Aku kupit graficku kartu?
Aku kupit graficku kartu?
Zdravim, vedeli by ste poradit aku graficku kartu kupit do tejto zostavy, pripadne co by tam bolo treba este vymenit.. hry velmi nehram, ale chcem aby ta grafika bola svizna, mam tam vistu a chcel by som na nej pustit aj aero, co mi zatial nejde pochopitelne.. cena tej karty, tak max do 2500 aj menej..
doska ASUS A7V8X-X
AMD Athlon (TM) XP 2500+ 1.82 GHz
RAM 3x512 MB
32-bit vista
grafika ATI redeon 9200 128MB
monitor 1680x1050
dakujem
doska ASUS A7V8X-X
RAM 3x512 MB
32-bit vista
monitor 1680x1050
dakujem
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku kupit graficku kartu?
no podla zostavy je jasne zeje to agp,tym padom je to v podstate jedno ,pre teba pouzitelna vec je radeon hd2600pro/xt podla penazi ,alebo ak si zozenies do agp hd3850 to je ale na tvoju zostavu prilis vykonna vec ,zozen si 2600 radu a budes spokojny ,neviem aky mas ale zdroj ,skus uviset vyrobcu a w aby sme vedeli lepsie poraditCabuko napísal:Zdravim, vedeli by ste poradit aku graficku kartu kupit do tejto zostavy, pripadne co by tam bolo treba este vymenit.. hry velmi nehram, ale chcem aby ta grafika bola svizna, mam tam vistu a chcel by som na nej pustit aj aero, co mi zatial nejde pochopitelne.. cena tej karty, tak max do 2500 aj menej..
doska ASUS A7V8X-X
RAM 3x512 MB
32-bit vista
monitor 1680x1050
dakujem
-
cORP.
Addict
zdroj znacku a wataz ,pretoze mozno je slabsi zdroj
tieto pripadaju asi k tvojej zostave tak maximalne ,lepsie sa uz neoplatia vobec
ale lepsia volba je ta 3650 pretoze je to novsi cip a je aktivne chladena ,kedze mas athlona barton ktore dost hriali tak pasiv by nebol najvhodnejsia volba 
tieto pripadaju asi k tvojej zostave tak maximalne ,lepsie sa uz neoplatia vobec
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/graficka-karta-sapphire-hd-3650-512mb-ddr2-d97875.htmKód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/graficka-karta-msi-rx2600pro-t2d256z-d2-d80748.htmfuha ze pasiv aktivINDIGOcorp. napísal:zdroj znacku a wataz ,pretoze mozno je slabsi zdroj
tieto pripadaju asi k tvojej zostave tak maximalne ,lepsie sa uz neoplatia vobecKód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/graficka-karta-sapphire-hd-3650-512mb-ddr2-d97875.htmale lepsia volba je ta 3650 pretoze je to novsi cip a je aktivne chladena ,kedze mas athlona barton ktore dost hriali tak pasiv by nebol najvhodnejsia volbaKód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/graficka-karta-msi-rx2600pro-t2d256z-d2-d80748.htm
ok a teraz taka debilna otazka, ze pod tym "zdrojom watazov a znackou" to myslis ako co? graficku kartu co tam teraz mam alebo? proste mi to vysvetli kde to mam najst a co to je
ok tak mam ten everest a kde to tam najdem teray, lebo som to skoro cele presiel a nist..johny_sk napísal:no skus nahodit everest ultima edition, alebo nejaky iny diagnosticky software, pripadne kukni na ten zdroj z inej strany a najdi, aku ma wataz (cislo W). Na googli som podla oznacenia tvojho zdroja nenasiel nic...
tak sorrac, som na rychlo cital, tak to presunme cele nejako ak sa da..moosha napísal:BTW špatna sekcia.
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 13:49 )
Tak poradi niekto aku tu kartu kupit? pripadne kde este v tom evereste ultimate najdem aky mam zdroj, lebo som to presiel skoro cele a nic som tam take nenasiel..
-
cORP.
Addict
ved kartu som ti poraditCabuko napísal:tak sorrac, som na rychlo cital, tak to presunme cele nejako ak sa da..
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 13:49 )
Tak poradi niekto aku tu kartu kupit? pripadne kde este v tom evereste ultimate najdem aky mam zdroj, lebo som to presiel skoro cele a nic som tam take nenasiel..
tak neviem velmi hry nehram.. ide mi len o to aby bola ta grafika sviznejsia, aj ked aj teraz je celkom ok.. no abz pripadne aby islo aero spustit..INDIGOcorp. napísal:ved kartu som ti poraditco viac chces ,silnejsiu davat zmysel nema a slabsiu len ked chces usetrit ,inak co na tom chces vlastne hrat ak sa smiem spytat ?
na zdroji nemam vobec tu vataz na tom stitku pozeral som to zo vsetkych stran, tak neviem ako na to dojdem..
proste aby bola ta karta kompatibilna, toho sa bojim..
-
cORP.
Addict
pozri ked zoberes kartu a nenabehne pocitac zistis ze zdroj je slaby to je celeCabuko napísal:tak neviem velmi hry nehram.. ide mi len o to aby bola ta grafika sviznejsia, aj ked aj teraz je celkom ok.. no abz pripadne aby islo aero spustit..
na zdroji nemam vobec tu vataz na tom stitku pozeral som to zo vsetkych stran, tak neviem ako na to dojdem..
proste aby bola ta karta kompatibilna, toho sa bojim..
,alebo ze sa obcas pri plnom zatazeni restartne a podobne featury
tak mne nejde nejako o cenu tych 2 a pol je v pohode, len aby to ficalo noINDIGOcorp. napísal:pozri ked zoberes kartu a nenabehne pocitac zistis ze zdroj je slaby to je cele
,alebo ze sa obcas pri plnom zatazeni restartne a podobne featuryale myslimz ze pri athlone bude zdroj minimalne 300w cize nemaj obavu tato trieda teda 3650 by nemala zrat vobec vela ,2600xt ale zerie viac tak pozor na to