T-Com Dial a DSL Prehľady

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa andylarkin0 »

Moja sestra ktorá sa vidala a býva so svojim mužom si dala od T-Comu obmedzený internet na 2GB .Teraz jej však na internete neukazuje koľko má stiahnutých dát a bojí sa že tento limit prekročila . Čo si myslíte je to sobrý dôvod na zrušenie zmluvy .Na začiatku ako to podpisovala jej povedaly že zmluvu môže zrušiť za 18 000 Sk,- . Myslíte že to za to stojí ?? Alebo sa môže ísť sťažovať do T-Comu a keby to tam nebolo nejakou súdnou cestou zrušiť zmluvu ? Poradte pls :?

//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 12:42 )
Prosím poradte !
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

neviem ako to presne je u DSL ale ak ma napriklad viazanost na 2 roky tak po 2 rokov by sa mala zmluva rusit bezplatne mozno len za maly poplatok,a existuju aj nejake utilitky ktore ti pocitaju kolko si stiahol z netu
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Zetom napísal:neviem ako to presne je u DSL ale ak ma napriklad viazanost na 2 roky tak po 2 rokov by sa mala zmluva rusit bezplatne mozno len za maly poplatok,a existuju aj nejake utilitky ktore ti pocitaju kolko si stiahol z netu
Práveže počas viazanosti (tých 2 rokov) sa to zadarmo zrušiť nedá až po tých 2 rokoch sa to dá zrušiť úplne zadarmo .
Zetom
Medium Star
Medium Star

no a aku dlhu dobu to uz segra ma ?? nemoze pockat ked sa skonci viazanost a potom to zrusit ??
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Zetom napísal:no a aku dlhu dobu to uz segra ma ?? nemoze pockat ked sa skonci viazanost a potom to zrusit ??
Má to len 3 mesiace :( A má malého syna ktorý neustále chodí na super hry ( :lol: ) lenže teraz moja sestra nevie koľko má a nechce ho púšťat lebo 0,50 Sk,- za MB nad hranicu :(
Zetom
Medium Star
Medium Star

no tak nech ide do t-comu a nech povie ze nevidi kolko stiahla a ked s tym nic neurobia tak druha moznost stiahnut daku utilitku ktora pocita stiahnute MB,pretoze ak je to tak ze 18 litrov za zrusenie tak to sa vobec neoplati,alebo dalsia moznost nech zakaze stranky s online hrami a je to :wink:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

tak za prve si vybrala zly net
za druhe nech pocka do konca mesiaca a nech zacne pouzivat nejaky soft na meranie prenesenych dat (ja mam DU Meter)
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Zetom napísal:no tak nech ide do t-comu a nech povie ze nevidi kolko stiahla a ked s tym nic neurobia tak druha moznost stiahnut daku utilitku ktora pocita stiahnute MB,pretoze ak je to tak ze 18 litrov za zrusenie tak to sa vobec neoplati,alebo dalsia moznost nech zakaze stranky s online hrami a je to :wink:
Lenže jediný dôvod prečo internet dávala bol ten aby ho mal jej syn na hranie on-line hier ale ja jej to poviem .A ešte ...budeš taký dobrý a poradíš mi nejaký program ?? Nemusí byť odkaz ale iba názov .Ja nič také nepoznám :wink:

Edit : Už nepotrebujem dal mi ho Aiden
Zetom
Medium Star
Medium Star

kukni vyssie Aiden ti napisal nazov tak skus ten ja nepoznam nazvy jedine si najdi este na googli nejake,a ved staci ked segra zakaze napriklad len nejaky tie stranky s online hrami a hotovo a mladeho to casom omrzi hrat stale tie iste hry :wink:
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Zetom napísal:kukni vyssie Aiden ti napisal nazov tak skus ten ja nepoznam nazvy jedine si najdi este na googli nejake,a ved staci ked segra zakaze napriklad len nejaky tie stranky s online hrami a hotovo a mladeho to casom omrzi hrat stale tie iste hry :wink:
Dobre takže mu má zakázať on-line hry a mám jej nainštalovať nejaký soft na sledovanie prenesených dát ....ok ďakujem vám ...a sa chcem spýtať ...Ten DU Meter sleduje aj Uploadnute dáta či len Downloadnute dáta ?? :oops:
Aiden
Darca
Darca

aj uploadnute
Zetom
Medium Star
Medium Star

hej presne tak a ak mlady nic neupuje na net tak ti je zbytocne sledovat kolko mas odovzdanych pretoze za mesiac sa nazbiera uplne minimum
Aiden
Darca
Darca

tak ja neuploadujem, iba obcas nieco cez ICQ poslem a tych 500-600 MB mi to za mesiac bez problemov spravi :)
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Zetom napísal:hej presne tak a ak mlady nic neupuje na net tak ti je zbytocne sledovat kolko mas odovzdanych pretoze za mesiac sa nazbiera uplne minimum
Alík.cz :lol: :lol: A tam dáva cez Rajce.net svoje fotky :lol: :lol: Je mi z toho do smiechu :lol: A tam dáva tie blbosti z toho ..toho......jetixu ..áno jetixu tam blbé obrázky dáva ale je to minimum to je pravda jeden obrázok takých 256 kb pri največšom . 8)
Zetom
Medium Star
Medium Star

tak potom nainstaluje ten soft a mas pokoj so vsetkym a ked bude vela tak nech segra odpoji kabel a hotovo :wink:
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Našťastie som teraz v dome mojej sestry tak dám obrázok uploadnutych dát :D a mám silné podozrenie že má vymenené Upload s Download :?
Prílohy
Stiahnuté_Dáta_T-Com.JPG
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Neda sa v t-come povysit stavajuci program na neobmedzeny mne sa zda ze v orange to tak funuguje ze ak mam 60 pausal tak mozem zvysovat pocas viazanosti na vyssi alena nizsi nie neda sa takto aj s internetovymi balickamy v t-come ?
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Jancuk napísal:Neda sa v t-come povysit stavajuci program na neobmedzeny mne sa zda ze v orange to tak funuguje ze ak mam 60 pausal tak mozem zvysovat pocas viazanosti na vyssi alena nizsi nie neda sa takto aj s internetovymi balickamy v t-come ?
No keby sa to takto dalo tak to by bolo pre moju sestru výhodné :o :) Ale je to T-Com a keby to tak bolo koľko by to mohlo stáť ?? :?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

no nemalo by to asi nic stat ale dalsia faktura by bola uz za novy program pre istotu skuste zavolat na 0800 123 456 aspon sa mi zda ze maju take cislo
andylarkin0
Medium Expert
Medium Expert

Jancuk napísal:no nemalo by to asi nic stat ale dalsia faktura by bola uz za novy program pre istotu skuste zavolat na 0800 123 456 aspon sa mi zda ze maju take cislo
A je to bezplatne alebo sa niečo za to platí ?? A ako má moja sestra o to požiadať má ísť na najbližšiu pobočku T-Comu a povedať že...
Napísať odpoveď