Najlepsi Messenger ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladino001 »

Dunlop napísal:Prečo si myslíš že skype protokol je lepší od jabberu? stačí mi subjektívny dojem...
zle si si prečital tuto vetu :

Kód: Vybrať všetko

Skype je viacej rozšireny ako jabber a ovela lepši ako ICQ protokol.
povedal so rozširenejší a to lepši patri k porovnaniu z ICQ ;-)
a ti či tu je ICQ a inde nie, to nezmeniš ani ty ani ja :-( (mal som jabber ale každy radšej komunikoval cez ICQ tak som ho dal off a teraz sa to iste chystam z ICQ- načo mi je ked ani subore to nechce poriadne posielať)
Steju : ludia nie vždy použivaju to najlepšie, viď windows (kedže večšina diktuje smer tak mi je luto že niesom vždy vo väčšine)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

SAmo napísal:ty si ne taky lolko :lol: proste IM je na posielanie sprav, na subory sluzia ine protokoly
ano? ake napriklad? uz vidim ako si kazdy v CL nainstaluje FTP server a bude mat pevnu IP :roll: alebo bude uploadovat subory na nejaky free ftp hosting...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

turtlak69: Prave preto pouzivam na svojej Mirande plugin FTP File YM, ktory mi nieco take dovoluje. Staci mi kliknut pravym tlacitkom na kontakt, zvolim si subor alebo par suborov, vyberiem aky server chcem a dam uploadnut. Mam tam nastaveny len jeden server a to svoj..., po uploade mi automaticky odkaz vlozi do spravy a potom staci uz len spravu poslat, pripadne tam nieco dopisat. Upload funguje cez FTP, odkaz sa zobrazuje ale ako www stranka, takze je mozny aj upload HTML suborov a ich okamzite prehliadanie. Jednoduche a velmi dobre, no na freehostingu asi nepouzitelne.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Toto som používal aj ja, perfektný plugin...
Avšak malo to premna jednu mušku, prijal by som automatické zmazanie trebars za jeden deň
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

QIP :)
používal som aj Mirandu ale je tam treba veľa toho nastavovať a ja som lenivy :D a dosť často mi errory vyhadzovala :) QIP mi uplne postačuje :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dunlop: Tak si treba napisat script a vlozit do cronu ;)
Napísať odpoveď