie? a zadok? ..mozme sa bavit na tuto debatu este nekonecne dlho ..ale vezmime do uvahy ze celkovo oblecenie ako take zakryva a upravuje postavu..rifle nevynimajuc..proste kazdy moze vyzerat dobre ak vie co si obliect aby zakryl svoje nedostatky a ukazal prednosti...otazne je uz potom ako vyzera bez siat...vtedy sa totiz ukaze vsetko
-
Sagittarius
Guru
-
pryja
Darca
Mozno k tomu prispievaju tie kilometre nabehane v sluzbach a hodiny statia pri operacnych stoloch. Svaly pracuju a lytka sa tvarujuades napísal:stehna nejako "urovnas", "vyhladis" atd, zadok ked je raz obrovsky tak nim aj ostane (aj ked niektore velke zadky su celkom pekne) no a lytka v rifliach hodnotit nemozes, tie len v kratkom obleceni. lytka su najkrajsie na sestrickach, ktore maju take tie ich saty a podkolienky. a uplne the best of su lytka na instrumentarkach na chirurgickych saloch, tie ich maju nenormalne (neviem preco to tak je, ale je to proste tak)
-
Makovnik
Medium Professional
Ked vidim zensku spredu, zrak mi zastane na jej tvari - oci, pery, potom tvar ako celok, dalej vlasy. Dalej pohlad pada dole - prsia, postava.
Pekne pery a oci ma vedia dostat.
Ak ju vidim zozadu, magnetom je zadok
(velkost v ramci medzi nehraje rolu, ale tvar zenskeho pozadia dokaze ocarit), potom nohy, ak vidno chrbat, tak aj ten.
Chodza vie tiez cloveka prezradit, ale nieje tak relevantna.
Ked dojde ku kontaktu, musi mi vyhovovat vo vystupovani, sposobe reci.
Mam rad logicky zmyslajuce a racionalne zeny (i ked to je rarita, ale blizko ma vela z nich
) s nazorom na svet atd atd..
Ale ako bolo spomenute, ked zapracuje chemia, naroky klesaju ... az idu bokom
Ak by som mal vseobecne napisat, co sa mi na zenach fyzicky paci, je to zena ako celok, lebo je to nieco skvele
taka prijemna kombinacia tvarov, oblin..
Ak by to mali byt len dusevne kvality - tazko posudit; slovom popisanych vlastnosti, z ktorych sa da vyberat su stovky a len ich spravne namiesanie zapadne ako puzzle skladacka voci mne.
Pekne pery a oci ma vedia dostat.
Ak ju vidim zozadu, magnetom je zadok
Chodza vie tiez cloveka prezradit, ale nieje tak relevantna.
Ked dojde ku kontaktu, musi mi vyhovovat vo vystupovani, sposobe reci.
Mam rad logicky zmyslajuce a racionalne zeny (i ked to je rarita, ale blizko ma vela z nich
Ale ako bolo spomenute, ked zapracuje chemia, naroky klesaju ... az idu bokom
Ak by som mal vseobecne napisat, co sa mi na zenach fyzicky paci, je to zena ako celok, lebo je to nieco skvele
Ak by to mali byt len dusevne kvality - tazko posudit; slovom popisanych vlastnosti, z ktorych sa da vyberat su stovky a len ich spravne namiesanie zapadne ako puzzle skladacka voci mne.
Ano,viem že to je Klišé
,ale u mńa to je ako na mňa dotyčná pôsobí celkovým dojmom,tz,dačo čo sa dá zachytiť asi iba "6 zmyslom" a proste mam dobrý pocit len so samotnej prítomnosti
.Na druhej strane može byť slečna neviem ako nadherná,pokial prekročí určitu hranicu afektovanosti,tak ma žeru mrle,resp tiež nemám rád mieste "krasky" co na každú druhu/druhého špintajú,ale nikdy sa nepozrú na seba.
vyzor je dolezity tak isto ako jej vlastnosti, podla mna by zena mala mat z kazdeho rovnako asi, bo darmo je pekna ked je menej inteligentna, darmo ma iq 160 ked je nepekna, skratka by to malo byt tak v strede, fifty-fifty
a to iste plati aj u muzov asi
a ja osobne mam rad ukecane trosku baby a nech su trosku blaznive bo nemam rad stereotyp, potom sa lahko moze stat ze sa zacnem pri nej nudit a to je zle nedobre
a ja osobne mam rad ukecane trosku baby a nech su trosku blaznive bo nemam rad stereotyp, potom sa lahko moze stat ze sa zacnem pri nej nudit a to je zle nedobre
1. miesto - prvy dojkem
v tomto myslim to ked idem okolo a uvidim nejaku tak ma musi na nej nieco zaujat.. bud tvar, poprsie alebo postava
2. miesto - tvar
3. miesto - postava
4. miesto - prsia
a ked sa s nou uz zacnem rozpravat tka ma zaujima hlavne jej spravanie a ci je trochu rozumna lebo zas necete mat asi nieco spolocne s babou ktora je blba ako tago (sorry girls za prirovnanie
)
v tomto myslim to ked idem okolo a uvidim nejaku tak ma musi na nej nieco zaujat.. bud tvar, poprsie alebo postava
2. miesto - tvar
3. miesto - postava
4. miesto - prsia
a ked sa s nou uz zacnem rozpravat tka ma zaujima hlavne jej spravanie a ci je trochu rozumna lebo zas necete mat asi nieco spolocne s babou ktora je blba ako tago (sorry girls za prirovnanie
-
blitzkrieg
Professional