Akusticka signalizacia [Fabia I]

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Akusticka signalizacia [Fabia I]

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hi all,

hladam neakeho cloveka, co uz riesil problem s interierovou akustickou signalizaciu jednotkovej Fabie. Stala sa mi taka vec, ze ten maly piezoelekticky reproduktorcek mi odisiel a teraz nemam ziadnu zvukovu signalizaciu (smerovky, rezerva, zatiahnuta rucna pocas jazdy, nedostatok chl. kvapaliny, nezhasnute svetla, servisne intervaly, ...).
Pytal som sa na to v original Skoda servise a tam to opravuju velmi lahko - vymenou budikov - Xx. Kto vie preco, kedze tie budiky stoja 10 000,-Sk. Preto by som potreboval zistit vsetko o tomto probleme a sice - kde zohnat neaky nahradny repracik, ako sa to vymiena, neake rady, postrehy, poznatky, skusenosti.

Vdaka vopred.

PS: Zohnal som neake foto na nete. Jedna sa o tento reproduktorcek. Nachadza sa na zadnej strane budikov.
Prílohy
post-10-1173990085.jpg
post-10-1173987484.jpg
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nam to tiez odislo ale neviem presne co, kazdopadne to nejde, a akurat som pocul ze treba rozobrat kvoli tomu celu pristrojovku :D opytam sa
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Myslim si, ze to sa dalo predpokladat, kedze vacsina ludi nema take tenke a ohybne paprce, ze by sa dostali za budiky bez jej demontaze. : )
Niekde som sa stretol uz aj s nazorom, ze treba rozobrat celu palubovku - imho, pcovina jak voda v kosi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus sa opytat v nejakom bazare, kde maju aj havarovane auta, pripadne v neautorizovanom servise, pretoze by nemal byt problem vymenit ten reproduktor, ked ho uz raz zozenies.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Nepotrebujem cele budiky, len ten reproduktor.
Neviem, ci sa da niekde samostatne kupit. Mozno niekto bude vediet, kto sa zaujima o neaku mikroelektroniku. A vymenit si ho vymenim aj sam, len potrebujem vediet kde zohnat taky repracik. Na vrakoviskach urcite nie, bo zvacsa sa tam ani nedostanu.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

nerad rypem, ale, ako vies ze odisiel prave ten repracik a nie elektronika ktora ho ovlada?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

mozno by nebolo odveci prejst naozaj dake neautorizovane autoservisy a popytat sa na to, myslim ze ta doska na ktorej je reprak by sa nasla, potom uz len vymenis ten reprak...
Mozno skus pozret dake inzeraty s havarovanou fabiou a opytat sa predajcu ze ci by si si nemohol z tej fabie ktora je predavana na nahradne diely odobrat tento repracik za 300 korun potom to zdviihni trebars aj na 500sk lepsie ako davat to tym co ti povedali ze za 10 000,- :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

pozri daco tu

http://www.gme.sk/cz/index.php?page=product&id=14067520
http://www.gme.sk/cz/index.php?page=product&id=14069531

kupit a vymenit :) nebude to genuine skoda sound ale tiez daj bacha nech no neznie ako cuvajuci smetiari :D
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

skus v nejakom bazare..alebo najlepsie na srotovisku...kamos si tam vyberal dost veci za lacny peniaz...su tam poplatky..ale dost nizke.....takze nezabudni srubovak...lebo v takom polorozbytom aute uz je jedno co urobis s palubovkou :D...ale doma si musis dat velky pozor..
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Neviem ci si cital tuto temu
http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21803

ale je to tam popisane ako na to, jednoducho staci vymenit skodovacky reprak za iny, teda taky co sa podoba na ten originalny, ma podobne rozmery a konstrukciu.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

iwo1222 napísal:nerad rypem, ale, ako vies ze odisiel prave ten repracik a nie elektronika ktora ho ovlada?
tipujem, ze to vie preto, lebo mu vsetka signalizacia pracuje spravne, len nefunguje zvuk. aspon tak som to pochopil.
k teme: na forach a na vrakacoch by som skusil najskor. takato elektronika nie je az tak bezne dostupna ako napriklad ziarovky a poistky.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze po polroku, to bud vyriesil alebo sa na to vykaslal ;)
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[Lu-Boss]==-- »

po pol roku sa uz podla mna daaavno tych 10k byvalych slovenskych penazi nasetrilo na vymenu v aut. servise.... :lol:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

nechapem preco je tato tema "sticky" .. teda jasne mi to je :wink: nic v zlom
Napísať odpoveď