Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Palito&LilDevil
Light Expert
co poviete na tento? mate s nim niekto nejake skusenosti?
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=multifunkcne-zariadenia&follow=%3F1842%26parent%3D128%26section%3D1&partner=c1somarina (i ked viem, ze este ked som mal 6600vku, tak som videl nejaku aplikaciu k fotaku, ale na kvalite to urcite nepridalo)Beybo napísal:a pocul som ze sa da aj fotoaparat vylepsit v zaloznach napr z 2 megapixelov na 3 megapixle a podobne? za kolko sk/eur?:D
co je podla teba sikovna? do 5000 sk kupis napr. N80, N95, N73 (nie moc mala, taktiez dost pomala),
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=633 
Smejo : stylova tehla hadam
nechcem tym urazit majitelov
skor by som uz siel do N96
Smejo : stylova tehla hadam
-
Clean_Up
Professional
Spracovanie N85 je otrasné. Je to najhorší slider aký kedy Nokia vyrobila. Lesklý plastový materiál pôsobí dosť hračkarsky. N82 nie je tiež nič moc, ale je oproti N85 super (hlavne čierna verzia). N85 ma väčší a kvalitnejší OLED displej a operačný systém 9.3 s FP2. Foto ma jednoznačne lepšie N82 a to hlavne kvôli xenonovému blesku. N85 nemá konektor pre klasickú nabíjačku dá sa nabíjať len cez tú ktorú dostaneš v balení (s microUSB konektorom) a keď si budeš chcieť niekde nabiť fon a nebudeš mať zo sebou svoju nabku tak si veľmi nepomôžeš, keďže určite nemá len tak hocikto pri sebe nabku s microUSB konektorom. Vezmi N82 čiernu a budeš spoko.Blade napísal:este by som sa chcel opyta co hovorite na nokiu n85 a n82
-
D!eSel_78
Star
Este mi povedz v com je lepsiasmejo napísal:IMHO tehla to nie je, vo vrecku mi vadili len veci ako SE P990i a HTC Wizard a designom mi je tiez blizka ( Isliders )
n-gage hry na tom hnusnom SE asi nerozbeha
N96 ma nenapadla, to je este lepsie (funkcne, designom mi viac reze 5ka), mas recht
-
D!eSel_78
Star
Asi zle vidim. Este raz - N96, obrovsky, ale naozaj obrovsky telefon, je stylova a prestizna??smejo napísal:je stylova a prestizna, ma kvalitny fotak, na hudbu miesta dost, QVGA staci aj na 3.5" a cena podstatna nie je
este nieco?
styl a prestiz je obmedzeny velkostou? pre mna to stylovy a prestizny telefon je, presvec ma o opaku
ine telefony mozno lepsi fotak maju, no ja som spominal kvalitny a nie najkvalitnejsi fotak
"poslednou vetou" si myslel co? veta sa konci bodkou a ja v mojom poste ziadnu nevidim, takze sa vyjadruj exaktnejsie
ine telefony mozno lepsi fotak maju, no ja som spominal kvalitny a nie najkvalitnejsi fotak
"poslednou vetou" si myslel co? veta sa konci bodkou a ja v mojom poste ziadnu nevidim, takze sa vyjadruj exaktnejsie