GTA 4
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam taky problem. ked spustim hru tak mi pyta aby som sa prihlasil k windows live. no mam tam na vyber ofline alebo online.kedze ofline profil som uz mal vytvoreny tam som dal prihlasit k existujucemu profilu,no v ofline mode sa to neda:(...to znamena ze si musim vytvorit novy ofline ucet a hrat odznova ,alebo sa to da este zachranit? v dokumentoch ten save este mam,len sa mi neda prihlasit nan? 
prosim vas neviete co znamena toto stale mi to vyskakuje pri zapinani gta 4. stiahol som ovladace priamo robene na gta 4 180.84 modifikoval som ich lebo to chcem skusit rozbehnut na notase. Inak mam grafiku GeForce 9500M GS . ako necakam newem co od grafiky ale aspon pustit do hry a na minimalne detaily skusit mrknut nato by mam malo. Takže upenlico prosim o vasu pomoc
-
Šu-Do
Redeemer
toto potrebujes..
od technickej podporu R*-u
aj ten rivatuner, neviem ale na co.. TU sa dozvies viacNVIDIA PhysX System driver 8.11.18
Geforce ForceWare 181.00 Vista 64-bit
RivaTuner v2.21
od technickej podporu R*-u
TEXP70 is a new error code we have put into the patch, this indicates that something is incompatible with your driver and the game. The first thing to do is to uninstall your current driver and install the latest from Nvidia or ATi. Sometimes errors occur during driver installation and you have to repeat the process. If your computer gets a black screen or blue screen hang during driver installation and you reboot, windows will likely revert you back to a restore state, the new driver has not been installed properly if this happens. If this continues to happen you can try to install the driver in Windows Safe Mode.
dakujem sa radu s winrarom.. pomohla a uz hur hram
ale ani za tu marhu ju neviem poriadne rozbehnut, myslim tym pocet framov (fps)
Zostava: Intel Core 2 Quad Q6600
2GB RAM DDR2
GeForce 8500GT !!!
mslim ze to bude tej grafike, len chcem vediet, ci nepoznate daky trik, ktory by mi zdvihol fps... mam uz nainstalovany aj patch aj beta ovladace od nvidie...
Zostava: Intel Core 2 Quad Q6600
2GB RAM DDR2
GeForce 8500GT !!!
mslim ze to bude tej grafike, len chcem vediet, ci nepoznate daky trik, ktory by mi zdvihol fps... mam uz nainstalovany aj patch aj beta ovladace od nvidie...
hh si zadrel chlapce:D winrar je dobry ALE:D uz sa mi niekolkrat stalo ze on pisal ze je chybny part a 7-zip mi to rozbalil bez problemov a ziadna chyba tam nebola!!!Opak napísal:winrar je najlepší..ja používam len ten a nemá chybu..nikdy mi nerobil problém..potom su všelijake Ultimate winzip a take sracky ale to neodporucam..chybu nehladaj v programe..nech ti skusi ten part pri ktorom hlasi chybu nakopčiť ešte raz
-
Andrew007
Guru wannabe
Kód: Vybrať všetko
Statistics
Average FPS: 25.05
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 56%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 38
Detail Distance: 80
Hardware
Systém Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
File ID: Benchmark.cli-
Šu-Do
Redeemer
ta hra je je*nuta... ono ti mozno vypocita, ze je to tolko MB, ale vidis, ze nie je.. cize je to uplne na kkt, ze ta to nepusti nad tvoj limit (512mb) kedze by si to mohol v pohode presiahnut bez strat FPS...micike napísal:Nechapem preco ale v hre mam nastavene aby mi detail distance bralo z grafy 480mb aby som este mal zvisnich..mam 512mb a Video memory usage: 56%..ved preco len 56% ked zere z grafy 480 z 512.??
No aj mne sa zdá..
1) Nehorázne problémy pri inštálacii,nutné inštalovanie W-live,social club..
2)Zlé optimalizovanie,Sprosto vyriešené nastavenie detailov a vecí okolo toho
3)Škaredé tiene
4)Naskriptované naháňačky
5)Málo oblečenia,možnosť výberu z dvoch obchodou a to v jednom len obleky a v druhom nechutné bundy..
po čase ma to prestalo baviť..neviem...niečo tomu chýba, už to nieje stare dobre gta..v predchádzajucich dieloch som si jazdu autom vychutnával..teraz si radšej zoberiem taxík..
1) Nehorázne problémy pri inštálacii,nutné inštalovanie W-live,social club..
2)Zlé optimalizovanie,Sprosto vyriešené nastavenie detailov a vecí okolo toho
3)Škaredé tiene
4)Naskriptované naháňačky
5)Málo oblečenia,možnosť výberu z dvoch obchodou a to v jednom len obleky a v druhom nechutné bundy..
po čase ma to prestalo baviť..neviem...niečo tomu chýba, už to nieje stare dobre gta..v predchádzajucich dieloch som si jazdu autom vychutnával..teraz si radšej zoberiem taxík..
ja neviem ale jas tou hrou nemam vobec ziadny problem normlane som sosol nainstaloval crackol pustil a fachci.. nechapem na co sa tu vseci stazujete mate dajaek zle verzie abo co
hej ale to som si vsimol ket dlho hrajem sa aj mne doje*** tiene zacnu byt take kockate ci co..
ale zeby ma to nejak trapilo.. ovladanie aut bolo cudne zo zaciatku ale uz som si zvikol..