Kríza

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Kríza

Príspevok od používateľa undertaker35 »

A je to tu aj na mna došiel mráz...tak sa Vám tu vyspovedám z môjho problému.
S mojou priateľkou sme 4 mesiace,je to jeden z tých vyrovnaných vzťahov,nestretávame sa príliš často,dôverujeme si,dávame si životný priestor atď...ale v poslednej dobe,povedal by som ze sa niečo posiera,proste teno týždeň mám také pocity,že dievča už nieje na tom tak ako bola kedysi, mám pocit že moja prítomnosť v nej nevyvoláva takú radosť ako kedysi,volám jej a mam neskutočný pocit,že ju otravujem (ticho,žiadne otázky atď)možno si to aj sám namýšľam.Aby som do príbehu zamiešal aj myšlienky "druhej strany" tak vam sem napíšem nejakú citáciu z našej konverzácie na icq...

po návrhu,že by sme mali začať hľadať riešenie tohto problému mi napísala: " nieco silne k tebe citim...silnejsie ako k ostatnym ale neviem ci to je laska ked neviem co ti mam povedat a pisat a nebavi ma s tebou telefonovat"

Ja: "bez vetra sa ani lístok nepohne,musíš sama prísť na to čo cítiš ! "
ona: "su momenty kedy by som ta laskou zjedla a su momenty kedy citim len prazdno a ja neviem co mam robit lebo si proste nepomozem"
ona: "nejake tie sracky ze si ju nezasluzim a hystericke vety..."
ja: "máš pocit že som pre teba nepotrebný a zavadziam ti v posune v pred?"
ona : "nie nepotrebny nie,to nieje spravne slovo"
ja: "už to nieje to čo si cítila predtým keď si sa na mňa pozrela,teraz keď sa na mňa pozreš tak cítiš,hmm ako by som to nazval.."zas on" ? "
ona: "nie vravim ti. su chvilky take a su chvilky take.tie pozitivne su ked som s tebou a negativne ked mi pises alebo volas"
ja: "ked ti volám?to chcem teda vedieť čo je na tom zlé keď sa chcem spýtať ako si sa dnes mala?
ona: "ja viem ze to je s dobrym umyslom,vsetko viem"
ja: "som proste pre teba obohraná rozprávka"
ona: "ja som akoby rozdvojena osobnost,ja jednej strane sa chovam takto a na druhej,preboha co ked sa rozideme?"
ja:"tak to aby si začala rozmýšlať nad tým čo chceš"
ona: "zas dalsie slova ako si ju nezasluzim,ze ona to nechce skoncit,ze to musim ja atd atd"

potom som sa ďalej dozvedel,že sa jej na pokeci píše lepšie s inými ako somnou,bola to neskorá večerná hodina tak som navrhol sa na to vyspať sa porozprávať sa o tom ako ľudia,mrzí ma len to,že v tej slabej chíľke si nespomenula na to čo sme spolu prežili,viem 4 mesiace su krátka doba,aj to rýchlo ubehlo,práve pre to nemam chuť ani srdce to skončiť...
skrátka ja ju ľúbim..
a btw toto správanie môžem ospravedlniť(možno) tým že býva sama s mamou a pohádala sa sňou,potom mala narodeniny a kamaratky sa na ňu ehm akosi vykašlali...
(ja 17 ona 16) ďakujem za názory
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hehe uprav si "ja 17 ona 16" :wink:

No myslim ze tak okolo po tych 4och mesiacoch vztahu sa ukazuju prve chyby a nevyrovnanosti.
V prvych 4 mesiacoch nebyt spolu casto? Uf, to je prave cas ked by ste mali byt chciet spolu den co den.
Doverujeme si no a vidis, na pokeci je jej lepsie s nejakymi inymi....

Neviem co chces od nas pocut?
Poriadne nechaj prejst hlavou a rozmysli a bud skus vytvorit par volnych chvil, nejaky spolocny krasny vecer alebo sa na to vykasli :roll:
undertaker35
Expert
Expert

Tým,že sme neboli spolu moc často som myslel tak,že samozrejme,prvý mesiace sme boli asi spolu každý deň ale každého veľa škodí tak sme si nechávali priestor ona pre kamarátky a ja zas na kamarátov,aby sme proste nemali pocit,že ten vzťah nas niečím obmedzuje,počítal som s tým,že raz príde ten čas kedy budem musieť takúto udalosť riešiť,a chcem ju vyriešiť tak aby to pokračovalo.
Od Vás som chcel len počuť,či za tým mám hľadat nádej...
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Kríza

Príspevok od používateľa Death 69 »

ja: "máš pocit že som pre teba nepotrebný a zavadziam ti v posune v pred?"
ona : "nie nepotrebny nie,to nieje spravne slovo"

Pri tomto by som sa nasral nepotrebny zrovna nie ale nieco ine??? :evil: :evil: :evil:
by som si to vybavil.Podla tohoto mozes usudzovat co si o tebe mysli je to prerieknutie na ICQ to pozor jedna veta zo sto je takato a ak zenska pisala toto tak to myslela vazne, byt tebou sa s nou vazne porozpravam o prioritach vasho vztahu lebo takto by to dlho nefungovalo.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ja som mal podobny problem. Chodm s holkou 1 rok aj daco cez 4 mesiace a tiez nam nastala teraz taka kriza. Mam pocit ze tiez jej zaujem omna opadava :( Tiez mi povedala to iste zevie ci ma lubi. ze potrebuje si to premysliet. asi po tyzdni mi povedala ze naozaj ma lubi. bol som rad a vsetko do toho. lenze teraz je ina. ina ako predtym. a robi to iste. tak ja neviem :( Ked som s nou je to super smeje sa vsetko je ako ma byt. ale ak s no niesom a volam jej tiez mam ten pocit ze heh skor vadi ze jej volam.sama mi povedala ze jej vadi ked ju kontrolujem co robi atd. je pravda ze som to robil poslednu dobu tak som s tym prestal. Tak neviem co teraz no :(
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

zeny fakt nevedia co chcu. Ja som to mal podobne, ale boli sme spolu iba mesiac. Nebyvali sme spolu casto a zacalo sa to kazit, predvcerom som jej povedal co vsetko ma trapi a vcera ma nechala s tym ze ma stale berie ako kamarata...

a rada pre teba: ak si ta uz prestala vazit a nestojis jej za nic tak ju pusti k vode...
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Ak ju nebavi chatovat po nete, to moze byt normalne.
Ak jej casto a dlho vyvolavas a davas jej stereotypne otazky, tak mozte byt normalne, ze jej lezies na nervy.

Ale ak jej obcas zavolas co a ako a aj na to sa "durdi", tak to je uz problem.
Ak by bola do teba zalubena, nereagovala by tak. S tebou jej moze byt fajn, ale ona sama si nevie pripustit, ze uz ta berie len ako kamarata. Jednoducho nevie co chce, resp. aj to asi vie, ale nepripusta si to.
ja:"tak to aby si začala rozmýšlať nad tým čo chceš"
ona: "zas dalsie slova ako si ju nezasluzim,ze ona to nechce skoncit,ze to musim ja atd atd"
To su typicke slova ako pri rozchode... Ona to nechce skoncit, to musis ty?
Nechce ta ranit, ale je takmer jasne, ze sa blizi koniec. Je mi to luto :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Necital som rady, ale ak s nou este nespavas, mal by si zacat, a ak uz spavas, tak to robis ocividne zle :wink:
Happy new year
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

a nema nahodou pred kramami? pretoze ja osobne vtedy idem zastavit zemegulu a na zaklade vyrokov mojich kamosiek ony tiez :)

4 mesiace chodenia bez sexu noo tam moze byt veruze chyba...keby ste sex mali tak by sa po takej chvilke nevzdavala...hlavne nie ked ma16...myslim,ze v takejto dobe je nevhodne zacinat so sexom...mozno ked bude mat dobru naladu :) ak nic z toho nebude, tak pojdes o dum dale lepsi,mudrejsi, poucenejsi :)
undertaker35
Expert
Expert

Haslerka napísal:a nema nahodou pred kramami? pretoze ja osobne vtedy idem zastavit zemegulu a na zaklade vyrokov mojich kamosiek ony tiez :)

4 mesiace chodenia bez sexu noo tam moze byt veruze chyba...keby ste sex mali tak by sa po takej chvilke nevzdavala...hlavne nie ked ma16...myslim,ze v takejto dobe je nevhodne zacinat so sexom...mozno ked bude mat dobru naladu :) ak nic z toho nebude, tak pojdes o dum dale lepsi,mudrejsi, poucenejsi :)
S tými krámami si to trafila dobre dnes ich dostala,nuz dnes som bol snou,no d*bne ma z nej e dnes ako keby sa nic nestalo a ja ze idem ku nej napravat vztah...ziadna zmena proste ziadna, :shock:
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

myslim ze je to pomaly the end lebo ked to pojde takto dalej a budes naivny ako ja mozes skoncit tak ako ja ze dnes som stravil cely silvester a zaciatok noveho roka volade v macke sam...
undertaker35
Expert
Expert

Tak po včerajšom (repsektíve) dnešnom dni som zas múdrejší,hrám mŕtveho chrobáka,zdraví nezáujem sa dostavil,kedže ona trávila silvester s kamarátkami a ja zas s kamarátmi,mi zavolala okolo jedenástej,že ako sa mám,či mi niečo nieje atď,bol som spokojný,taký telefonát sme nemali zo týždeň,niečo pred pol nocou som stretol jej kamarátky a dal som ju pozdraviť,ako som sa dozvedel,prišlo jej ľúto,že somnou nebola tak niečo po pol noci mi zavolala,že mam za ňou prísť.Potešilo ma,že dodržala sľub a nepila nič okrem čaju.Keď som bol sňou zas som mal pict,že máme k sebe blízko,ale pocity sa u mňa väčšinou bijú s realitou.Rozlúčili sme sa,patrične samozrejme,S tým,že sme sa vrátili späť ku svojím partiám.V ten deň som jej city nejak neprejavil,ak neberieme objatia atď atď...Nečakal som,že sa mi nejak ozve,ale tak o tej pol štvrtej keď išla spať mi zavolala,ako sa mám čo robím celkom normálne otázky, povedala mi,že ma ľúbi,celkom ma to potešilo lebo od nej som to s takým citom (čo ma mrzelo asi najviac) nepočul ani nepamatám.Pre to davam ďalší bod tomu kto rozume ženám...
Jeden aby sa z toho zbláznil... :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

undertaker35: Ked ti volala ako sa mas, co robis, s kym si..., tak si mal odpovedat na vsetko, ze nevies :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skus ju tak trochu ignorovat. ALe zase nie uplne. Ak sa ozve prva miluje ta. Ak nie nemiluje ta tak ako ty ju :shock:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

:D ja zase holke nevolam vobec a to smespolu kazdy druhy vikend.. semtam piseme na icq... ale nie vela.. podla mna komunikacia mimo face to face zabija vstah..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ziadna komunikacia je lepsia?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nie, komunikacia face to face je najlepsia ostatne sux.. zatial to funguje :P
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Po styroch mesiacoch kriza ? Nejak skoro nie ?
Ja by som sa vykaslal na to , okrem toho po 4 mesiacoch nemozes byt tak zalubeny / zamilovany aby ta to dokazalo nejak moc mrzet , alebo hej ?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja mam taku istu krizu po roku aj 4 mesiacoch. Ale zistil som kde ej chyba. Chyba bola vomne. Pretoze som sa strasne moc podlizoval a kupoval darceky atd. Teda bol zomna dobry chlapec. Ale akosi som ju uz omrzel lebo nema co dobyvat. Tak som sa rozhodol radikalne konat. Zacal som ju ignorovat. Nie uplne vecer jej napisem sms na dobru noc ale nic viac. Ale ak mi ONA zavola alebo napise tak okej budem komunikovat. ale JA NESMIEM spravit prvy krok. Ak ma miluje zisti ze jej chybam a ze nieco nieje v poriadku a ozve sa mi. Ak sa mi do tyzdna nezove je to asi jasne ze nemiluje ma tak ako ja ju. Ale pevne verim ze sa ozve a ze vsetko bude ako predtym :) Uvidime nechajme to na cas :?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Neviem ci je toto spravne riesenie , ono je chyba ako hovoris moc sa snazit , potom cloveka mrzi , ze ten druhy nevracia tvoje mozno az prehnane laskyplne prejavy.
Musis si v hlave urovnat ci to robis z lasky k nej , v spravnu chvilu v spravny cas , nie kazdy ma vzdy naladu , ale to nemusi nutne znamenat opadnutie sympatii , ako sa hovori z hovna bič neupletieš , alebo ked je nervozna tak ti proste neda ;)
Napísať odpoveď