problem s diskom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dusik16
Light Expert
Light Expert

problem s diskom

Príspevok od používateľa dusik16 »

mam taky menší problém.....chytil som nejakého trójana ktorý mi na diskoch vytvoril na každom odieli disku aj na medíach ktoré som do neho potom vložil (USB kluc, SD karta) systemovu zložku "resycled" a v nej súbor "boot.com" tento súbor antivír onačil za vírus a dal som ho zmazať lenže ten vírus ho tam stále nahral nanovo tak som spustil kontrolu pri štarte ktorá ho odhalla a zmazala lenze teraz ked sa chcem cez tento pocitac dostat na ktorykolved disk ci jeho oddiel nevie sa naň dostať vyhodí tabulku (viď príloha), lenže túto chybu vyhadzuje len vtedy keď sa chcem dostať na disk priamo cez tento počítač.....ak napíšem priamo cestu disku (napr C:\) hore do adresy tak mi disk nájde. disk nájde aj keď napríklad ukladám niečo cez nejaký program alebo loadujem niečo cez nejaký program aj totalcomader funguje len toto nie
pls poraďte....možno tam niekde treba nastaviť len nejakú cestu....skušal som už všetko....please poradte
Prílohy
sdasdasdasd.JPG
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Mas nastavene zobrazovanie vsetkych suborov aj skrytych systemovych?
Mas pravdepodobne este nejaky dalsi bludny subor na disku, ktory sa spusta ako autorun a kedze tam ten boot.com chyba, tak to hlasi chybu.
Taky virus som zatial nestretol, takze neviem co to vytvara. Skus sa rozpamatat na jeho nazov a najdi ho v databazach virov aj s postupmi odstranenia, urcite bude zmienka o potobnom probleme.
dusik16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dusik16 »

našiel som avast má takýto záznam: Virus "Win32:Fabot [Trj]" byl nalezen v súboru "G:
esycledoot.com

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 13:31 )
uz to mam....ten hajzel tam yvtvoril autorun ....ked som ho zmazal funguje to .....aj tak dik za pomoc
Napísať odpoveď