Cawte, no s tym novym mobilom (LG KC 550) mam uz problem, karmat mi ho nechtiac oblial pivom. Ide v pohode, vsetko akurat mam problme ze niekedy sa tazsie otvara, bolo to vcera. Neviem robi to to ze je tam ta tekutina? ked a vypari pojde dobre? Je to vysuvacka a tak zadrhava ale ked pofukam do tych skar tak ide dobre.
no ked som mal natom colu tak to som uz bohuzial nerojazdil....musel som kupi new krit....cola je svina....pivo som este nemal v mobile tak newem :} ale skus rozobrat a precistit s handrickou vlhkou
Pivo je aj horšie, ako cola, alebo rovnako zlé. Pracoval som v Bare a keď bolo niekde rozliate pivo abo cola, tak sa to veľmi zle čistí... Ono potom sú s tým problémy, pretože ak by to uschlo tak v pohode, lenže akonáhle sa tam dostane trochu vlhkosti, keď bude teplejšie budeš to mať vo vačku, znova sa zmení hustota toho rozliatého piva a zalepia sa časti, kto tesne pri sebe. Rozobrať a vyčistiť, iná možnosť neni.
No neviem či sa na to nepoužíva nejaké špeciálne náradie, ale nezabúdaj že ak sa niečo pokazí, tak ti padá záruka ak ju máš, síce ak bol obliaty, tak už aj tak padla. Ja netuším ako sa to rozoberá... skús aj google pozrieť či nenájdeš manuál.
torx ide na vacsinu telefonov, nokia je torx6, dako podobne aj SE, ale LG som este nedrzal. zober telefon a zbehni do zeleziarstva, prirovnaju a poradia. alebo sa da kupit cela sada, ale daco stoji. jedna srobovak s torx koncovkou stoji aj 300 ale zalezi od obchodu
ja som si svoj oblial slivovicov ani sa nevipol fungoval dalej ale este tyzden vonam inac skus ist do servisu nak ti to vycistia doma to nerozoberaj ak nahodov poondies pecat tak ti ho nemusia zreklamovat
ja viem ci uz setria aj na mobiloch ale ked nedaju dostatocne mnozstvo tej hovadiny na ochranu dpc tak to vlastne ani robit nemusia lebo ti ak si nahodov polozis mobil na stol ktory je mokry hned tam mas vlhkost a hned to oxiduje
asi pred dvoma hodinami mi spadol mobil (SE W810i) do vody . Hneď som vytiahol baterku a nechal ho sušiť. Keď som prišiel domov (pred cca 30 min. ), tak som ho začal sušiť fénom. Rozobrať mi nejde (nemám na to šrobovák). Ako mám ďalej pokračovať? Ako dlho ho mám nechať pri féne? Mám ho zapnúť až zajtra?
//edit: po tom sušení fénom som ho nechal do pondelka len tak stáť (bez baterky) a v pondelok som ho odniesol do servisu. Tam si ho nechali do piatku (odstránili oxudáciu a pod. + nahrali nový SW) a mobil bez problémov funguje. Stálo ma to 20€.