Cabal Online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Cabal Online

Príspevok od používateľa Stopa »

hrava tu niekto tuto free-to-play MMORPG? http://www.cabalonline.com/ ja som si ju vsimol len nedavno a musim uznat ze ma to riadne chytilo, strasne sa mi tam paci combo system a taktiez paradna grafika (vzhladom na to ze je to MMORPG a ma take nizke naroky)
a este detail: je to hratelne len z europy :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Nevyzera to zle. Akosi mi to pripomina WoW skombinovany s Final Fantasy a Ragnarokom. Urcite to vyskusam a dam vediet svoje pocity.Tazko sa to posudzuje len podla filmov.

Jedna vec co sa mi ale uz teraz nepaci je to ze si mozes kupit veci do hry. Ak som spravne pochopil tak sa kupuju za realne peniaze. Nie som si isty ci sa tie veci daju kupit aj v hre za "cabal cash" ... Ak nie tak by ma to velmi odradzalo uz len kvoli tomu pocitu ze by som vedel ze tam behaju ludia co maju nakupene mega ultra veci :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

No ja som cabal hral uz davnejsie (tusim OB), zozaciatku sa mi celkom pacil ale po chvily ma prestal bavit. Proste je to cista grindovacka. Iba expis a expis aby si nakoniec mohol dat pvp :/. A grafika je podla mna priemerna tak ako na vacsine novsich mmo (Archlord, 2moons, Sword of the new world ma velmi peknu grafiku). A samozrejme ako vacsina F2P mmo ma aj cabal shop kde si mozes kupovat veci za real cash a tym sa zvyhodnit pred ostatnymi... To je cena za F2P.
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

tak aj som to začal hrať a zatial je to v pohode....aj ked zatial ma žiadna z MMORPG nedostala :(:(
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Waldo napísal:Nevyzera to zle. Akosi mi to pripomina WoW skombinovany s Final Fantasy a Ragnarokom. Urcite to vyskusam a dam vediet svoje pocity.Tazko sa to posudzuje len podla filmov.

Jedna vec co sa mi ale uz teraz nepaci je to ze si mozes kupit veci do hry. Ak som spravne pochopil tak sa kupuju za realne peniaze. Nie som si isty ci sa tie veci daju kupit aj v hre za "cabal cash" ... Ak nie tak by ma to velmi odradzalo uz len kvoli tomu pocitu ze by som vedel ze tam behaju ludia co maju nakupene mega ultra veci :)
tak ale vzdy lepsie ako mat polofunkcny zlagovany privatny server :lol: a navyse drviva vacsina veci sa da dropnut, a ak sa nemylim, tak napriklad najlepsia motorka a hoverboard sa daju len dropnut
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

cabal je dobra hra ... a za tie cabal cash si akurat kupis to co ma asi drop rate max 5% ... inak vsetko co sa da kupit za cabal cash dropuje
Matesko19
Novice
Novice

PORADITE MI ?

Príspevok od používateľa Matesko19 »

Prosim vas, ako a kde sa daju kupit tie Cabal cashe? Dakujem.
:)
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Re: Cabal Online

Príspevok od používateľa Natrezim »

Zdravím
Hráva to tu ešte niekto ?? x) Mňa toto MMO strašne baví hrávam to už s pauzami cca 2 roky na Merkury. Nájde sa tu niekto kto tam ešte hráva?

//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 22:34)
Zdravím
Hráva to tu ešte niekto ?? x) Mňa toto MMO strašne baví hrávam to už s pauzami cca 2 roky na Merkury. Nájde sa tu niekto kto tam ešte hráva?
Wortor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Wortor »

Prosím vás mám otázočku nehral som teraz Cabal dosť dlho a keď sa prihlásim tak mi píše že mam zadať Sub password aby ma to pustilo do hry. Problém je že žiadny som si nikdy nepísal a keď dám vytvoriť nový tak neviem čo tam mám zadať. Keď tam zadávam hocičo nejde mi to. Prosím vás poradte mi :) predom dikes
Pepo3533
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pepo3533 »

zdravicko hra este niekto tuto freemmo? ak hej pisnite mozme spolu zahrat :))))

PS:server-Mercury
Napísať odpoveď