screenshot program
-
jaroslavzatko
Medium Expert
screenshot program
Cavte, zhanam program na snimanie okna obrazovky, s tym, aby mi ukladalo obrazky automaticky do zvoleneho priecinka,,,,
Problem je v tom, ze mi nikto nevie pomoct s odkodovanim pdf chranenymi ochranou normex2,,vyriesil by som to snimanim obrazkov a naslednym vytvorenim noveho pdf, aj ked v slabsej kvalite,,takze potrebujem poradit, ak mate vyskusany nejaky program, co najkvalitnejsie snimanie a viacero snimkov za sebou,,,,,ak mate iny lepsi napad, rad si necham poradit..
Ale prosim, nereagujte vsetci co najdete nejaky program cez google,,takych programov som uz skusil,,chcem serioznu radu,,vopred dakujem.
Problem je v tom, ze mi nikto nevie pomoct s odkodovanim pdf chranenymi ochranou normex2,,vyriesil by som to snimanim obrazkov a naslednym vytvorenim noveho pdf, aj ked v slabsej kvalite,,takze potrebujem poradit, ak mate vyskusany nejaky program, co najkvalitnejsie snimanie a viacero snimkov za sebou,,,,,ak mate iny lepsi napad, rad si necham poradit..
Ale prosim, nereagujte vsetci co najdete nejaky program cez google,,takych programov som uz skusil,,chcem serioznu radu,,vopred dakujem.
-
jaroslavzatko
Medium Expert
screenshot program
no neviem, ci som to nenasiel,,ale ja potrebujem len cast obrazovky,,nie aktivne okno,,to by som musel vsetky obrazky prerabat,,ale zatial dik
Teda nastavim nejake okno a budem stlacat predvolenu klavesu, bez toho, aby som stale okno menil
Teda nastavim nejake okno a budem stlacat predvolenu klavesu, bez toho, aby som stale okno menil
-
jaroslavzatko
Medium Expert
x
zatial diky,,skusim
-
jaroslavzatko
Medium Expert
xx
Diky moc,,skusil som snagit,,trosku mi trvalo nastavit ho,,ale je super,,presne co som hladal,,diky moc aj ostatnym,,mozte lock