GPS Navigacia do Auta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
speq
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GPS Navigacia do Auta

Príspevok od používateľa speq »

Zdravím vás Páni.

Hľadal som aj v starších ale tam sú rôzne cennové obmedzenia atď.

Obraciam sa na vás s prosbou o radu keďže v tejto oblasti sa nevyznám a chcel by som zakúpiť Navigáciu do Auta tak prosím o dáke vaše rady a skúsenosti , mne na cene nezáleži môže to stáť aj 15 000 , ide mi hlavne o to nech to môžem doma aktualizovať a nemusím kupovať žiadne ďaľšie mapy , čiže si ich stiahnem jednoducho alebo to proste zoženiem niekde na lámkach :lol:

Skúsťe mi sem hodiť nejaké linky alebo vaše skúsenosti. Dík moc.

:)
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja mam phone N95 a mam tam McGuider pokrytie celej europy 99%..funguje skvele a mam aj foták 5,0megapixel aj phone :) :) :)
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Ak môžem poradiť, toto je super: http://www.alza.sk/garmin-colorado-300-gps-d92840.htm sused to má a je to asi najnabúchanejšie GPSko :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to colorado je viac vhodne na turistiku
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Je veľmi vhodné i do auta, pouzíva sa dosť aj v lietadlách.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nepouzivaju ho nahodou aj jaskyniari?
nehovorim, ze sa neda v aute pouzit, len pisem ze je vhodnejsie na turistiku...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Kibo napísal:to colorado je viac vhodne na turistiku
Asi tak.. Keď to chce do auta, tak mu je zbytočné zháňať riešenia typu mobilný telefón s GPS, či to Colorado. Tu treba voliť klasické riešenia. Vybral by som Garmin, mám s nim iba najlepšie skúsenosti (až na nabíjanie ktoré som tu spomínal raz), Mio som mal možnosť držať v ruke, ovládanie niekoľkonásobne horšie, zbytočné funkcie ako foťák s tupým ovládaním a pod.

http://www.alza.sk/garmin-nuvi-255w-gps-d98155.htm - tento by úplne stačil, oproti Coloradu máš +3cm väčší display, čo je veľmi podstatné keďže to dotykovo ovládaš v aute. Inak nie som si taktiež istý pri tých "turistických" či sú s tým cestné mapy plne kompatibilné takže to radím absolútne vypustiť z hlavy. Nevidím pri Colorade ani držiak do auta v balení :!: :!: :!:

Ak by si chcel k navigácii BT na spojenie s mobilom a používať to ako Hands Free, tak tento http://www.alza.sk/gps-modul-do-auta-ga ... d85054.htm, ešte má naviac TMC, čo však na Slovensku nevyužiješ, najbližšie v ČR pokial jazdíš.

Oba sú vysoko pod tvojou ochotou investovať, tak podľa mňa hlavne ten BT za to stojí, TMC neviem či jazdíš do zahraničia. Každopádne aj ten lacnejší je veľmi kvalitný, takže ani jedným nespravíš chybu.
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

no kedze pouzivam iPhone tak mi bude nanic ten BT :O to by asi nebolo aj tak kompatibilne ;) no garmin som uz pocul od viacerych , uvazujem nad nim ; ) Ja nejzadim kazdy den do zahranicia ale vzdy niekam raz do mesiaca idem do zahranicia bud na nakupy alebo nieco vybavit a myslim ze by sa mi to celkovo hodilo aj na dovolenky a tak :)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

pozri ja mám Garmin nuvi 760 a som spokojný- pokrytie super ale pri inštalovaný najnovších máp 2009 musíš mať božskú trpezlivosť!!!
serie ma akurát to že vyvalíš kopec prachov za navigáciu a ona stále používa USB port 1.1:((takže nahrávanie mapy do zariadenia trvá dlho!!!
ináč záleží aj natom načo budeš tú navigáciu používať a aké funkcie v nej vlastne chceš
mio je tiež ževraj dobré len som ho nemal v ruke tak ti nemôžem povedať aké má klady a zápory...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

mito85 napísal:ona stále používa USB port 1.1
WTF? :shock:
Prílohy
untitled.JPG
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

niekde som to čítal- tak potom sorry
ale aj tak to trvá jak lačnému srať :evil:
ventilare
Medium Star
Medium Star

Re: GPS Navigacia do Auta

Príspevok od používateľa ventilare »

mna by zaujimalo, mam Garmin 760 ci je mozne inak nahrat aktualne mapy ako za ne platit. mam od roku 2007 a doteraz som ho nezapol az dnes. aktulizoval som si cez webupdater firmware a ine drobnosti. len by som rad zaktulizovat mapy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ventilare: Pozri sa, ci ma tvoje zariadenie moznost vlozit SD kartu. Ak ano, tak mi napis sukromnu spravu a napisem ti co a ako.
cuco0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cuco0 »

Chcem sa spytat ci sa da do kazdeho gps stiahnut a atualizovat mapu.. rozmyslam nad kupou garmina nasiel som aj na nete viac ludi co predavaju aktualizovane mapy a aj staty na karte na hocijaky garmin. tak preto zozmyslam nad nejaky mlacnejsim garminom okolo tych 100eur.
Napísať odpoveď