mam HP notebook (Pavilion),t.j. je tu automaticky dany aj Recovery Disk, na kt. sa neda dostat... ani dokonca neviem ako sformatovat Vistu, XP by som vedel (BIOS, CD, format) ale tu sa ani neviem poriadne dostat do BIOSu, za vsetky rady dakujem
Formatovanie notebooku s Win Vista
-
pesinko2468
Expert
Formatovanie notebooku s Win Vista
chcem sa opytat ako na to ... este som nikdy neformatoval Vistu,
mam HP notebook (Pavilion),t.j. je tu automaticky dany aj Recovery Disk, na kt. sa neda dostat... ani dokonca neviem ako sformatovat Vistu, XP by som vedel (BIOS, CD, format) ale tu sa ani neviem poriadne dostat do BIOSu, za vsetky rady dakujem
-
pesinko2468
Expert
takze mam nb znacky lenovo s OS vista home premium (predinstalovanou) a chcel by som prehodit na win XP.
vlozil som instalacne cd XP a po nacitani radicov mi vyhodilo hlasku ze sa vyskytla chyba, aby som odstranil vsetky nove ovladace, skontroloval disk na virusy a pod.
viete mi poradit ako sformatovat ten disk?
vlozil som instalacne cd XP a po nacitani radicov mi vyhodilo hlasku ze sa vyskytla chyba, aby som odstranil vsetky nove ovladace, skontroloval disk na virusy a pod.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nejdem to pisat dva krat tak citaj... http://www.hojko.com/post1249089.html#1249089matk0 napísal:takze mam nb znacky lenovo s OS vista home premium (predinstalovanou) a chcel by som prehodit na win XP.