Mám šancu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
taka
Novice
Novice

Mám šancu?

Príspevok od používateľa taka »

Začnem úplne tradične: Strašne sa mi páči jeden chalan. Rozišiel sa s frajerkou. Ale stále ju ľúbi. Aj ona ho má rada. Stretávajú sa ďalej, ale z jej strany to už nie je láska. A do tohto všetkého som vpadla ja.

Pár krát sme sa vyspali. On ma na to celé nahovoril. A ja som sa, ako inak, počas týchto večerov do neho zaľúbila. Ale pre neho som len kamoška. No vždy, keď už mám pocit, že mu na mne nijako nezáleží, niečo spraví a znova ma namotá.

Vidím na ňom, že sa mu páčim ako žena. No keď sa ho spýtam, či aj on ku mne cíti to čo ja k nemu, povie nie. A ak sa mi naskytne možnosť začať nový vzťah, nemám váhať a ísť do toho. Lenže keď som na neho taká namotaná, nikto iný ma nezaujme.

Tak by ste mi mohli poradiť. Má zmysel o neho bojovať (fakt sa mi strašne páči a čo je najhoršie, rozumiem si s ním ako s nikým iným), alebo mám ten čas vynaložiť na vyrovnanie sa so skutočnosťou, že jeho nikdy nezískam?
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

skus ho ignorovať
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

vek? Inak si nemyslím že sú tam len dve možnosti, a síce bojovať alebo začať nový vzťah
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

to vyspanie - mozno to nedosiahol s frajerkou, tak ked si do toho vpadla a uplne si ho zrala, tak to vyuzil... prepac mi prirovnanie, vyzeralo to ako u surikat :D uzit si a utiect...
tak asi by som ti poradil vykaslat sa nanho... zachvilu to prejde, a zistis ze si rozumies s inym ovela viac....
a fakt, kolko mas rokov?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

No tiez si myslim ze je to ista forma vyuzivania pretoze vie ze ho kces a spravis prenho "vsetko" tak to vyuziva ked mu ta druha neda. Podla mojho nazoru si urcite pekne a inteligentne divca ktore si zasluzi cchlapca ktory bude bojovat onu a ne ona o jeho ved urcite mas neakeho napadnika i ked viem ze sa to lahko hovori pretoze ked knemu nieco citis tak sa to neda len tak ze poviem si "kaslem nanho" drzim palce :wink:
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Ja si myslím že ho získaš. Len možno to bude už bude neskoro a už nebudeš mať záujem. ktovie....
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

prepac ze ti to poviem ale fakt ze ta vyuzil ... ale nezufaj ako vravis PAR krat ste sa vyspali a par krat sa este vyspite....
tvoj momentalny stav je milenka bohuzial je to tak take sa bud stanu priatelkami alebo zostanu milenkami zavisi ale od toho ako je to s tebou a s nim na inych veciach tj ci sa stretavate iba za ucelom sexu alebo sem tam idete na kolu do baru a tak ci pozriete nejaky film .... ak ci ta berie do spolocnosti ... vo vseobecnosti sa milenky medzi kamosov a do spolocnosti nevodia ....tazko povedat .... ale vies ked ides s niekym chrapat nemozes od toho ocakavat na 50 % vztah uvidime ako sa to vyvinie dalej ...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

podla mna ked ti jasne povedal ze ta nelubi tak velke sance asi nemas..a nechapem ako mozes s nim spavat ked vidis ze ta nelubi a pravdepodobne ta len vyuziva ked ma chtic :)
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahoj,

práve nedávno som mal možnosť prvý a zrejme aj poslednýy krat v živote si prečítať časopis s názvom Cosmopolitan a tvoj príspevok mi pripadá ako presne vystrihnutý z neho...Dotyčná slečna si na svadbu pozvala aj byvaleho pričom na druhý deň spolu medzi nimi došlo ku kopulácii,tak žiadala o radu či sa ma rozísť s manželom,aj keď vie,že tec chlapík ma frajerku a býva niekde úplne v paži atď,po tomto článku mi zostal rozum stát a na dalšie som sa fakt nezmohol.No ale teda k veci,radil by som ti sa na neho vybodnúť,keď podobné veci robil doteraz,bude ich určite robiť aj nadalej...a služiť ako luxusny matrac,no neviem...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

myslim ze je to zrejme ze ked povedal ze k tebe nic neciti ze ta vnima len ako sexualny objekt a dufa ze pomocou sexu zabudne na byvalu a dostane zo seba ten smutok ktory citi po rozchode... zial tato cesta tam nevedie, to som zistil uz davno. myslim ze u neho nemas sancu, keby s tebou chcel nieco viac tak ste uz davno tam. jedine co mozes spravit je nadalej s nim spavat a ked ti povie ze spal aj s nejakou inou tak je to uz fakt v pr... ale keby sa "odreagovaval" len s tebou tak je tu mala sanca ze to prerastie do niecoho vaznejsieho. treba ho sledovat :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No je vidiet ze on to asi nemysli vazne. Ak chces tak to mozes skusat dalej ale nie velmi dlho. Ak to nezabere co si myslim ze asi nie tak by si na to mala zabudnut a skusit sa posunut dalej lebo plakat nad rozliatym mliekom nie je moc dobre .... good luck
taka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa taka »

audiotrack napísal:vek? Inak si nemyslím že sú tam len dve možnosti, a síce bojovať alebo začať nový vzťah
19. Aké iné možnosti?

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 22:50 )
mulatt napísal:podla mna ked ti jasne povedal ze ta nelubi tak velke sance asi nemas..a nechapem ako mozes s nim spavat ked vidis ze ta nelubi a pravdepodobne ta len vyuziva ked ma chtic :)
Hej, to nechápem ani ja. Asi ho ľúbim. :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

iba som chcel povedať že nemusíš mať silou mocou nejaký vzťah. Môžeš byť single. Ak si máš niekoho nájsť len preto aby si niekoho mala tak sa na to radšej vykašli. Ublížiš sebe, aj partnerovi ktorý ťa možno bude mať rád. Ja nepoznám ani teba, ani jeho, takže ti neviem povedať či máš o neho bojovať alebo si zaslúžiš niekoho lepšieho, ale som si istý že čas a osud ti dajú ešte šancu
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

sex, potom laska? zacala si zo zleho konca, pokial si z rozpraviek (+18) pametam, tak vzdy chodila najprv laska, potom sex..
chlapcovi si proste dala vsetko co v danu chvilu potreboval, nepotreboval sa na teba viazat, tak nedajboze, ked teraz od neho ziadas trosku pozornosti, zda sa mu to divne?
par moznosti:
*nastves sa na neho-najde si inu..
*mozes mu odopriet sex -v lepsom pripade sa nenastve(a najde si inu)
*odopries sex,skusis sa s nim len porozpravat- pomysli si, ze mas svoje dni, nejako to pretrpi, bude mily a podalsie skoci na teba zase
*budes si dalej uzivat -bude mat to, preco si prisiel, nie?
*najdes si niekoho, kto si skorej vsimne tvoju dusicku, ako.. vieme..

tak som to dal nejako dokopy, a nezda sa mi, ze je tam moznost, ze by si s nim mala byt..
:wink: mozno trosku drsne, ale aspon vidis aky je tu nazor
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Podľa mňa nemáš šancu.
On chce (zrejme) iba zabudnúť a tak to skúša týmto spôsobom...
Ale viem srdcu nerozkážeš...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

mulatt napísal:..a nechapem ako mozes s nim spavat ked vidis ze ta nelubi a pravdepodobne ta len vyuziva ked ma chtic :)
A preco by nemohla? Ked ma tiez chtic? Co je zle na tom, ze si uspokojila svoje potreby? (Pokial zanedbame katolicko-moralisticke hladisko...) To ze sa na neho namotala je uz side-effect, s ktorym holt treba ratat. Days go by, zivot ide dalej. Mozno by som sa na jeho mieste dokonca spraval aj podobne... Ale s tym rozdielom, ze pokial by som videl, ze milenka sa zacina namotavat, tak by som asi podobne aktivity okamzite zastavil, aby ju dopad bolel co najmenej.

A rada? Oklepat a ist dalej. Take kecy ze bojovat o lasku a podobne... to su len romanticke sracky. Romantika vo vztahu je sice skvela (aj ked nie kazdemu vyhovuje), no realita je o tom, ze proste bud to obaja citia rovnako, alebo je to o nicom. Skuste byt obcas aj racionalni, aj ked v laske sa vacsinou rozum tazko hlada.
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

k6 napísal: A rada? Oklepat a ist dalej. Take kecy ze bojovat o lasku a podobne... to su len romanticke sracky. Romantika vo vztahu je sice skvela (aj ked nie kazdemu vyhovuje), no realita je o tom, ze proste bud to obaja citia rovnako, alebo je to o nicom. Skuste byt obcas aj racionalni, aj ked v laske sa vacsinou rozum tazko hlada.
S tymto suhlasim je to cista pravda
Manthy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Manthy »

ked ta velmi nemiluje tak ja by som si vybral ineho keby som bol zena co niesom :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Máš 2 praktické možnosti, a jednu teoretickú. Praktické su asi take, ze si mozete udrziavat "vztah" ako sexualni kamarati.(neboj sa jeho to casom tiez prestane bavit) alebo sa na to proste vykasles a ako bolo povedane v prvom postrehu Ignore :) 3tia teoreticka moznost, je ze si vybudujete vztah...Posudte sami
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Asi nebude dobre ked sa budes presne riadit nejakou radou tu od niekoho... ale mozem ti povedat ze ziadny chalan nema rad vtieravost, cize pokial sa budes spravat bezne jemu by na tebe zalezalo, tak sa ten krok bude snazit urobit on... ale ak nie a snazis sa dostat silou mocou blizsie,,.. on sa bude snazit vzdalovat ... taka moja teoria 8)
Napísať odpoveď