No hud_fastswitch 1 je na to ked si menis zbran napr. mas pistolku a chces samopal tak si to hadam menis na cislach a nie na myske lolzmoosha napísal:Okay, skusim. A ten hud_fastswitch "1" neviete preco nejde?
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
G0lDiER_
King
Radek21: v 1.6tke je to tak isto ale bez use.
Cize
Prip. alias ak by si tam chcel dat este throw alebo tak...
Tak isto je to aj z ostatnymi granátmi.
Cize
Kód: Vybrať všetko
bind "f" "weapon_flashbang"Kód: Vybrať všetko
alias "flash1" weapon_flashbang
bind "f" "flash1"Kód: Vybrať všetko
weapon_flashbang
weapon_hegrenade
weapon_smokegrenade-
cORP.
Addict
ludia mam vazny problem
dnes som cez steam kupil cs: source a po stiahnuti nainstalovani aj preinstalovani cska mi pri sputeny vzdy napise toto
platform error module failed to initialize
mali ste niekto taky problem ? pretoze nezaspim s vedomim ze som stiahol a zaplatil za nieco co ani nejde
naozaj prosim vsetky skusenosti a rady
mali ste niekto taky problem ? pretoze nezaspim s vedomim ze som stiahol a zaplatil za nieco co ani nejde
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=pla ... =&aq=f&oq=INDIGOcorp. napísal:ludia mam vazny problemdnes som cez steam kupil cs: source a po stiahnuti nainstalovani aj preinstalovani cska mi pri sputeny vzdy napise toto
mali ste niekto taky problem ? pretoze nezaspim s vedomim ze som stiahol a zaplatil za nieco co ani nejdenaozaj prosim vsetky skusenosti a rady
-
cORP.
Addict
no reinstalacia hry ani updat toho steamu mi nesiel to mas pravdu ,myslis ze komplet reinstal steamu pomoze ? cs 1.6,cscz,hl 1, stalker vsetko mi ide len source proste nie a uz som zufaly
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 18:50 )
takze ludia nasiel som konecne po pol dni riesenie
cely problem tkvie len v tom ze cs:source ,hl2,a podobne hry proste nejdu spustit a pisu tuto chybu len vtedy ak mate nastaveny steam na cesky jazyk
je to volovina ale je to proste tak ,zmenil som to spat na anglictinu a vsetko ide ako ma tu je komplet clanok dufam ze pomoze aj ostatnym,a dakujem za ochotu
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 18:50 )
co konkretne by si chcel odfotit ? pretoze tam moc toho nieje co fotit ,zapnem source chvilu cierna obrazovka ,obcas preblikne pozadie ake je v menu no hned vyhodi do winu malicka tabulka s textom co som napisal a hned v zapati za tym ked ju odkliknem tak hl2.exe prestal pracovat odoslat neodoslat , mam win vista ultimate 32bitG0lDiER_ napísal:Odfot to prosim.
takze ludia nasiel som konecne po pol dni riesenie
Kód: Vybrať všetko
http://blog.petrmiko.cz/2008/09/steam-v-cestine-dobry-napad-prinasejici-problemy/Aký mas OS na notasi?moosha napísal:Rad by som tu vyriesil taky dolhodobejsi problem. Sem-tam, ked VYPNEM hociake CS (1.6 NS/S, CZ S) tak proste notas sa sekne a musim ho vypnut. Dosti ma to serie. Neviete poradit?
Robí ti to len pri tej jednej hre?
Skúsal si hry preinstalovat a znova skusit?
Más spravne ovladace nainstalované?
-
G0lDiER_
King
To znaci ze server je steamovy a ty mas nonsteam. Poznam ten server a tak viem ze nieje steamovy, skus preinstalovat patch 17 a 18 a nainstaluj si master server. Potom by to malo ist. Mimochodom skus ist na forum toho serveru [www.cssource.sk] a tam sa spytaj, tam ti skor odpovedia