modrá obrazovka
modrá obrazovka
mam na notebooku windows vista a dal som tam demona ale stalo sa mi to ze mi tam nabehla modrá obrazovka a pise tam nieco ze niaky problem ked restartnem tak sa to tam zjavi znovu neviete co mam teraz urobyt???

no mam vistu a chcel som tam dat demona a dva krat sa ma to pitalo ze ci to naozaj chcem a ja som dal ze ano ked uz to bolo pri konci tak mi vyskocila modrá obrazovka a bolo tam napisane zeje tam chyba a ze to mam restartnut a ked restartnem tak zas tam naskoci ta modra tabulka a este cosi ze.... Uz tam pise ze Windows error Recovery a pod tym ze safe mode,safe mode with networking,safe mode with command promt a posledne je start windows normaly tak co mam dat 
je tam asi 30 viet, a nebudem ti vsetky vypisovat, ale prva je : A problem has been detected and windows has been shut down to pevent damage to your computer.
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 14:26 )
ale sak jako ho mam odinstalovat ked som ho tam ani nedal a jako asi ked ma to nepusti ani na start a furt tam je ta modra obrazovka jako ked na starich pocitacoch instalujete windows
ale sak jako ho mam odinstalovat ked som ho tam ani nedal a jako asi ked ma to nepusti ani na start a furt tam je ta modra obrazovka jako ked na starich pocitacoch instalujete windows
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
prejdi na safe mode.tam to odinstaluj (myslim v safe mode ked ta tam pusti ak by si ma nepochopil)... potom si resetni kompik.. malo by ta popytat dve veci: ci chces nastartovat win normalne ale ist do safe modu daj normalne.jaro3 napísal:je tam asi 30 viet, a nebudem ti vsetky vypisovat, ale prva je : A problem has been detected and windows has been shut down to pevent damage to your computer.
mno to je prave ten problem nemam a to bez toho to nejde???
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 15:09 )
a jako mam prejst do toho safe modu??
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 15:12 )
no uz som sa tam dostal lenze tam sa nacitavaju niake drivers 32 a potom sa to zastavy a skoci tam modra tabulka
a jako mam prejst do toho safe modu??
no uz som sa tam dostal lenze tam sa nacitavaju niake drivers 32 a potom sa to zastavy a skoci tam modra tabulka
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak potom jedine reinstall win-u pomoze.myslim ze tho ma nieco spolocne s ovladacmi od virtualnej mechaniky alebo nieco take.urobilo mi to iste pri alkohole 120%. v servise mi povedali ze to bude a tak som musel reinstall win-u urobit.jaro3 napísal:mno to je prave ten problem nemam a to bez toho to nejde???
a jako mam prejst do toho safe modu??![]()