Takze...
Vcera som instaloval na tento NB hru, ale nakolko som musel vypnut NB, tak sa zrusila instalacia asi v polovici. Od tej doby mi nejde zapnut. Ked ho zapinam pyta sa ci repair startup-u alebo klasicke - start windows normally. tak skusil som to prve, repair startupu, nic nenaslo. tak druhy krat som dal start normally a nabehla cierna obrazovka z myskou v strede (obvykle ta obrazovka ke sa prihlasujem) a nic sa nedalo uz urobit. Nevie dakto poradit? alebo nema niekdo rovnaky problem? dakujem
Acer Aspire 5930
Re: Acer Aspire 5930
pocas nabiehania loga WIN XP resp tesne prednim stlacaj bud F12 alebo F8... dostanes sa to vyberu kde das nasledovnelamborghini napísal:Takze...
Vcera som instaloval na tento NB hru, ale nakolko som musel vypnut NB, tak sa zrusila instalacia asi v polovici. Od tej doby mi nejde zapnut. Ked ho zapinam pyta sa ci repair startup-u alebo klasicke - start windows normally. tak skusil som to prve, repair startupu, nic nenaslo. tak druhy krat som dal start normally a nabehla cierna obrazovka z myskou v strede (obvykle ta obrazovka ke sa prihlasujem) a nic sa nedalo uz urobit. Nevie dakto poradit? alebo nema niekdo rovnaky problem? dakujem
v slovencine :
Posledna znama konfiguracia
V anglictine
Last Knows configuration
-
lamborghini
Light Expert
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Acer Aspire 5930
neviete ci sa da nejakou "fintou" nastavit aby sa pri kazdom starte nezapinala automaticky wifi? vzdy po zapnuti ntb ju musim potom cez tlacitko vypinat, hlavne ked som na baterii.