NAVIGACIA DO PDA TOMTOM alebo IGO8 ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Ktora navigacia do PDA je lepšia ?

TOMTOM NAVIGATOR
7
35%
IGO
13
65%

Celkom hlasov: 20

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

NAVIGACIA DO PDA TOMTOM alebo IGO8 ?

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ktora navigacia je v dnešnej dobe lepšia TOMTOM alebo IGO8 ?
mam teraz MIO A701 WM5 a skušam tam rozbehat TOMTOMa no zatial beznadejne . rozmyšlal som ,že zvolim aplikaciu IGO8 počul som nanu iba same +

poradte niekto z vlastnej skusenosti .
PDA mam na mysli pristroj ktory využiva Windows Mobile 5,6,6.1
dakujem .

taktiež som sa chcel spitat či ten igo pracuje aj z externym GPS modulom. 8) lebo ho planujem asi dat aj do svojho druheho PDA LG KS 20 ktory ma WM6. ale GPS modul nema
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

IGO pracuje s externymi modulmi..
->slavo<-
Addict
Addict

romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

iGO pracuje aj s integrovaným GPS-modulom. Mám Glofiish X500+ a iGO 2006-tku som rozbehal bez problémov. S osmičkou bol problém pretože tá potrebuje minimálne 64 MB RAM-ky (doporučené je 128), čo je pri väčšine dnešných PDA problém. Kamaráti, ktorí používajú aj staršie iGO si ho nevedia vynachváliť....bohužiaľ s TomTom-om nemám zatiaľ skúsenosti :oops:
->slavo<-
Addict
Addict

nevie mi niekto vysvetlit prečo ked pustim IGO8 na svojom PDA LG KS20 . nabehne uvodna obrazovka potom preblikne čierna a to je všetko. nevie nieto v čom može byt problem?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

->slavo<- napísal:nevie mi niekto vysvetlit prečo ked pustim IGO8 na svojom PDA LG KS20 . nabehne uvodna obrazovka potom preblikne čierna a to je všetko. nevie nieto v čom može byt problem?
(Zlá) Warez verzia iGO?

Inak k pôvodnej otázke: Ja mám v PDA oba SW, aj Tom Tom 6 aj iGO..
Tom Tom tam už bol predinštalovaný spolu s ROM, a to je aj jediný dôvod prečo ho tam ešte mám. Ak chceš tú navigáciu používať na SR, tak ber jednoznačne iGO. Tom Tom má katastrofálne pokrytie Slovenska, vďaka čomu je prakticky nepoužiteľný. Naopak pokrytie iGO je perfektné. Myslím, že je to jasná voľba.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

co takto alternativu za TT: Sygic McGuider? vhodny do mesta aj na vidiek.
co som videl starsi iGO tak v meste je to super, ale ked sa dostanes mimo mesto, tak mas imo problem. hlavne ked ides napr na chalupu niekde v prdelakove...
kira0039
Novice
Novice

Jednoznacne IGO !!!

Príspevok od používateľa kira0039 »

Mam Mio A501 s WM5 a bez problemov mi ide IGO8...aj ked...myslim, ze toho rocne mapy este potrebuju doladit...v tatrach si este nie su sebou iste :)
ale zaujimalo by ma, ci mi niekto vie poradit nejaku TOPO slovensku mapu...pripominam na MIO A501, WM5
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Jednoznacne IGO !!!

Príspevok od používateľa jackb »

kira0039 napísal:Mam Mio A501 s WM5 a bez problemov mi ide IGO8...aj ked...myslim, ze toho rocne mapy este potrebuju doladit...v tatrach si este nie su sebou iste :)
ale zaujimalo by ma, ci mi niekto vie poradit nejaku TOPO slovensku mapu...pripominam na MIO A501, WM5
zisti si ci ti tam ide ozy explorer, potom uz len pozri sranky kde najdes scany map, v lepsom pripade uz priamo kalibrovane mapy pre ozyho...
pepppe
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pepppe »

jackb napísal:co takto alternativu za TT: Sygic McGuider? vhodny do mesta aj na vidiek.
co som videl starsi iGO tak v meste je to super, ale ked sa dostanes mimo mesto, tak mas imo problem. hlavne ked ides napr na chalupu niekde v prdelakove...
presne tak sygic je super
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

ja by som povedal podla mobilu ... Symbian - WM ... dotikovy velky maly display... toho je vela myslim ze ;)
igo maka na externych moduloch...
TomTom... ktomu neviem nic povedat nepouzival som ho ani som ho nidke nevidel (ako v mobe)
a myslim ze jak uz niekto nadomnou pisal ze by si mal pridat ten Sygic ;)
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

Otec ma tomtom na Htc TyTN II a ja mam IGO8 na HP iPAQ rw6815 .. Igo jasne vedie , neda sa to porovnanvat

//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 13:52 )
jackb napísal:co takto alternativu za TT: Sygic McGuider? vhodny do mesta aj na vidiek.
Blbost mam iGo a slape jak hodinky ci tam ci tam.
Napísať odpoveď