Problem pri zapinani PC
Problem pri zapinani PC
Zdravim!
Kamosovi vcera PC isiel bez problemov. Rano ked zo zapol tak mu zacal len pipat, obrazovka nereaguje, nemoze spustit ani Bios.
Co moze byt za problem ?
Kamosovi vcera PC isiel bez problemov. Rano ked zo zapol tak mu zacal len pipat, obrazovka nereaguje, nemoze spustit ani Bios.
Co moze byt za problem ?
Re: Problem pri zapinani PC
ANI SA MU NESPUSTI MONITOR MU BLIKA AK HEJ TAKnightkin napísal:Zdravim!
Co moze byt za problem ?
1.ODPALILA SA MU GRAFICKA KARTA AK MA PRIDAVNU KARTU KTORA SA VKLADA DO PRIDAVNEHO SLOTU TAK NECH JU VYBERE A SNURU Z MONITORA ZAPOJI DO ZAKLADNEJ GRAFICKEJ KARTY
2.AK NEPOMOZE ALEBO NENI TOTO PROBLEM JE TO CHYBOU DAKEHO HARDWERU A TO UZ TREBA POSTUPNE VYSKUSAT CO
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute, ja mám to isté, zapnem PC a je počuť ventilátor, HDD, ale monitor nič iba bliká tá LEDka.Na PC svietia v predu obidve (čevená aj zelená)LEDky.
Pomôže až keď to niekoľkokrát vypnem zapnem pomocou zadného vypínača na zdroji, alebo dlhého podržania zapínacieho tlačítka z predu.Dneska som to musel asi 20 krát zapnúť/vypnúť, btw. nič nepípa.Po zapnutí potom už PC celkom normálne ide, akurát je v poslednom čase strašne spomalený, neviete čo to môže byť? žeby grafická?(Dúfam!:D:D)
Pomôže až keď to niekoľkokrát vypnem zapnem pomocou zadného vypínača na zdroji, alebo dlhého podržania zapínacieho tlačítka z predu.Dneska som to musel asi 20 krát zapnúť/vypnúť, btw. nič nepípa.Po zapnutí potom už PC celkom normálne ide, akurát je v poslednom čase strašne spomalený, neviete čo to môže byť? žeby grafická?(Dúfam!:D:D)