Kríza

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa undertaker35 »

kedysi som aj ja trpel tou prehnanou dobrosťou,ale povedal som si.že to nieje dobré aj keď niekedy nedokážem prosťe odolať ukázať svoje city na plno...ale moc som sa rozbehol.Nuž odskúšal som metódu ignorácie,dosť ma to užieralo čakať, nuž dočkal som sa zavolala mi sama od seba. tak ak je kúsok pravdy v tom,že keď ľúbi tak len tak nezabudne...

Možno to je len výsledok vypiatej sutuácie,ktorá teraz bola v jej rodine,nie každy dokáže izolovať vnútorne pocity a neprenášať ich na druhých.

Myslím si,že práve prvé mesiace vzťahu su o zaľúbenosti a potom keď to opadá sa ukazuje realita.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Mam pocit ze ma stale miluje. Lebo ak by ma nemilovala tak by somnou uz davno neriesila problemy v nasom vztahu. a poslala by ma davno k vode.sama mi povedala ze ak by sa somnou chcela rozist spravila by to hned. lebo ze vie ze som citlivy. tak dufam ze metoda ignoracie zaberie a ze sa ozve. :?

2Undertaker: a ako si prejavoval tu iognoraciu ty? mne povedal kamarat ze len jej napis sms na dobru noc a napis tam aj ze ju milujes nech to vie. ale ze v ziadnom pripade nemam robit prvy krok ja. ak napise na icq napr ok mozem odpisat lebo 1. krok spravila ona. atd
undertaker35
Expert
Expert

Arkaz napísal:Mam pocit ze ma stale miluje. Lebo ak by ma nemilovala tak by somnou uz davno neriesila problemy v nasom vztahu. a poslala by ma davno k vode.sama mi povedala ze ak by sa somnou chcela rozist spravila by to hned. lebo ze vie ze som citlivy. tak dufam ze metoda ignoracie zaberie a ze sa ozve. :?

2Undertaker: a ako si prejavoval tu iognoraciu ty? mne povedal kamarat ze len jej napis sms na dobru noc a napis tam aj ze ju milujes nech to vie. ale ze v ziadnom pripade nemam robit prvy krok ja. ak napise na icq napr ok mozem odpisat lebo 1. krok spravila ona. atd
No urobil som to tak,že som sa jej ozval keď som sa zobudil,pokecali sme co a ako ideme robit a som jej povedal ze sa jej ozvem este,nuz ale som si povedal,že ak bude chcieť tak sa ozve prvá,a čo sa nestalo večer si najdem neprijaté hovory tak som jej zavolal,že nuž čo chcela.Tak som sa dozvedel,že čakala kedy zavolám a keď som nevolal sa bála či sa mi niečo nestalo,ten telefonat som jej nepovedal nič citového...A potom o jednej v noci ma zobudila s tým,že sa na mňa teší a , že mi chcela povedať,že ma ľúbi.Navrhol som jej nech ona zavola keď bude mať čas sa stretnúť súhlasila,tak čakám,ale v takom kľude,som rád,že aspoň niečo sa mi vykryštalizovalo...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no mne povedala vcera holka ze uz ma nemiluje ako lasku ale len ako kamarada :cry: takze tak no.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

undertaker35: uplne toto iste teraz prezivam aj ja, tiez sme spolu 4 mesiace, medzi nami to slo tak krasne, a tiez mam pocit ze nevie co chce :'( ja len dufam, ze sa to neskonci, tak ako ja tebe budem drzat palce, nech sa to urovna a budete stastny, drz aj ty mne :cry:

My sme sa odlucili, uz tri dni sa mi neozyva, cakam kym sa rozhodne, co je pre nu lepsie, byt samou, alebo byt zaviazana a mat pekny vztah. Problem je ten ze ma len 17 a chce si uzivat zivota, davam tomu nadej, aj ked som paranoidny pesimista, pretoze predstava, ze ju stratim ma drti, ak sa to stane, uplne ma to zruinuje.. :( :smt040
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som uz stratil a som na dne :cry: vsetci hovoria ze hlavu hore zivot ide dalej najdem si lepsiu atd..ale ja INU nechcem..ja stale milujem len ju a aj navzdy budem milovat :cry: teraz dufam len v tom ze to rozhodnutie bolo zbrkle a ze si to premysli zacnem jej chybat a ze sa vrati kumne :cry:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Arkaz napísal:ja som uz stratil a som na dne :cry: vsetci hovoria ze hlavu hore zivot ide dalej najdem si lepsiu atd..ale ja INU nechcem..ja stale milujem len ju a aj navzdy budem milovat :cry: teraz dufam len v tom ze to rozhodnutie bolo zbrkle a ze si to premysli zacnem jej chybat a ze sa vrati kumne :cry:
to je zasadna chyba ze INU nechces... vies vacsina z tych co ti tak hovoria ze najdes inu a lepsiu, ti to hovoria z vlastnej skusenosti. A maju pravdu.

Neviem kolko mas rokov, ale ja ked som mal 16-17 mal som babu s kt. som bol rok, ked ma po roku nechala, tak som bol z toho dost namraky. A vies co? Teraz mam INU a LEPSIU! Som s nou rok a pol a byvalku by som uz nikdy nebral. Takze takto, ver tomu ze bude ina...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

V 16 hovoriť že ju budeš milovať navždy..a chodili ste spolu len 4mesiace..chlape vzchop sa..
undertaker35
Expert
Expert

Arkaz: no a ja som myslel,že som sa mal zle,je mi to ľúto,lebo viem ako by to somnou zatriaslo.

existpierre: držím ti palce,ja som bol u nej včera a zda sa,že sa to nejak urovnalo,pozreli sme film...komunikácie je už lepšia,nevolám,keď netreba a keď chce tak zavolá sama.A nech mi niekto povie,že už horšie nemôže byť... :roll:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:V 16 hovoriť že ju budeš milovať navždy..a chodili ste spolu len 4mesiace..chlape vzchop sa..
chodil som s nou rok aj 4 mesiace...nie len 4 mesiace...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ajtak je to vtipne.. "budem ju navzdy milovat"... za par tyzdnov, maximalne mesiacov uz ani poriadne nebudes vediet kto to bol
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

napriek tomu, ze sme sa dohodli na odluceni, ze sa ozve prva, mam chut v ramci boja o nu jej poslat basen co som napisal, presne o polnoci, ale stale mam dilemu ci je to spravne, ci to mam vydrzat alebo poslat :(
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vtipne ako pre koho.

Hej posli ju :)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Poslal som jej tu basen aj odkazom dokopy(nevydrzal som to), potom sa mi ozvala, tak som jej zavolal,.. stale sa nevie rozhodnut, ci chce mat vazny vztah, ci je na to stvorena... neviem, co jej mam povedat, aby som ju presvedcil :( pokecali sme spolu, aj ked nebola velmi vyrecna, pretoze akurat vstala. Vobec nevedela co ma povedat. POvedal som jej, ze mi to pripada ako naliehanie, ze rozhovor nateraz ukoncim a este budem cakat, ale nech sa mi aspon obcas ozve, ci je v poriadku, lebo nebyt 3 dni v kontakte a vobec nevediet, ci je v poriadku, alebo sa jej nieco nestalo, je uplne na zblaznenie. Po tomto rozhovore stale neviem, ako som na tom, toto su pre mna najhorsie dni v zivote, pretoze mi na tomto neskutocne zalezi a mam strach, ze to neprezijem.

takze mi ostava len cakat, cakat a cakat. toto budu najdlhsie chvile v mojom zivote

Jedine plus bolo, ze mi povedala, ze tiez jej chybam, ze to znamena, ze sa mozno vracia, no stale nevie a z casu na cas chyti do ruky telefon a caka, dufa, ze zazvoni, ze sa jej ozvem.

takze som mozno na dobrej ceste a mozno nie. Cas ukaze a ja dufam, ze to dobre dopadne.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Drzim ti palce nech ti to dopadne dobre . nie ako mne rozchodom :cry: ale stale verim ze ma lubi :( neprestavam verit. A cakam kym si uvedomi ze jej chybam a vrati s kumne :( :cry:
undertaker35
Expert
Expert

existpierre napísal:Poslal som jej tu basen aj odkazom dokopy(nevydrzal som to), potom sa mi ozvala, tak som jej zavolal,.. stale sa nevie rozhodnut, ci chce mat vazny vztah, ci je na to stvorena... neviem, co jej mam povedat, aby som ju presvedcil :( pokecali sme spolu, aj ked nebola velmi vyrecna, pretoze akurat vstala. Vobec nevedela co ma povedat. POvedal som jej, ze mi to pripada ako naliehanie, ze rozhovor nateraz ukoncim a este budem cakat, ale nech sa mi aspon obcas ozve, ci je v poriadku, lebo nebyt 3 dni v kontakte a vobec nevediet, ci je v poriadku, alebo sa jej nieco nestalo, je uplne na zblaznenie. Po tomto rozhovore stale neviem, ako som na tom, toto su pre mna najhorsie dni v zivote, pretoze mi na tomto neskutocne zalezi a mam strach, ze to neprezijem.

takze mi ostava len cakat, cakat a cakat. toto budu najdlhsie chvile v mojom zivote

Jedine plus bolo, ze mi povedala, ze tiez jej chybam, ze to znamena, ze sa mozno vracia, no stale nevie a z casu na cas chyti do ruky telefon a caka, dufa, ze zazvoni, ze sa jej ozvem.

takze som mozno na dobrej ceste a mozno nie. Cas ukaze a ja dufam, ze to dobre dopadne.
ten strach poznám aj sebazničujuúce myšlienky,na to ako budeš žiť keď ona nebude ani ja sni nedokážem pripustiť,že to tak môže byť...ale ako poznám z predchadzajúcich vzťahov tak to bude mesiac trapenia ďalší mesiac pousmiatia sa nad tým čo bolo a čo ešte len bude,tie časy kedy si našiel človek jednu ženu a ta bola jeho manželkou do "konca" života už prešli.Teraz nás život skúša,a ja sa vždy snažím pripraviť na realitu vopred ako príde,minule som nestihol a dosť ma to dostalo...treba vydržať do konca,život je pred nami....
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ale ake slova by ju presvedcili o tom, ze mat dlhy a vazny vztah moze byt pekne :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Kríza

Príspevok od používateľa triple »

undertaker35 napísal:ona: "ja som akoby rozdvojena osobnost,ja jednej strane sa chovam takto a na druhej,preboha co ked sa rozideme?"
to hovorí za všetko.. žena čo vypustí z úst tieto slová (napíše na icq) to nemôže mať v hlave všetko v poriadku..

tradičná odpoveď. je to ešte decko a nevie čo chce, takých bolo a bude.. toto bude rozchod...

nvm možno by pomohlo keby ste sa spolu vyspali (teda ak to ešte nepraktizujete) trošku Vám to pomôže :)
undertaker35
Expert
Expert

Re: Kríza

triple napísal:to hovorí za všetko.. žena čo vypustí z úst tieto slová (napíše na icq) to nemôže mať v hlave všetko v poriadku..

tradičná odpoveď. je to ešte decko a nevie čo chce, takých bolo a bude.. toto bude rozchod...

nvm možno by pomohlo keby ste sa spolu vyspali (teda ak to ešte nepraktizujete) trošku Vám to pomôže :)
Myslim ze toto sa uz medzi nami vyriesilo,myslim 5-6 dni to je v poriadku,a som spokojny.Uvidim
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Je koniec. Jej otca snubenke som napisal, ze ich mam vsetkych rad a ze sa uz asi neuvidime...

jej som napial ze nechcem byt jej kamarat a dufam ze na nu co najskor zabudnem..

na pokec som jej napisal ze mi ublizila ako este nikto iny v zivote..
Napísať odpoveď