Máte nejaký hudobný nastroj? A viete na nom hrat?
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som si kupil najlacnejsiu elektriku od ibanezu GRG170 ..doteraz to lutujem
ale hram kazdy den asi rok a bavi ma to
predtym som trosku hral na akustike ale na elektiku nedam dopustit 
to keepsake: ustnu harmoniku mas stale ladenu podla urciteho tonu vecsinou je to C cize mas CEGCEGCEG a ked vtahujes mas ine tony to uz neviem, da sa to lahko vygooglit a potom ti uz len staci najst na nete nejake noty a hras...ale najlepsia vec ked to skusak podla sluchu
takto som sa naucil za par minut slovenske mamicky 
to keepsake: ustnu harmoniku mas stale ladenu podla urciteho tonu vecsinou je to C cize mas CEGCEGCEG a ked vtahujes mas ine tony to uz neviem, da sa to lahko vygooglit a potom ti uz len staci najst na nete nejake noty a hras...ale najlepsia vec ked to skusak podla sluchu
-
Iron-Eddie
Light Professional
pripájam sem dve ukážky z mojej hry na gitaru.
Obe sóla sú zo skladby "Včera som musel byť zlý" od Plus Mínus. Ešte to neznie profesionálne ale vidno, že sa v hre na gitaru ako tak orientovať viem.
pozn. skutočne som to nahrával ja, žiadny podvod...
Obe sóla sú zo skladby "Včera som musel byť zlý" od Plus Mínus. Ešte to neznie profesionálne ale vidno, že sa v hre na gitaru ako tak orientovať viem.
- Prílohy
-
- 00 - Plus Mínus-Iron Eddie - Včera som musel byť zlý (sólo 2).mp3
- Sólo č. 1 (pred koncovým refrénom)
- (633.7 KiB) 465 stiahnutí
-
- 00 - Plus Mínus-Iron Eddie - Včera som musel byť zlý (sólo 1).mp3
- Sólo č. 1 (pred prvou slohou)
- (476.79 KiB) 465 stiahnutí
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
NaiveRicky
Amateur
-
muffy69
Medium Star
mam akusticku gitaru
tento skolsky rok som zacal chodit aj do hudobnej na klasicku gitaru, tiez sa zaujimam a skusam ustnu harmoniku, klavesy a akordeon. inac nebyt niektorych ludi, tak ani nezacnem s gitarou, vdaka Dieg0
len skoda ze moj zaujem o hudbu sa prejavuje az teraz a treba rychlo makat na sebe 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
hrajem na elektricku gitaru a spanielku ...
mam aj ukazku... ale nahrate na lacnej elektrickej gitare, lebo sa mi roztrhla struna na spanielke ...
mam aj ukazku... ale nahrate na lacnej elektrickej gitare, lebo sa mi roztrhla struna na spanielke ...
- Prílohy
-
- classical_gas.mp3
- (595.25 KiB) 376 stiahnutí
mmm co mas za aparat ? zvuk je dost hrozny ... som mal pocit ze ti tam obcas "odskocil" prst, alebo si slabo pritisol strunuIron-Eddie napísal:pripájam sem dve ukážky z mojej hry na gitaru.
inak ja hram na basgitaru - Ibanez GSR200, zvuk nie je najhorsi ale po case sa jej zacal krutit krk (nj tento model ako som cital na forach ma k tomu velky sklon).