myslim ze pri spajani suborou s koncovkou .001 atd mi chyba .crc ale neviem presne ako to vyriesit... nasiel som kopu navodov na nete ale ani jeden nazaberá...
m4doxx napísal:myslim ze pri spajani suborou s koncovkou .001 atd mi chyba .crc ale neviem presne ako to vyriesit... nasiel som kopu navodov na nete ale ani jeden nazaberá...
nemas pouzivat ten crap ktory sa vola Total Commander 001 v pohode rozbalis cez WinRAR alebo Alzip
Dá sa nejak v hre nastaviť aby ma stále neodhlasovalo z Windows Live ?
Stále keď spúštam hru tak sa musím prihlásiť na účet, nedá sa to spraviť aby som tam bol prihlásený automaticky ? tuším ked som naistaloval hru tak mi to tak išlo.
Rovnako aj v Social game Club, stále keď chcem spustiť hru vypíše že prihlasujem musím čakať potom mi hodí tabuľku kde musím kliknúť na later... a až potom na tabuľku kde je play. Dá sa nejak spraviť aby mi rovno hodilo tabuľku s PLAY ?
stalo sa vam niekedy, ze ste prisli na miesto misie(ta zlta sipka), dalo to ciernu obrazovku(LOADING.....) a vtedy uz nic viac, proste ze to skoncilo na tej obrazovke a jedine tvrdy reset PC... cakal som 15 minut a nic, potom ctrl+alt+del, nic, alt+f4 nic, ctrl+esc nic takze som bol nuteny ten reset...
neviete cim to moze byt, to ze to skonci pri loadingu ? robi mi to pri jednej missi nazov PAYBACK pre nejakeho zazobanca na tretom ostrove(na mape J)...
no ja mam problem s win live... regnuty som v pohode, ale nejde ma prihlasit lebo nemam nainstalovany fix WindowsXP-KB938759-x86-ENU
mam cz verziu xp. a vypisuje chybu kvoli jazyku. da sa stym nieco robit?
AXO napísal:stalo sa vam niekedy, ze ste prisli na miesto misie(ta zlta sipka), dalo to ciernu obrazovku(LOADING.....) a vtedy uz nic viac, proste ze to skoncilo na tej obrazovke a jedine tvrdy reset PC... cakal som 15 minut a nic, potom ctrl+alt+del, nic, alt+f4 nic, ctrl+esc nic takze som bol nuteny ten reset...
neviete cim to moze byt, to ze to skonci pri loadingu ? robi mi to pri jednej missi nazov PAYBACK pre nejakeho zazobanca na tretom ostrove(na mape J)...
Presno to sa mi stalo....cakal som cakal cakal.....a nic...tak som si zavolal a asi po 40min rozhovoru z holkou mi naskocila hra......
...stalo sa mi to jediny raz....od vtedy som nemal ziaden problem...
AXO napísal:neviem ci tu alebo niekde inde som videl taky zoznam chyb, co vypisuje GTAIV, ale uz to nemozem najst, neviete co znamena chyba WS10 na viste ?
skus google... alebo si pockaj 40 min
//autoeditácia príspevku ( 26 Dec 2008, 18:59 )
Pulpman napísal:no ja mam problem s win live... regnuty som v pohode, ale nejde ma prihlasit lebo nemam nainstalovany fix WindowsXP-KB938759-x86-ENU
mam cz verziu xp. a vypisuje chybu kvoli jazyku. da sa stym nieco robit?