preriedit tie dristy kto koho trafil kolko krat a neviem co este sa nikomu nechce? cely screen mam zasraty od blbosti a nevidim na podstatne veci, a davat fun mapy na server s max poctom 20 hracov je podla mna dost na hlavu bud FUN alebo PUB nie?
Admina vyberieme v najblizsich dnoch, mozno skusim este raz prehodit server na novy protokol. Co sa tyka toho cheatera v dema, tak ma dynamicku IP (DSLko), takze to nema vyznam teraz blokovat. Ale ak sa podari prechod na novych protokol, tak sa pozriem po tom mode na ban na zaklade hardware, ktory tu bol spominany par stran dozadu.
patch na protokol 48 na nonsteame .. je velmy zle spraveny je tam hodne bugov a servery s tym maju problem ... ja radim ostat na 47 a ta verzia cs ktora je teraz tak je stabilna a spolahliva nemenil by som ju akurat treba posilyt adminov na servery ... napriklad dneska som nahral 3 cheatrov ... ktorych som poslal johnymu ... a ked ich uvidi dostane ban na forko sa mi ich nece pisat ... a kebize sa vam chce ja by som bol tiez rad adminom ale len v krajnom pripade ... mam skusenosti a tak ale rozhodnite sa vy
mRx: To, ze napises jemu nestaci. Keby si to dal sem, resp. napisal aspon nicky a v akom case hrali, tak je to ine, pretoze si pozriem ich IP a bloknem ich. Avsak nakazznicek (johnykiller) taku moznost udelit ban neskor nema.
Hej stava sa mi blba vec na hojku a aj mojmu kamosovi
Normalne si hrame a zrazu bum ako keby bolo FF pretoze sa to stava hned na zaciatku, ubere nam niekedy 30 inokedy aj 70 hp chcem sa spytat ci sa to stava viacerim? alebo len nam?:D zacalo to asi prvy krat vcera a neska uz aj 2-3 x... a vzdy je to hned este na spawne:)
co tak dat add-on, ktory po zacati kola cca 10sekund, za tk bude davat kill ?
a dalsi na to aby dmg nebola odoberana pri tk hracovi ktory to "kupil" ale tomu ktory dmg v teame sposobil ?