CASOPIS MY-TIME HLADA REDAKTOROV
-
websterko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ahojte neozyval som sa na fore dlho respektive par dni lebo som robil vodicak skusky tak mi to bolo prednejsie co sa tyka casopisu mytime design je hotovy momentalne prebieha jeho nakodovanie.... co sa tyka systemu ten sa pomaly dokoncuje niektory co toto forum citaju vedia o com hovorim lebo nemakam na tom sam
planovane spustenie casopisu MyTime.sk je 24 na vianoce takze tak do tejto temy nechcem viac pisat kedze tato tema bola len ako mensi nabor pre buducich redaktorov.... prosim tymto spravcov fora o lock tejto temy dakujem
-
zvonenie33
Light Professional
http://www.mytime.sk/ sak to pisal o prispevok vyssie
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ak môžem kritiku, tak
to žlté písmo na svetlomodrom pozadí nie je veľmi dobré,
dolné odkazy vám nefungujú (to asi viete),
od nápisu "Náš čas pre Tvoj život!" napravo je príliš veľa nevyužitého prázdneho miesta,
sú tam malé chyby ako táto medzera pred bodkou - "širokým spektrom zamerania . tento časopis", alebo hore na Hľadaj nie je mäkčeň a iné chyby v texte ako chybný dĺžeň atď.,
tie kategórie by tam asi nemali zatiaľ byť, keďže v nich nie sú žiadne články,
keď sa prihlásim, bolo by lepšie, keby ma to hodilo rovno na stránku - čiže bez tej medzi-stránky a pre tých, ktorí majú vypnuté automatické presmerovanie by tam mal byť odkaz na pokračovanie,
pri článku by mohol byť čas aj dátum kedy sa napísal a v textoch by ste mohli používať odkazy na stránky o ktorých hovoríte - to je teraz moderné,
nepáči sa mi, že v jednom článku je roztiahnutý obrázok a že text neobteká okolo obrázku, ale vytvára sa tam medzera a text je príliš blízko pri obrázkoch - vlastne, celkovo by ste si mali spraviť poriadok s formátovaním textu - niekde je napr. zbytočný enter.
Hádam vám kritika trochu pomôže.
A chválim design stránky, ktorý sa mne osobne páči aj keď podľa mňa sa viac hodí na blog ako na časopis (inak, spravili ste ho vy sami?) a páči sa mi, že máte logo - to hore pri adrese.
A držím palce.
to žlté písmo na svetlomodrom pozadí nie je veľmi dobré,
dolné odkazy vám nefungujú (to asi viete),
od nápisu "Náš čas pre Tvoj život!" napravo je príliš veľa nevyužitého prázdneho miesta,
sú tam malé chyby ako táto medzera pred bodkou - "širokým spektrom zamerania . tento časopis", alebo hore na Hľadaj nie je mäkčeň a iné chyby v texte ako chybný dĺžeň atď.,
tie kategórie by tam asi nemali zatiaľ byť, keďže v nich nie sú žiadne články,
keď sa prihlásim, bolo by lepšie, keby ma to hodilo rovno na stránku - čiže bez tej medzi-stránky a pre tých, ktorí majú vypnuté automatické presmerovanie by tam mal byť odkaz na pokračovanie,
pri článku by mohol byť čas aj dátum kedy sa napísal a v textoch by ste mohli používať odkazy na stránky o ktorých hovoríte - to je teraz moderné,
nepáči sa mi, že v jednom článku je roztiahnutý obrázok a že text neobteká okolo obrázku, ale vytvára sa tam medzera a text je príliš blízko pri obrázkoch - vlastne, celkovo by ste si mali spraviť poriadok s formátovaním textu - niekde je napr. zbytočný enter.
Hádam vám kritika trochu pomôže.
A chválim design stránky, ktorý sa mne osobne páči aj keď podľa mňa sa viac hodí na blog ako na časopis (inak, spravili ste ho vy sami?) a páči sa mi, že máte logo - to hore pri adrese.
A držím palce.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
websterko
Medium Expert
Re: CASOPIS MY-TIME HLADA REDAKTOROV
ahoj mytime uz davno nieje ale je uspesny projekt krokkuspechu.sk