a podla mna je ta klavesnica dobra
Co jej kupit na vianoce???
asi si bola zlaaaaHaslerka napísal:ja som este nic nedostalaaa![]()
jakube no pochval sa
ano ja som bola tiez tak s priatelomLoomy napísal:asi si bola zlaaaainak celkom funny tema a neviem preco mate pocit ze vianocne darceky musia byt prekvapenie.. najlepsie zobrat priatelku do obchodu a na kupuj, ja zaplatim.. ona ma co chce, ty to mas rychlo z krku, ako sa hovori vlk syty aj koza cela
no ved ja som mal tiez este jedno male prekvapenie pre nu
tak som jej nakupil a tak a potom sme prisli ku mne a dal som jej este posledny darcek ktory uz ani necakala tak uz ani nevedela co ma povedat 
no ale ked ma niekto mat stresy z toho aby to vsetko bolo prekvapenie a dokonale a uzitocne a tak.. a aby to nedopadlo ako tu niekto pisal ze jej kupil spodary ktore potom ani raz nemala na sebe tak radsej obetovat prekvapenie kvoli niecomu co bude naozaj uzitocne a co bude stat za tie peniaze. (moj nazor)
no ale ked ma niekto mat stresy z toho aby to vsetko bolo prekvapenie a dokonale a uzitocne a tak.. a aby to nedopadlo ako tu niekto pisal ze jej kupil spodary ktore potom ani raz nemala na sebe tak radsej obetovat prekvapenie kvoli niecomu co bude naozaj uzitocne a co bude stat za tie peniaze. (moj nazor)
no tak a je po vianociach... ja myslim ze som to zvladol celkom fajn co sa tyka darcekov:D teda mojej milovanej som dal len hodinky a ona mne album s jej erot. fotkamy
zverina nie?:D som nevedel ako sa mam tvarit...inak tie hodinky to boli nakoniec tieto http://www.esprit.co.uk/index_uk.htm?We ... anguage=uk u nas stoja 2890,- na dalsi darek mi jednucho neostalo 
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: