Ake je vaše auto snov??
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vsetci si mozno poviete ze nie som az taky narocny...ale mojou laskou je nova mazda 6
...je to krasne auto
- Prílohy
-
- mazda 6_2.gif
- mazda 6
- (103.07 KiB) 165 stiahnutí
čo je na fordoch zle preboha? to už ozaj okrem mercedesov a baworakov sú ostatne na prd? nepochopim... Keby povieš alfa, fiat, citroen, peugeot, renault, dacia a podobne haraburdy... ale mazda a ford?brm napísal:jo.. tá nová mazda6 je naozaj pekná.. len škoda, že to je mazda..
..tak isto aj to nové mondeo.. jeho dizajn sa nesie v podobnom duchu.. jedno mi stále parkuje pod oknom.. nádherné.. len keby to nebol ford..
Inak, nové mondeo coupe bude brutalita
Dunlop.. nemaj boja, tie výhrady voči obom značkám.. to sú len osobné nesympatie.
Mať tak milión korún (ehm.. 33193,92 €) na účte, tak aj keď sa mi nové Mondeo aj 6ka Mazda páčia, radšej by som si kúpil (ne)obyčajnú škodovku..
Mať tak milión korún (ehm.. 33193,92 €) na účte, tak aj keď sa mi nové Mondeo aj 6ka Mazda páčia, radšej by som si kúpil (ne)obyčajnú škodovku..
-
Mateq
Medium Professional
Nemôžem sa ubrániť dojmu, že Mercedes zaspal hlavne PR a marketing. Audi inzeruje všade možne Quattro, Q5, Q7, konkrétne na Slovensku veľa dávajú do amatérskych slalomov, keď zapožičiavajú na súťaže A3 Sportback, BMW inzeruje "efficient dynamics" v celej modelovej rade, jednotku Coupe.Kibo napísal:uz ani mercedes nie je to co byval
Mercedes? Fúu, musel by som dlho rozmýšľať, kebyže mám napísať ich najnovší model s ktorým naposledy prišli na trh. A ani neviem. GLK? Aj to je len namakeupované MLko. Majú akýsi modelový rad Bluetec čo si pamätám, ale oproti EDynamics takmer žiadne povedomie...
Inak tak som teraz zamieril na http://www.mercedes-benz.sk Toto je web prémiovej značky?
Mateq.. nóóó.. absencia reklamy môže svedčiť aj o niečom inom.. možno Mercedes reklamu nepotrebuje, pretože Mercedesy sa možno predávajú takmer samé (niekto má veľa peňazí a rozhodne sa kúpiť drahé auto.. aká značka padne na rozum väčšine ľudí?) Na druhú stranu Audine a BMW to nejde, tak si musí dopomôcť reklamou.. 
Pozeral som teraz štatistiky.. Mercedes za 1-11/2008 má 2,96% podiel na slovenskom trhu, Audi 2,06%, BMW 1,63%..
..aj keď zase je pravda, že Mercedes v porovnaní s predchádzajúcim rokom 2007 padol o 0,5%, pričom Audi aj BMW narástli o 0,1 - 0,2%..
Môžme polemizovať..
Pozeral som teraz štatistiky.. Mercedes za 1-11/2008 má 2,96% podiel na slovenskom trhu, Audi 2,06%, BMW 1,63%..
..aj keď zase je pravda, že Mercedes v porovnaní s predchádzajúcim rokom 2007 padol o 0,5%, pričom Audi aj BMW narástli o 0,1 - 0,2%..
Môžme polemizovať..
-
Mateq
Medium Professional
Brm lenže bacha, keď si odmyslíme kategóriu N1 (Mercedesu tam robia predaje možno aj krabice tipu Sprinter, Vito) kde nemá u Audi a BMW konkurenciu, už je náskok iba 0,16%! Ale tu sa to ťažko merá, pretože sú tam aj verzie odpočtu DPH..
Každopádne BMW či Mercedes predávajú viac verzií N1 než normál, kdežto Auti to má ešte výrazne opačne. Moja predpoveď je teda ak Audi vylepší túto možnosť u Avantov, tak Mercedes kruto narazí.... Uvidíme. Ako vravíš, môžme polemizovať, uvidíme svoju úlohu zohrá aj reakcia a hýbanie cenou na klesajúce zisky pre krízu, to ale bude chciet marketing, kde Mercedes aktuálne vôbec nevidno.
Každopádne BMW či Mercedes predávajú viac verzií N1 než normál, kdežto Auti to má ešte výrazne opačne. Moja predpoveď je teda ak Audi vylepší túto možnosť u Avantov, tak Mercedes kruto narazí.... Uvidíme. Ako vravíš, môžme polemizovať, uvidíme svoju úlohu zohrá aj reakcia a hýbanie cenou na klesajúce zisky pre krízu, to ale bude chciet marketing, kde Mercedes aktuálne vôbec nevidno.
To auto je veľmi pekné,písal som to už do tej témy, ale za 900tis kde začína... Ako Scout nemá nikde priamu konkurenciu na trhu (oplastovaná štvorkolka), osobne by som sa ale za tú cenu vykašlal na 4x4 - aj keď som mal možnosť s tým jazdiť (normálna 4x4 Combi nie Scout) a navysto plastov robiacich image by som zvolil V50 R-line, za ten tvoj 1 mega nabytú výbavou až po strechu. A image značky oproti Škode... no comentbrm napísal:Mať tak milión korún (ehm.. 33193,92 €) na účte, tak aj keď sa mi nové Mondeo aj 6ka Mazda páčia, radšej by som si kúpil (ne)obyčajnú škodovku..
-
wolodo
Professional
No Buggatti si dokladne vybera kupcov, sice na kazdom predanom aute stracaju miliony no klientelu si otukavaju, co robili rodicia 2 generacie dozadu, odkial mas peniaze, ci budes schopny auto uzivit atd.....stanulik napísal:viem, ze toto auto v zivote asi mat nebudem, ale strasne rad by som chcel oskusat 1001 koni pod kapotou, to musi byt spica
snivanie je krasne, v buducnosti by som chcel mat nejaku audinu
Takze to nezalezi len od teba ale aj od predkov...
Imho nepredaju auto dakomu co vyhral loteriu
-
Mateq
Medium Professional
K môjmu minulému príspevku: Nakoniec ma napadol aj oplastovaný konkurent priamo Scoutu. Subaru Forester Diesel, stojí 930tis! Tu už možno hovoriť o SUV, Scout sa na to hlavne hrá. A tú cenu si pýta za veľmi slušne vybavenú "manažérsku limuzínu" Superb, tak nevidím dôvod nechať im toľko za o triedu nižšiu Octaviu.
Inak tu sú štatistiky predajov, z ktorých som čerpal a zrejme aj Brm tiež... http://www.zapsr.sk/ Neviete kde by som našiel štatistiku predajov vozidiel na SR, aj podľa modelov? Teda koľko sa predalo Octavii, Fabii kucov atď. Ďakujem.
Keď tak to vyzerá že to bude najskôr od apríla, aj to zrejme smernica EU iba, kým to upravíme.... A vyzerá to že to je viazané na daňový zákon, takže v novom cestnom od 2/2009 to nie je. Skús k tomu viac napísať. Ten link je skoro rok starý, neviem ako sa to pohlo..
Inak tu sú štatistiky predajov, z ktorých som čerpal a zrejme aj Brm tiež... http://www.zapsr.sk/ Neviete kde by som našiel štatistiku predajov vozidiel na SR, aj podľa modelov? Teda koľko sa predalo Octavii, Fabii kucov atď. Ďakujem.
Máš nejaké info? Našiel som toto, http://www.ifleet.sk/clanek.php?id=21Kibo napísal:karty moze zamiesat aj novela zakona o ktorej sa uz dlhsie rozprava, ze pri N1 nebude potrebna mreza
Keď tak to vyzerá že to bude najskôr od apríla, aj to zrejme smernica EU iba, kým to upravíme.... A vyzerá to že to je viazané na daňový zákon, takže v novom cestnom od 2/2009 to nie je. Skús k tomu viac napísať. Ten link je skoro rok starý, neviem ako sa to pohlo..