GTA 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nj.. R* sa u*baval, ked sa to snazili cracknut... pritom za tyzden aj daco uz bola vonku plne funkcna cracknuta verzia... tym si teda pomohli, ze tam museli nasrat ten Social Club a potom Windows Live.. nechapem na co bol ten dobry ale ok.. ti co si to kupili, mali v elke starosti to spustit (nejake percento to bolo) a ked sa to uz potom podarilo, zistili ze omg, vsak to ide ako Slideshow.. tato hra mala byt vydana az vtedy, ked na to budu mat ludia pocitace... i ked.. momentalne sa to da hrat v pohode na 30+fps.. väcsinou 4 jadra.. ale maximalne detaily.. uff.. videl som akurat s i7 od Intelu.. CPU za 30K
... na konzoly ked to vyslo, bol to osial.. supa wau... PC uz mohli aj trosku vylepsit.. mno newa.. jedina chybicka tejto hry, je iba optimalizacia a zbytocnosti okolo nej, ktore treba instalovat.. co som zatial videl a hral, je to pekna a hratelna sranda... 
1.Po misii pre Brucie-ho Search and Delete ako mu idem zavolat sa mi hra vypne a Napise ze GTA4 prestalo pracovat. Cim to moze byt ?
2.Ako nastupim do taxiku bez toho aby som o ukradol ?
3.Ako prehadzujem svoje pesnicky v radiu ?? Lebo co je prednastavene N tak mi to nejde.
4.Ktore si mam z tohto nainstalovat:
Windows XP 32-Bit Download Links
* ATI Catalyst 8.12 Display Driver
* ATI Catalyst 8.12 Drivers and ATI Multimedia Software
* ATI Catalyst 8.12 Display DriverMotherboard/IGP Drivers
* ATI Catalyst Mobility 8.12 Display Driver
* ATI Theater 8.12 Drivers
* ATI TV Wonder 600 USB 8.12 Drivers
* ATI TV Wonder 650 Combo USB 8.12 Drivers ???
2.Ako nastupim do taxiku bez toho aby som o ukradol ?
3.Ako prehadzujem svoje pesnicky v radiu ?? Lebo co je prednastavene N tak mi to nejde.
4.Ktore si mam z tohto nainstalovat:
Windows XP 32-Bit Download Links
* ATI Catalyst 8.12 Display Driver
* ATI Catalyst 8.12 Drivers and ATI Multimedia Software
* ATI Catalyst 8.12 Display DriverMotherboard/IGP Drivers
* ATI Catalyst Mobility 8.12 Display Driver
* ATI Theater 8.12 Drivers
* ATI TV Wonder 600 USB 8.12 Drivers
* ATI TV Wonder 650 Combo USB 8.12 Drivers ???
-
James13579
Star
-
Hellboy248
Guru wannabe
cawte !!!pls!!! data2.cab !!pols pomoc!!!help!!! :)))
cawte !!!pls!!! ja mam podobni problem ako JaQuBe mne tiez asi v polovici instalacie nieco vipise ze error atd... data2.cab a toto co to je pls pomvoze mi niekoto pls data2.cab !!!pls!!!HELP!!! :)))
neviete mi poradit? Vcera som prvy krat nainstaloval GTA 4 a fachalo to v pohode rozlisenie 1920x1200, vsetky detaily naplno az kym som nedal "ocakavany"patch. Slubovali ze to opravy chyby hry. Ale, zacalo mi to brutalne sekat, a samozrejme som to hned preinstaloval. Vsetko vymazal a nahral nanovo. Ale co nevidim? Ono mi to stale brutalne seka a je to uz preinstalovane!Uz som myslel ze je to ok ale po chvili mi to zacalo znova sekat Mam Vistu 64-bit, Intel Q9550, Ram 4GB 1060Mhz a grafika Gainward HD4870 X2(Ati Catalist Control Center 2008.0708.2141.37011.) Napadlo ma ze to moze byt aj grafikou lebo ked som vypol gta mala 85°C ale ine hry idu v pohode pri takej teplote a navyse pri druhom preinstalovani mi to sekalo ihned pri zapnuti(a nebola zahriata)Ram mi v gta ukazuje stale rovnako 984/1024 tiez nechapem ze iba tolko. Velka vdaka.
edit: pri zmenseni detailov resp. uvolneni ram ide hra plynule! ale ved ja mam 2x2GB pamate!!!!
edit: pri zmenseni detailov resp. uvolneni ram ide hra plynule! ale ved ja mam 2x2GB pamate!!!!
-
PAuLi3
Darca
eros , to mas poskodeny subor, skus ho nahradit druhym, respektive stiahnut znova.tam ti nic ine nepomoze
PS: neda mi to , ze si myslim ze ty a ten jacqube ste jedna a ta ista osoba , ak nie sory
, ale na situacii to nic nemeni
PS2: hitman 4870X2 sa tu uz raz riesila, takze hladaj
PS3: ako tak vidim , ati radeon si nikdy v zivote nekupim
PS: neda mi to , ze si myslim ze ty a ten jacqube ste jedna a ta ista osoba , ak nie sory
PS2: hitman 4870X2 sa tu uz raz riesila, takze hladaj
PS3: ako tak vidim , ati radeon si nikdy v zivote nekupim
-
tonek
Darca
zdravim
chcel by som sa spytat či by GTA 4 šlo na tomto PC:(min konfiguracia mno možno že by šlo)
AMD Athlon 3000+(2,0ghz)
512mb ram
gainward 6600 gt 128 mb
teoreticky na minime by to ist malo ale mna zaujima ci to niekto ma odskusane na pribliznej zostave....thx moc
edit/ pripadne keby som tam dal 2x1gb ram....slo by to?
chcel by som sa spytat či by GTA 4 šlo na tomto PC:(min konfiguracia mno možno že by šlo)
AMD Athlon 3000+(2,0ghz)
512mb ram
gainward 6600 gt 128 mb
teoreticky na minime by to ist malo ale mna zaujima ci to niekto ma odskusane na pribliznej zostave....thx moc
Minimálne:
Minimálne požiadavky:
Windows Vista SP1 / XP SP3
Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz / AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
1.5 GB RAM
16 GB miesta na HDD
256 MB NVIDIA 7900 / ATI X1900
Ja mám
Windows XP SP3
Intel P4 3.00 GHz
1 GB RAM
7300 GT - 256 MB
- A tiež som si to nenainštaloval, ak by si to aj teoreticky spustil to FPS by bolo strašné.
Minimálne požiadavky:
Windows Vista SP1 / XP SP3
Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz / AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
1.5 GB RAM
16 GB miesta na HDD
256 MB NVIDIA 7900 / ATI X1900
Ja mám
Windows XP SP3
Intel P4 3.00 GHz
1 GB RAM
7300 GT - 256 MB
- A tiež som si to nenainštaloval, ak by si to aj teoreticky spustil to FPS by bolo strašné.
-
Sphinx
Addict
no mozno aj ano ale ta graficka je PRASLABUCKA na tu hru ako ak chces mat ccaamateur napísal:zdravim
AMD Athlon 3000+(2,0ghz)
512mb ram
gainward 6600 gt 128 mb
+-10 FPS.. skoda stahovat a instalovat sklame ta to ani to neskusaj zbytocne nervy budes mat