hej na servery je hrac menom 4fun_killer zabija neustale vlastnich uz ale 20 a nic nebanuje ho to ani nic takze pisem sem potom mu dajte nekdo ban video netreba urcite sa nekdo bude zachvilku stazovat tiez
iwo1222 napísal:ja som lama, otvorene sa k tomu priznavam, a co das mi ban za to ze neviem hrat na takej urovni ako ty?
ps: kazdy musi raz zacat...
Narazal som na lamy, ktore sa stanu lamami na jeden den po mesiacoch kvalitnej hry.
Preco si inak Unregistered Wcvum zasluzil od fruxa BAN?
Ak ma byt BANovanie a kickovanie spravodlive, musi byt nejaky system a musia byt presne definovane zakazy a priestupky.
blazer napísal:Ano dame si tam padaky, granaty na zem, 450HP powerupy, dvojskok ako v supermario, laserove zbrane, awp co striela s kadenciou MP5ky, gravity 0 a milion inych zbytocnosti, ktore kazia hru a na cs mozme zabudnut omg nikdy! Nasim cielom (aspon mojim), je hadzat tam len pluginy, ktore nijak nezasahuju do hry samotnej, mame tam len statistiky(rank, psychostats, damage counter) a pomocky pre hracov, aby sa server zaobisiel aj bez pritomnych adminov (ATAC, rockthevote, endmapvote). Ked ti v CS chybaju take veci hraj battlefield
Ja len tolko, ze granaty na zemi nie su az taka blbost, v CS: Source je to standardna "funkcia"
skoda.....tak tam nepomoze nic...sa to ani banovat neoplati.....lebo sa tym zabanuje prakticky niekto druhy kto nema nic spolocne s nim...... ale snaha je
Jáj Bože, môžem hodiť bobek na tento server... hodí sa mi pod nôž (jeho blbosť), uberem mu asi 10HP čo ani ma nenaštve a on to s flusom mne do hlavy a nehá 3HP... tak po miernom rozhodnutí som ho poslal na večnosť takže si prosím permanent ban a k- že to budem mať celé červené...
Aj tak nejak som si asi nevšimol ale na začiatku 0/3 a po TK 3/3...
Josa napísal:Nejako sa mi nedari pripojit na hojko cs. Vraj je pouzivany stary klient (47) a ja mam 48. neplanuje sa update?
Josa pokial pouzivas Steam tak sa nenapojis na skoro ziadny NS server preto, lebo pouziva stary protocol 47 no a steam server pouziva 48 protocol takze ti ostava si stiahnut/zohnat NS