Na pošte vybavený za minútu V banke nával mierny No ale čakal som len 5 minút Steam to pokašlal, 12kb/s Už len 1.5 karmi a ide pod 0 Sakra, čo s tímy drobnými??
v obchode som uchmatol už poslednú Spiš čučoriedku posledných 6 dní som sa budil s raňajšou opicou, dnes už nie desí ma ako mi bude vo štvrtok lebo ako na nový rok tak po celý rok
dozvedel som as ze do 16.1 chodim zadarmo busom euro euro - vela drobnych konecne ide silvo na obzor bytova ozran party. strach z prebudenia sa do bieleho rana dna 1.1 neskutocna
bolest hlavy.
cele sviatky stali za h.... bohovska nuda....az sa z toho idem cely zozrat... prazdniny patria k jednym z najhorsich u mna... dnes sa akosi roztrhlo vrece s peknymi zenami no ja nemam ziadnu holku a to ma stve asi najviac.... este som sa furt nezacal ucit....a mam toho po kkt....
za***any den, triraz idem do mesta a furt nic nevybavim
furt nemam listok do Prahy, tak mi treba ze som si to nechal na poslednu chvilu
/ no aspon som dal rezervaciu na letenku za mile od CSA... lepsie letiet za poplatky ako letiet zo skoly ze... az na to ze este nemam istotu ze bude miesto....
zistil som ze program ktory pouzivam nevie palit dvojvrstve DVD
konecne vlastna garaz na cely rok mam sa kde realizovat ziadny problem s parkovanim 12 tisic v prdeli.... v piatok mam ist do prace a som chory... ak nepojdem do prace tak to bude velky sktrt cez rozpocet...
- vcera som mal dobre stresy, uz osm myslel ze sa mi novy joy odfajcil po tyzdni...
+nastastie to nebola hardwarova chyba (defaultna kalibracia to nejak zachranila)
+ silvester
+ pyrotechnika
+ - este (uz len) tyzdne volno
+ milujem kofolu *odpije si*
silvester ? kde ? ... neverim ... normalne ziadna chata, ziadna velka akcia naplanovana ... no nic, zlozime nejaku partiu a aspon do mesta pojdeme mal by som sa zajtra zacat ucit ... chemia + matika ... noooo bude to zajimave konecne mam kupeny listok do Brna, kupil som ho fakt za 5 minut 12
moj prispevok z predchadzajuej strany som uz rozdychal...mozno sa to nakoniec aspon ako tak dostane do polohy: je to dobre... silvester a absolutne s ami nechce nic, nikam, s nikym... skusky sa nezvratne blizia...
tak toto je moj posledny prispevok v tejto teme za tento rok,preco minus ? lebo citim ze dalsi rok bude pekelne na rit dufam ze dnesok dopadne aspon pekne zdrazeju cigarety co ma netesi moc dufam ze vsetci oslavite silvester s usmevom na tvari pretoze len tak sa da zacat novy rok ,s optimizmom
dlho som nemal tak premrdany, trapny, otrasny a nudny Silvester sedim doma pri PC nudim sa jak debil neni co pit a neni s kym.... na nete nikto online ziadna pyrotechnika nikto si na mna ani len nespomenul.....ziadna sms....proste nic....