Hojko: Neplánujem budúcnosť, nerobím si plány, ako bude...
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Z toho blogu Linkmanovho som zachytil toto: "Docela Uplink zaujal verejnosť s tým ako ho bolel zub keď mal 12 rokov
"
No, kopu nových vecí som sa tu podozvedal, škoda, ešte v prvých piatich stranách tejto diskusie ste tlačili na hojka nech sa ukáže jak vyzerá, možno by ho to už aj zlomilo, no vy ste povolili:D:D
Ozaj, asi mi to niekde ubehlo, ale ako si došiel k tvojmu nicku? Určite to je niekde, ale keď už je téma o histórií, vzniku, mohol by si to napísať ňe?:D
No, kopu nových vecí som sa tu podozvedal, škoda, ešte v prvých piatich stranách tejto diskusie ste tlačili na hojka nech sa ukáže jak vyzerá, možno by ho to už aj zlomilo, no vy ste povolili:D:D
Ozaj, asi mi to niekde ubehlo, ale ako si došiel k tvojmu nicku? Určite to je niekde, ale keď už je téma o histórií, vzniku, mohol by si to napísať ňe?:D
-
Kibo
Hardcore addict
to je normalne, ked si niekde zamestnany ci chodis do skoly, chces vediet kto je tvojim sefom, alebo riaditelom skoly... tak isto je hojko boss tak ho chcu vidiet (a mozno sa mu aj klanat
) ale tym, ze ludia stale pribudaju, tak mame pocit, ze sa to tu stale omiela dokola
vacsine ludi, ktori uz pochopili, ze nadalej trva na svojej anonymite, je to uz viacmenej jedno...
-
forgottten
Medium Star
OMG, sak ked sa neche predstavit a nechce tu dat svoju fotku tak zbytocnehadzat hrach o stenu...keby ste vy zapli mozog tak si ho uz davno najdete....nieje to zlozite...
...napriklad, mne sa to podarilo uplnou nahodou...bolo to nechcene....doslova sa mi vnutil a hodil sa mi pod kurzor na myske...ale fakt...zneje to neuveritelne, ale je to tak 
//Patrick...kazdy piatok sedime spolu pri pive
ked to proste nechce vediet tak ti to nemoze byt umoznene vediet 
//Patrick...kazdy piatok sedime spolu pri pive