hh sibe?:D len som zastavil co bol flesh a prebijal som .. alebo kym som nakupil na spawne uz som mal 43%:D a nakupil som akurat automaticki plus granaty cize celkom rychlo:D
Myslím že na DE a CS to problém nie je ale ak je dobrá aim mapa či niečo také bez cieľa tak to už je sranda . Raz sme tak hrali asi 5 minút jednu mapu až prišiel admin a bol kick...
iwo1222 napísal:co tak dat add-on, ktory po zacati kola cca 10sekund, za tk bude davat kill ?
a dalsi na to aby dmg nebola odoberana pri tk hracovi ktory to "kupil" ale tomu ktory dmg v teame sposobil ?
nieeee pre boha to zas na Duste2 budem dawat hnet na zaciatku dvere a dakto mi tam vbehne a zomriem to nie to je blbi napad hlavne to tam nedavajte
a camp meter tiez somarina ... nemyslim ze na hojkovy su az taky kemperi takze to neni treba
Som zasadne proti camp meter-u, v teoretickej rovine ako maju CT strazit bombovisko ked musia pobehovat ako ciciny??? nie dakujem.. (aj tak vsetci rushuju), nieco podobne plati pre T na cs mapach. Na fun serveroch s tym nemam problem, ale velke mapy sa hraju blbo...
Chalani neviete prečo som mohol dostat ban na hojku za WH ked som nič nemal a dal som len hlavu a zrazu ze perma ban prečo nie však ale ked tam naky hraci maju SH WH to nic to je pohode vsak lenze ja si hram a zrazu BAN hojko je pohode server ale to som si o nom nemyslel
lama.sk napísal:Chalani neviete prečo som mohol dostat ban na hojku za WH ked som nič nemal a dal som len hlavu a zrazu ze perma ban prečo nie však ale ked tam naky hraci maju SH WH to nic to je pohode vsak lenze ja si hram a zrazu BAN hojko je pohode server ale to som si o nom nemyslel
Wauuu kolko adminov no ved len dobre:D
Tak si to zrekapitulujme kto su admini?:D
znama stara trojka blazer fruxo lekolatik potom pome a avincen ci ako... dalej nakazznicek ktoreho musim pochvalit za aktivitu a spolupracu s hracmi... potom su novy drago a psychos a to je vsetko ? cize 8 adminov?:)
Neboj sa, prva stranka bude aktualizovana, aj co sa tyka adminov, tak aj map a configu. Pocas dnesneho dna by som rad skusil otestovat server s protokolom 48, zatial len privatne a ak by to slo, tak by som skusil spravit testovaci server na par dni zaroven popri beziacom na protokole 47.