moja(da sa povedat buduca)sestra-ANOREXIA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa A7X »

je mi strasne....neviem ako to povedat...
kika zomrela...umrela v piestanskej nemocnici 27.12. o osmej vecer na srdcovy kolaps...ona klamala nechcela pribrat ale hovorila ze chce...robil som co som mohool....cela rodina si vycitame ze sme mohli urobit viac ale ja neviem co sme mohli este urobit...je mi strasne...lebo mi bude hrozne chybat....bola dobre dievca....ja to fakt neprezijem....rodicia ma potrebuju nesmiem sa zrutit...kika by si to nepriala...dakujem vsetkym za pomoc ci uz psychicku podporu alebo poskytnutie materialov...spolu s kikou sme to pozreli...jedine co chcem povedat:KIKA MAM TA VELMY RAD A V ZIVOTE NATEBA NEZABUDNEM!MAM TA V SRDCI A RAZ SA STRETNEME chybas mi...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

A7X napísal:je mi strasne....neviem ako to povedat...
kika zomrela...umrela v piestanskej nemocnici 27.12. o osmej vecer na srdcovy kolaps...ona klamala nechcela pribrat ale hovorila ze chce...robil som co som mohool....cela rodina si vycitame ze sme mohli urobit viac ale ja neviem co sme mohli este urobit...je mi strasne...lebo mi bude hrozne chybat....bola dobre dievca....ja to fakt neprezijem....rodicia ma potrebuju nesmiem sa zrutit...kika by si to nepriala...dakujem vsetkym za pomoc ci uz psychicku podporu alebo poskytnutie materialov...spolu s kikou sme to pozreli...jedine co chcem povedat:KIKA MAM TA VELMY RAD A V ZIVOTE NATEBA NEZABUDNEM!MAM TA V SRDCI A RAZ SA STRETNEME chybas mi...
Och nie.... myslel som si, ze na tom nebude najlepsie, ale netusil som, ze na tom bola az tak zle... Je mi to luto...
Ona si mozno ani neuvedomovala, ze to moze az tak daleko zajst... :?
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

urobil by som cokolvek aby tu bola....posledne tyzdne uz bola len kost a koza....vytvarali sa jej modriny a raz sa oprela o kuchynsku linku a zlomila si ruku...hned som vedel ze je zle...je mi strasne luto ze umierala pomaly...nemam slov neviem co dalej...co robit...
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

uprimnu sustrast ..az ma striaslo :( myslim si, ze tento topic by mali dat modi ako sticky, mozno to niekomu raz pomoze, mozno to niekoho zachrani.. nechem aby to vyznelo sarkasticky, len, toto by mal byt priklad, ako dopadnut nemalo :smt115 teraz musis drzat s rodinou!
Napísať odpoveď