Vsetko naj celemu foru a nech nam to vydrzi aj na dalsi rok takto spolu
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
STASTNY NOVY ROK VSETKYM !!!
v prvom rade vsetko dobre do noveho roka vsetkym tu na fore, aby to tu iba prekvitalo, aby sme vsetci dostavali co najmenej K- a co najviac K+ a aby sme sa tu o rok znova takto "zisli" v aspon takom pocte v akom sme tu teraz.
-nahovno silvester: na namesti som bol s 2 kamaratmi v nadeji, ze tam bude plno ludi, bolo nas tam spolu maximalne 100 (z toho nikto znamy), robili tam bordel ludia (vek 30-50!!!) v zmysle hadzania petard pod nohy ludom (ked som sa ozval, skoro som dostal
), bola to nejaka mafianska party plna holych hlav, dementnych ludi a 20rocnych pipiek na stekloch v takych kratkych minisuknickach, ze ja mam dlhsie trencle. neriesim, boli to magori
+++uzasny ohnostroj (najlepsie boli take tie rakety, co buchli, rozmrdali sa na milion svietiacich kuskov, tie zhasli a po sekunde sa kazdy ten maly kusok este rozmrdal na dalsich milion malych kuskov)
---bude mi smutno za korunou, dobra bola ta nasa mala tvrda mena
-nahovno silvester: na namesti som bol s 2 kamaratmi v nadeji, ze tam bude plno ludi, bolo nas tam spolu maximalne 100 (z toho nikto znamy), robili tam bordel ludia (vek 30-50!!!) v zmysle hadzania petard pod nohy ludom (ked som sa ozval, skoro som dostal
+++uzasny ohnostroj (najlepsie boli take tie rakety, co buchli, rozmrdali sa na milion svietiacich kuskov, tie zhasli a po sekunde sa kazdy ten maly kusok este rozmrdal na dalsich milion malych kuskov)
---bude mi smutno za korunou, dobra bola ta nasa mala tvrda mena
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
+ tak to bolo srandy vcerae/dnes, co som vykrikoval po ulici atd., nieco neskutocne
- vnoci som myslel, ze mi roztrhne zalzdok, uz nebudem miesat (3 rozne vina, vodka a daco na a...)
+ bol som s ludmi, co pre mna nieco znamenaju (este chybali dvaja kamosi)
+ myslel som si, ze sa vsetko poserie, naopak, vsetko bolo super...
+ stastny novy rok
//- co vsetko napisem do smsky ked mam vypite... zas vsetko napravovat
- vnoci som myslel, ze mi roztrhne zalzdok, uz nebudem miesat (3 rozne vina, vodka a daco na a...)
+ bol som s ludmi, co pre mna nieco znamenaju (este chybali dvaja kamosi)
+ myslel som si, ze sa vsetko poserie, naopak, vsetko bolo super...
+ stastny novy rok
//- co vsetko napisem do smsky ked mam vypite... zas vsetko napravovat
-
Menojenanič
Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: