Najvacsie filmove sklamanie
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to videl a podla mna to bola paradna sranda
Rozhodne som cakal viac od filmu Pineapple Express... Vobec ma to nezaujalo.
Rozhodne som cakal viac od filmu Pineapple Express... Vobec ma to nezaujalo.
Zaujimalo by ma, ci by si vedel vymenovat aspon 5 filmov, ktore sa ti pacili viac. Len tak, aby sme prehodnotili tvoj vkus.M142 napísal:Najvačšie sklamanie bolo určite Vykúpenie z vaznice Shawshank a Zelená míľa. Nehovorím, že som sa pri nich nudil, ale určite si to nezaslúži také vysoké hodnotenia, aké všade dostávajú. Čakal som OVEĽA dokonalejšie spracované filmy.
Tiez ma to zaujalo, ale z casti je to u neho sposobene asi aj tym, ze mal velke ocakavania. Mna to uz parkrat zradilo a preto si teraz len pozriem percenta na csfd a komentare ani necitam a ani nechcem od nikoho pocut.mi-chau napísal:Zaujimalo by ma, ci by si vedel vymenovat aspon 5 filmov, ktore sa ti pacili viac. Len tak, aby sme prehodnotili tvoj vkus.
Shawshank je proste skvele zahrane vyrozpravanie skveleho pribehu, ak od toho clovek caka nejaku akciu alebo efekty, tak ho ten film samozrejme nezaujme. Ja som si ho pozrel len na podnet spoluziaka (vtedy sme este pozeravali filmy v TV) a bol som z neho ako obareny a nechcem si ani predstavit, aky by som z neho mal dojem, keby mi 10 ludi povedalo, ze to je najlepsi film, aky kedy videli.
presne tak. nemožem povedať, že to boli zlé filmy, ale čakal som od nich viac. a čo sa mi nepáčilo? no po prvé hlavné postavy, vobec mi nesadli, vlastne som k nim cítil odpor. ďalej pri vykúpení z vaznice príbeh. celkovo to bolo vymyslené dobre, ale bolo tam pár nápadov a chýb, ktoré mi pokazili celkový dojem.(nič vážne, ale na to čo som o tom filme počúval a čítal predtým ako som ho pozrel, som čakal dokonalejšiu prácu). ťažko písať, čo presne sa mi na nich nepáčilo, proste mi nesadli a nemal som z nich ten pocit po dopozeraní dobrého filmu(ako gothar napísal "bol som z neho ako obareny"GothaR napísal:Tiez ma to zaujalo, ale z casti je to u neho sposobene asi aj tym, ze mal velke ocakavania.
mi-chau// no tu sú, neber to ako moju top 5, proste iba filmy, čo ma napadli ako prvé pri "aspon 5 filmov, ktore sa ti pacili viac" : Requiem za sen, Europa, Skafander a motýľ, Sloní muž, Kurz negatívneho myslenia
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Funny games USA http://www.csfd.cz/film/224876-funny-ga ... -games-us/ - strašne nudný film, ako mám rád aj psycho ale tento film je bez atmosféry, vôbec na mňa nezapôsobil.