Steam European Local Currency

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ti, ktori s tym nie ste spokojni, pridajte sa do tejto skupiny http://steamcommunity.com/groups/1e1us :)
A tu mate link na prazdninovy vypredaj: http://store.steampowered.com/holidaysale (nie su tam vsetky zlacnene hry)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

GothaR napísal:Ti, ktori s tym nie ste spokojni, pridajte sa do tejto skupiny http://steamcommunity.com/groups/1e1us :)
A tu mate link na prazdninovy vypredaj: http://store.steampowered.com/holidaysale (nie su tam vsetky zlacnene hry)
haha uz mam Bioshock za $5 :lol:
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

sakra by som si zobral ten warhammer pack http://store.steampowered.com/sub/1268/

ale stale mi neberie kreditku :cry:
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Je tu niekto kto by mi kúpil CSko a žije mimo EU? Zaplatím na paypal.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

filip102 napísal:Je tu niekto kto by mi kúpil CSko a žije mimo EU? Zaplatím na paypal.
ja by som nemal problem ale nie pre takeho chudaka ako si ty (co si mi napisal do karmy tu zverejnovat nebudem ale si chudak, tak ako tvoji rodicia koli tomu ako ta vychovali). Za to aku karmu si mi dal, tak sa ti to teraz vracia.
MrGizmof
King
King

Tebe som dával K-? Veď ťa ani nevidím vo výpise. :shock:
Gothar
Moderátor
Moderátor

filip102 napísal:Tebe som dával K-? Veď ťa ani nevidím vo výpise. :shock:
Ano daval(20 Dec 2008, 2:35) a dost vulgarnu, tusim ti kvoli tomu aj Hojko celu karmu zablokoval.

//tu karmu si mu dal, vidi to Dair, vidim to ja, vidia to dalsi moderatori, teraz to neukecas. Kludne ti to skopirujem a poslem SSkou ak chces, pretoze Hojko mi zakazal zverejnovat tu karma komentare z takychto pripadov.
MrGizmof
King
King

Nj, google prehliadač rulez cez mozillu to vidím. Niekedy nemám svoj deň, a hojkovy pošlem ďakovnú správu že mi ju zakázal :wink: .
A po pravde mi to je jedno, ak sa nikto nenájde tak si to kúpim sám, dair zase nie si jediný kto žije alebo je mimo EU... :roll:

//Inak to neni od rodičov, tvoji rodičia sú možno chudáci. Ja som slušný tam kde je treba (keď to je treba?) :shock: .... a u karmi mi to je absolútne jedno lebo ju neberem v úvahu nejak...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

filip102 napísal:Nj, google prehliadač rulez cez mozillu to vidím. Niekedy nemám svoj deň, a hojkovy pošlem ďakovnú správu že mi ju zakázal :wink: .
A po pravde mi to je jedno, ak sa nikto nenájde tak si to kúpim sám, dair zase nie si jediný kto žije alebo je mimo EU... :roll:

//Inak to neni od rodičov, tvoji rodičia sú možno chudáci. Ja som slušný tam kde je treba (keď to je treba?) :shock: .... a u karmi mi to je absolútne jedno lebo ju neberem v úvahu nejak...
tak ked by si bol slusny kde bolo treba tak mas teraz CSko, BTW kto ti to tu na fore pomoze kupit tak mu hanba ze takemu ako tebe pomaha....
A nie len ze ta rodicia nenaucili slusne sa spravat ale ani po slovensky pisat nevies (Y/I) Si uplna hanba a vysmech :lol: (a ked nabuduce budes nieco chciet, najprv sa nauc GRAMATIKU)

BTW ak niekto chce pomoct s gameskami cez steam, mam paypal tak kludne pomozem (nic ma to nestoji a cas si najdem).
MrGizmof
King
King

Úplne ťa asi rozplačem a budeš si trieskať hlavu o stenu ale to CSko už mám :roll: ... a dokonca aj bez teba. No smola, predpoveď ti nevyšla... mimochodom ja mám jedno i/y, lenže keď nevieš písmená na začiatku vety a interpunkciu tak to je tiež blbé...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

filip102 napísal:Úplne ťa asi rozplačem a budeš si trieskať hlavu o stenu ale to CSko už mám :roll: ... a dokonca aj bez teba. No smola, predpoveď ti nevyšla... mimochodom ja mám jedno i/y, lenže keď nevieš písmená na začiatku vety a interpunkciu tak to je tiež blbé...
nj, kto je blby plati viac :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ale dost...to si uz dorieste cez SS.
Napísať odpoveď