wifi router vs wifi kluc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Majlo116
Amateur
Amateur

wifi router vs wifi kluc

Príspevok od používateľa Majlo116 »

Aloha chcel by som sa spytat co by ste mi poradili kupit...Mam doma 2 stolne PC a PSP..momentalne mam obycajny modem a PC mam prepojeny cez Switch........ak si kupim router budem mohol mat pripojene 2 obycajne stolove PC tak ako teraz (cez kable) alebo by som uz potreboval aby tieto PC boli pripojene bezdratovo??? kupu zvazujem len koly tomu aby som mohol v PSP pouzivat internet...Este jedna asi hlupa otazka ale je mozne aby stolovy pocitac fungoval tak ako PSP tym myslim ze by mohol zachitit wifi signal bez kablov,ak ano ako zisitm ci to mam ???diks za rady snad ste z toho vysli
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

pocuj . mal som psp a net na tom je o nicom :) ale je to tvoja osobna vec :) ale k teme . mame doma dsl a rovno z modemu ide kabel no routeru ktory robi wifi zonu v celom dome . chytame to na NTB a na stolovom PC som musel kupit PCI kartu ktora primala wifi . ked sa zozadu pozres tak by tam mala byt antenka :) ale mne sa este nestalo ze by to v nejakom pc bolo :) ja som to kupil za 1000 sk s takou malou antenkou a ked som prisiel domou behol som na bazos a tam boli take PCI karty za 300 sk korun aj s velkou antenkou ktoru si si postavil na stol a malo lepsi signal . do teraz si za to bucham hlavu o stenu . alebo som este na PGS videl usb kluc original pre psp len to das do pc a ono ti to zrejme urobi wifi pre psp

Kód: Vybrať všetko

http://www.progamingshop.sk/psp-wifi-usb-kluc-p-2849.html
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Nema to s psp nic, obycajny wifi dongle. OVELA viac sa mu oplati kupit ten router od kiba.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ano no potom by musel kupit do obidvoch pc primac wifi nie ?
Majlo116
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majlo116 »

dakujem vam setkym za rady nakoniec som si kupil ten router
Napísať odpoveď