Parkovanie pred obchodným centrom
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
preco tlachate o tom, ze ked clovek sadne do lepsieho auta, zabudne na zakony? OMG! ked ma dakto nasrate v hlave, moze sediet aj vo volge ci fabii, nepotrebuje A8. nevravim, ze taki ludia nie su, ale nehadzte ich kategoricky do jedneho vreca, je to iba urcite % z davu...
hojko si nedavno kupil lepsie povozenie, tak uz aj on automaticky patri k ty mentakom, co stavaju na prechode, miestach pre invalidov a spol? ked mam na to, tak si take auto nemam kupit, lebo zacnem robit take veci? wake up...
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
len pre informaciu a8 avant nie jeolihope napísal:Viete, keď si človek sadne do nejakého audi a8 avant .... tak zabúda na zákony ...keď som si sadol na autosalone tak som sa dost divil popravde ale je to supa auto, ale ked niekto s nim jazdi mohol by dodrzovat zakony
a inak mas pravdu v podstate myslim, ze to tu bolo spomenute, ten kto ma 2-3 melony na take auto neriesi 500 sk pokutu ...
Ironia všetkeho je, že pri tých ostrovčekoch pred tescom sa nestavaju len X5, A8 či SL550. Pred TT tescom vidadam bežne formany, 206-tky, fabie..
Hojko: Ja som v utorok zas šlapal na brzdu. V BA na Tomašikovej nejaka cica zabudla zastať na červenej a vletela do jazdy autu iducemu predo-mnou. Nebyť predvídavosti vodiča toho dvojkového golfa predo-mnou alebo mojho odstupu od neho tak sme všetci v sebe.
Slečna celá vystresovaná tam ešte minútu sedela a držala sa volantu, jak to rozdýchavala.
Hojko: Ja som v utorok zas šlapal na brzdu. V BA na Tomašikovej nejaka cica zabudla zastať na červenej a vletela do jazdy autu iducemu predo-mnou. Nebyť predvídavosti vodiča toho dvojkového golfa predo-mnou alebo mojho odstupu od neho tak sme všetci v sebe.
Slečna celá vystresovaná tam ešte minútu sedela a držala sa volantu, jak to rozdýchavala.