instal XP (problem)
instal XP (problem)
Mam kupeny PC v anglicku. Pri kupe som si tam nedal OS a aj tak mi tam dali trial versiu Visty. Na tomto OS sa vsetko strasne sere a cel som si tam dat XP. No pri spusteni CD, XP nemozem nainstalovat. Aj pri nastaveni aby mi OS bralo z CD tak mi hodi vzdy len Vistu a nemozem spravit nic viac. Este chcem vyskusat nieco ale aj tak by som chcel sa spytat ci mi viete povedat cim to je a ako by som to mohol spravit. Nechcem naformatovat disk lebo ho mam rozdeleny na jeden a mam tam dolezite veci.... help pls 
Heh
Dve moznosti.
Format Visty a nahodenie iba xp.
Format Visty, vytvorenie dvoch particii, nahodenie Visty a na druhej XP.
Potom su take mackospie riesenia. Win XP Live CD, co znamena, ze je cely system na cd a nie na disku a tym padom tam ziadne nastavenia neskor nezmenis.
Teoreticky si mozes vygooglit sposob ako spustit xp vo viste, pricom som o takejto srande este nepocul. Skor sa nieco podobne aplikuje ak ma clovek linux a jeden divny ale dolezity program potrebuje xp, tak si spusti xp v okne linuxu a cez ten potom spusti nasledne program co potrebuje.
Inac v podstate dva systemy na jednom particii mat nemozes.
Format Visty a nahodenie iba xp.
Format Visty, vytvorenie dvoch particii, nahodenie Visty a na druhej XP.
Potom su take mackospie riesenia. Win XP Live CD, co znamena, ze je cely system na cd a nie na disku a tym padom tam ziadne nastavenia neskor nezmenis.
Teoreticky si mozes vygooglit sposob ako spustit xp vo viste, pricom som o takejto srande este nepocul. Skor sa nieco podobne aplikuje ak ma clovek linux a jeden divny ale dolezity program potrebuje xp, tak si spusti xp v okne linuxu a cez ten potom spusti nasledne program co potrebuje.
Inac v podstate dva systemy na jednom particii mat nemozes.