nevie mi niekto poradit preco ked sa snazim otvorit disk mi vypise resycled/boot.com nie je platnou aplikaciou WIN 32.otvorim ho len ked ho dam preskumat,vdaka za odpoved
V prvom rade preskenuj disky antivirom (napriklad avast) a potom si klikni na kazdy takto postihnuty disk pravym tlacidlom, daj prezkumat a tam budes mat subor autorun.inf. Ten vymaz. Ak ho tam mat nebudes, daj si moznosti priecinka, moznosti zobrazenia (asi) a tam si zvol zobrazit skryte subory. Potom z kazdeho disku zmaz ten subor a mozes to prestavit naspat. Nezabudni ale predtym preskenovat antivirom, inak sa ti tam tie subory vytvoria zasa. A tie subory budes mat velmi pravdepodobne aj na usb klucoch co si na tvojom kompe pouzival.
noo mne robilo to iste teraz prestalo ani neviem ako. aaale mne robi externy hdd to ze ked ho mam zapojeny v pc ked dam restart pc abo ho vypnem a zapnem tak ho bude restartovt jak dive a ani ma nepusti do biosu a ked ho vytiahnem tak to ide. kde je problem? a nemienim ho stale vytahovat.
Michaelo napísal:noo mne robilo to iste teraz prestalo ani neviem ako. aaale mne robi externy hdd to ze ked ho mam zapojeny v pc ked dam restart pc abo ho vypnem a zapnem tak ho bude restartovt jak dive a ani ma nepusti do biosu a ked ho vytiahnem tak to ide. kde je problem? a nemienim ho stale vytahovat.
Mas nastavene v biose nejake skenovanie usbciek alebo nieco podobne, pohladaj tam nieco take.
taaak aj mne sa zdalo ze to bol virus ale zrazu to zmizlo proste mal som kaspera a bolo t tam a 5 dni a uz to tam nebolo neviem co s tym je. a skenovanie usb? to sa kde nastavuje. mam pozapajane veci vsetko v usba nic ale externy a robi to. pokusim sa nieco najst.
To s tym externym diskom pri bootovani robi aj mne, tak ho musim mat vzdy vytiahnuty z konektoru alebo vypnuty. Bios mam najnovsi, a ziadna moznost, kde by sa dalo vypnut cakanie na usb zariadenia alebo nieco podobne, tam nie je. Ale ja som sa s tym uz zmieril
Mek napísal:To s tym externym diskom pri bootovani robi aj mne, tak ho musim mat vzdy vytiahnuty z konektoru alebo vypnuty. Bios mam najnovsi, a ziadna moznost, kde by sa dalo vypnut cakanie na usb zariadenia alebo nieco podobne, tam nie je. Ale ja som sa s tym uz zmieril
Aj mnee to robi na USB ,dnes ked som nainstalova AVAST tak to pisalo aspon 4 × zasebou a nwm co to je a dal som aj zmazat