Detinská nerozhodnosť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jondo17
Novice
Novice

Detinská nerozhodnosť

Príspevok od používateľa jondo17 »

Čaute všetci,
chcel by som sa spýtať či má niekto podobný problém ako ja. Ide o to že moja baba mi už hrozne lezie na nervy s tým, že hocičo sa jej spýtam, odpovie mi "a ja neviem" a mnohokrát mám chuť opýtať sa jej či vôbec niečo vie, lebo v poslednom čase už ma to strašne znervózňuje, a týka sa to tých najjednoduchšich vecí (napríklad kedy sa stretneme).
Začal som sa proti tomu "brániť :D " tak, že sa jej snažím nepokladať hrozne zložité otázky a keď mám pocit že nebude zas vediet prípadne sa nebude vedieť rozhodnúť, vymyslím jedno hotové riešenie lebo je to pre mňa jednoduchšie ako jej ponúkať dve.
Chcel by som sa spýtať či má niekto podobný problém, a ak áno, ako ho rieši. Viem že je to povaha mojej baby, preto mi nejde o to aby som ju zmenil. Môže sa taká baba zmeniť po čase aj sama?

A ak by sa niekto pýtal, chodíme spolu rok aj 4 mesiace, vek ja 17, ona 16.
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Nic v zlom, ale takyto prejav "salamizmu" byva vacsinou spojeny s opadajucim zaujmom partnerky ...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked ti najblizsie povie neviem spytaj sa: "...a chces pusu alebo analny styk?"
Nemam rad, ked sa niekto chova, ako keby mal o 10 rokov menej.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ako bolo povedane. Nezaujem priatelky. Mozno sa jej to zda uz prilis dlho.
formaryland
Novice
Novice

Príspevok od používateľa formaryland »

ja pouzivam neviem len v pripade, ked hlboko o niecom uvazujem, premyslam, analyzujem nad nejakym problemom (skor teoretickeho charakteru...podotykam, ze taketo stavy mavam casto)...a strasne neznasam ked ma v tom najlepsom niekto vyrusi dakou banalnou otazkou typu: co chces na veceru? :evil:
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

frftg
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked sa dvaja ludia dohaduju kedy pojdu von, tak asi nemyslia na stiepenie atomu predsa. je to jasny nezaujem. ja ked dostanem odpoved "ja neviem", tak odpoviem "tak navrhni". tiez sa obcas neviem s priatelkou zhodnut a dostanem taku odpoved. bud vtedy navrhnem riesenie ja alebo poziadam priatelku. zalezi od situacie.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau napísal:Ked ti najblizsie povie neviem spytaj sa: "...a chces pusu alebo analny styk?"
Nemam rad, ked sa niekto chova, ako keby mal o 10 rokov menej.
:D to uz som skusal, (tiez podobny problem) dostal som odpoved--To co je za otazka? Zase si perverzny? :P Avsak nedockal som sa ci cche pusu alebo anal . . .
jondo17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jondo17 »

Nie, s opadajúcim záujmom by som to nespájal, jej záujem neopadá to viem isto lebo všetko ostatné klape tak ako má, a tá jej nerozhodnosť sa netýka len toho kedy sa stretneme, ale naozaj bežných jednoduchých vecí (čo si kúpime, kam pojdeme atď.)

Len toto mi už lezie na nervy lebo neviem ako mám priateľku motivovať v to aby rozmýšlala a nezvykla si na pohodlnosť ktorú má keď za ňu musím rozmýšlať ja. Už ma nebaví dostávať odpovede typu "ja neviem" a "jak chceš" pretože by som chcel aby konečne začala byť aj ona trocha iniciatívna.
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

ja to mam podobne chodime spolu dva roky a ja na bezne veci dostavam odpved "ako chces" tak ja to bud ignorujem alebo sa snazim situaciu/rozhovor viest tak aby sa dotala k nejakemu urcitemu rozhodnutiu. A neber to ako nezaujem o danu vec. A skus sa snou o tom porozpravat dolezita sucast vztahu je komunikacia nrzabudaj.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

chlape ja som mal podobny problem v zaciatku nasho vztahu...pricin moze byt viac...jednak to moze byt uz spominany upadajuci zaujem z jej strany alebo este to moze byt tym ze tvoja holka je zvyknuta ze si vacsinou ty robil vsetky rozhodnutia a predpokladam ze si to bol ty kto nakopol vas vztah, lebo ona to berie tak, ze sa rozhodnes vzdy ty....skus sa o tom s nou pozhovarat a daj tomu cas :wink:
eagle_owl
Amateur
Amateur

Re: Detinská nerozhodnosť

Príspevok od používateľa eagle_owl »

jondo17 napísal:Čaute všetci,
chcel by som sa spýtať či má niekto podobný problém ako ja. Ide o to že moja baba mi už hrozne lezie na nervy s tým, že hocičo sa jej spýtam, odpovie mi "a ja neviem" a mnohokrát mám chuť opýtať sa jej či vôbec niečo vie, lebo v poslednom čase už ma to strašne znervózňuje, a týka sa to tých najjednoduchšich vecí (napríklad kedy sa stretneme).
Začal som sa proti tomu "brániť :D " tak, že sa jej snažím nepokladať hrozne zložité otázky a keď mám pocit že nebude zas vediet prípadne sa nebude vedieť rozhodnúť, vymyslím jedno hotové riešenie lebo je to pre mňa jednoduchšie ako jej ponúkať dve.
Chcel by som sa spýtať či má niekto podobný problém, a ak áno, ako ho rieši. Viem že je to povaha mojej baby, preto mi nejde o to aby som ju zmenil. Môže sa taká baba zmeniť po čase aj sama?

A ak by sa niekto pýtal, chodíme spolu rok aj 4 mesiace, vek ja 17, ona 16.
Chlapce, s takouto babou som chodiel aj ja, zo zaciatkoch to bolo same: "ano, jasne, pojdem atď.", ale poslednou dobou uz nevedela, kedy ma cas, tiez len odpovedala ze nevie a pod. A to sme mali obaja 16. Nakoniec z toho vykvitlo, ze sa jej pacil iny chalan, ale mne o tom nepovedala a obcas aj tak isla von. A vies ako to skoncilo? Rozvodom. Na taketo baby sa nechytaj, tiez by som to tipoval na opadajuci zaujem.

EDIT// Tak ak sa to tyka aj inych veci, ako ze co si kupite a pod., tak by som si to s nou urcite vydiskutoval. Ina moznost ti nezostava.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Rozvod v 16tich? Wau, to si toho musel stihnut dost. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dost pisete o nezaujme. Moze byt ale poznam aj dievcata, ktore maju neuveritelne nizke sebavedomie a myslia si ze svojim zlym rohodnutim vsetko pokazia. A s tym tazko nieco urobis.
Ja nerozhodnost neznasam a keby mi to robila casto, je to pre mna dovod na ukoncenie vztahu.
eagle_owl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eagle_owl »

yazoo napísal:Rozvod v 16tich? Wau, to si toho musel stihnut dost. :)
Pravdaze, ale nas vztah trval maximalne rok :D
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

eagle_owl napísal:Pravdaze, ale nas vztah trval maximalne rok :D
nepochopil si yazoovu poitnu
myslel si rozchod a nie rozvod že ? :idea:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

mal som podobny problem ale skoncilo to rozchodom :cry: povedala mi ze ma rada uz len ako kamarata. ze milovala ma ale ze akosi to opadlo. :cry:
Napísať odpoveď