Prosím poraďte, ak viete. Kupil som notebook so sdielanou grafikou a je na nom nainštalovaný os: Windows Vista ktorý automatický používa pri hrách direct X 10.....nedalo by sa to daako prepnuť na Direct X9?
prečo chceš DX9 (predpokladam neaka staršia hra)
wista ta na starši DX nepusti
Zetom :z NB ktory ma preinštalovanu Wistu bude velmi ťažke alebo nemožne prejsť na Xp kvoli neexistujucim ovladačom na niektore komponenty.
Ale šak nech si popozera na nete podporu a uvidi
no ja mam toshibu satellite a200 a tiez som mal vistu,ale mam tam HD2600 a hry mi sli v poho a teraz som si tam dal XP a ide to rychlejsie aj hry idu o trosku lepsie takze je na tebe co urobis a aj ja som mal vistu origos
vyskusaj assasin creed,pretoze ten sa spusta aj DX10 ale aj 9 ja som mal na viste DX10 a ked som to pustal DX9 tak mi to ficalo na plnych bez sekania,ale ked som pustil cez DX10 tak mi to slo len na strednych,takze skus si tu hru nainstalovat a pusti ju cez DX9 ak ti pojde v poho tak by som asi riesil tu zmenu DX
Zetom napísal:vyskusaj assasin creed,pretoze ten sa spusta aj DX10 ale aj 9 ja som mal na viste DX10 a ked som to pustal DX9 tak mi to ficalo na plnych bez sekania,ale ked som pustil cez DX10 tak mi to slo len na strednych,takze skus si tu hru nainstalovat a pusti ju cez DX9 ak ti pojde v poho tak by som asi riesil tu zmenu DX
[quote="vladino001"][/quote]tak mne ten crysis ide na stolovom počítači:2X2ghz 1X1gb ram a geforce 8600 s 256MB a frčalo mi to na minime bez sekania. a na notase 2X2,16GHZ 3GB RAM a zdielana grafika a nejde to
Jacoob napísal:tak mne ten crysis ide na stolovom počítači:2X2ghz 1X1gb ram a geforce 8600 s 256MB a frčalo mi to na minime bez sekania. a na notase 2X2,16GHZ 3GB RAM a zdielana grafika a nejde to
No pretoze ta zdielana grafika stoji za hovno.
Nie je to directXom, ta zdielana grafika 10ku urcite nepodporuje a cudujem sa, ze to vobec spustis.
Pre hry je dolezita grafika a ta zdielana je dobra akurat tak na rozpohybovanie inteligentnej spinky v MS office.
GothaR napísal:No pretoze ta zdielana grafika stoji za hovno.
Nie je to directXom, ta zdielana grafika 10ku urcite nepodporuje a cudujem sa, ze to vobec spustis.
Pre hry je dolezita grafika a ta zdielana je dobra akurat tak na rozpohybovanie inteligentnej spinky v MS office.
no veď hej ale som na tom rozbehol Nfs Undercover a ma to požiadavky ako swina.frči mi to na strednych detajloch
turtlak69 napísal:pretoze undercover potrebuje skor vykon CPU ako GPU. kedze crysis potrebuje hlavne namakanu grafiku, tak ho na zdielanej sotva rozbehnes.
aha tak to som nevedel.no čo už tak sa asi s crysis možem rozlučiť...