RC - Vselico na dialkove ovladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

k tomu clu, dnes mi dosiel balim a bol cenov okolo 500USD bez cla, tak asi tak.

vsetci co kupili daky esky vrtulnik dostali to co objednas aj ty aj ja som mal to iste, ale za ten rok som ho dost prestaval.
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

a z akej krajiny bol ten balík ?
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

canada :D
olihope
Medium Star
Medium Star

A bola na nej faktúra keď si ju preberal ? alebo obsah, lebo keď tam je faktúra tak to neutajíš najlepšie by bolo zabaliť ako darček ....

//edit
Takže mám Honey Bee King 2 (Yellow) 2008 Edition X'mas Package 35MHz, a MOD2 ? kupujú ho 95% zákazníkov ...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to ti ziadni eshop neposle 10roznych poloziek bez zoznamu a cien produktov,uz sme tu mimo temu s takymito ...
olihope
Medium Star
Medium Star

ok, a toto má inak aké výhody ? http://www.heliguy.com/Electric-RC-Heli ... lt-CP-RTF/ oprotii HBK2 ?

potom tu dám dve heliny (jednu helipal a jedno heliguy + prislusenstvo ze co sa viac oplati)
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

BELT CP je o zhruba o 8cm dlhsi a v podstate aj dlhsie listy rotora a iny ram taky uzavretejsi, ale je tu aj ina vihoda, ato ze uz mas hned striedavi motorcek s regulatorom cize financne ak ti vihovuje ...

mne ked odisiel klasicky motorcek hned som kupoval striedavi s regulatorom-sadu.

rozmery:

Belt CP:
dlzka:650mm
vyska:230mm
priemer listov rotora:680mm
priemer listov chvostoveho rotora :130mm
lietajuca vaha:670g
prazdna vaha:340g
Motor: 450 brushless motor
pomer prevodov:12:140/10:22
ovladac:6kanal

HBK2:
priemer listov rotora: 630mm
priemer listov chvostoveho rotora: 125mm
vaha:465g
dlzka:585mm
motor:380 motor
ovladac:6kanal
Bateria: 11.1v 1000mAh lithium
olihope
Medium Star
Medium Star

Poviem pravdu, chcem to čím skôr :) a chcem aby to lietalo :-D. Investícia max. 5500,-Sk 182.57 €. Ja už sa neviem rozhodnúť, porad ... ja som z toho už magor :-D hlavne aby to začiatočníkovi stačilo a aby to vydržalo :) nebránim sa ani iným modelom od e-sky resp. walkera alebo podobne. thx
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ak to chces cim skor tak potom anglicko heliguy, a zober toho belt-a CP, uz ked to nebude 2.4GHz verzia aspon nech ma striedavi motorcek,ktory ma podla mojich skusenosti dlhsiu zivotnost a samozrejme lepsi vykon-otacky, a helinu budes mat vacsiu. a potom na dieli bud heliguy alebo ebay, nebolo bi zle hned si prikupit uhlomer na zoradenie uhlov listov rotora,pripadne aj ine zakladne dieli a nezabudni cvicny kriz pre zaciatocnika a USB kabel na simulator by tam nemal chybat.
olihope
Medium Star
Medium Star

Tak teraz mám také výhanie či kúpiť alebo nekúpiť, lebo rodičia mi povedali, že aj tak pôjdem 3krát von a potom to odložím na poličku .... dosť ma to znepokojuje a ani si to nechcem pripúšťať, ale otázka je, čo ďalej ? ako mám zistiť, či ma to bude baviť ? akože vyzerá to pekne ... ale ...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Poviem ti to takto, mám doma R/C model auta. (Mierka 1:10). Známy si ho kúpil a vážne sa mi to páčilo tak som si ho kúpil tiež, natrieskal som doňho už okolo 15 000,- (príslušenstvo...), teraz leží u mňa na poličke a ani oňho nezakopnem. Ale tak isto to bolo pred rokom cez zimy, už som si aj vyčítal, že tolko peňazí a teraz to tam leží, ale čo čert nechcel, cez leto som sa k tomu vrátil a nabíjač nestíhal nabíjať baterky... Vážne ma to chytilo znovu.. No uvdím čo a ako cez jar/leto v roku 2009, ale myslím, že to bude znovu to isté... :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

olihope napísal:Tak teraz mám také výhanie či kúpiť alebo nekúpiť, lebo rodičia mi povedali, že aj tak pôjdem 3krát von a potom to odložím na poličku .... dosť ma to znepokojuje a ani si to nechcem pripúšťať, ale otázka je, čo ďalej ? ako mám zistiť, či ma to bude baviť ? akože vyzerá to pekne ... ale ...
No co ja viem...na zaciatku to chce nervy na naucenie, pretoze ked ti to bude vzdy padat a budes musiet platit za opravy, tak ta to bavit prestane :)
olihope
Medium Star
Medium Star

Práveže neviem, lebo asi uznáte, stojí to pár tisíc, to ani tak nevadí, ale hlavne nech ma to baví, a o tom som nie veľmi presvedčený, rodičia podobne, napr.
kúpil som si super mixér za 2tisícky, a som bol smutný prečo nie ten za 3,5 s drtením ľadu, dosť ma to hnevalo, ale nevadí, použil som ho 5 krát, aj tak z toho vznikol grc, lebo som s tým nevedel pracovať, persnejšie tie recepty atď, potom som našiel jeden recept, ako spraviť múčnik, že tam dám múku, cukor atď zmixujem a dám upiecť, problém bol že to blo dosť suché, lebo som tam nedal tie dve vajíčka, zasekával sa motor a začal smrdieť, a smrdí to doteraz, ten motor nie je už to čo bývalo... dokázalo by to niečo pomiešať, ale jednoducho o to ani nezakopnem
Práve preto sa toho bojím, rc auto moc nepoužívam lebo je to šmejd, kde je servo nahradené šitným motorom ktorý sa prehrieva, ale za 100sk kompletku moc dobrú nezoženiete ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Prave kvoli tomuto som ti na zaciatku radil auto alebo lietadlo, su na zvladnutie jednoduchsie, takze ta neprestanu bavit kvoli tomu, ze ti ich ovladanie nepojde. Mozes skusit lacnejsie auto a za zvysne peniaze si kup usb ovladac na lietadla. Na simulatore si to vyskusas a uvidis ako ti to pojde a ci ta to bude bavit. Samozrejme sa to neda porovnat so skutocnostou v tom smere, ze ked ides s normalnym modelom, tak si vyrazis niekam do prirody, pekne si to tam rozlozis, pripravis, pokecas s ostatnymi modelarmi, zalietas, si rad, ze si pristal a ides spokojny domov :)
Vela zaciatocnikov chce zacal s vrtulnikmi, pretoze su efektne, ale za takym efektnym letom je vela namahy, financii a pevnych nervov, neda sa to naucit len tak.
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to ti nikto nepovie a dozvies sa to fakt len po kupe a par letoch ci ta to bavi ci nie
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja chcem odjakziva rc helikopteru, ale som zatazeny na vojenske modely, najlepsie nejaky apach alebo co, akurat ze kvalitnejsie modely su vsetky jedneho stroheho tvaru :(
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

olihope napísal:Práve preto sa toho bojím, rc auto moc nepoužívam lebo je to šmejd, kde je servo nahradené šitným motorom ktorý sa prehrieva, ale za 100sk kompletku moc dobrú nezoženiete ...
Ak viem tak R/C auto obsahuje motor, servo, prímač.. Tomu som nepochopil... Na to aute som jazdil s 3600mAh baterkou a 1200mAh, vždy som ich vybil až dodna.. A motor sa neprehrial... Potom som síce kúpil chladič, ale to kôli tomu, že aj tomu motoru musí byť teplo ak jazdí v 33 stupňových teplotách.. Tu ide aj o to, že dá sa kúpiť tuningová súprava, a všelijaké možné veci (samozrejme aj na helinu).. Lietadlo ti neradím preto, ak s tým nemáš kde lietať je to nič moc.. S helinou, vzlietneš aj doma na záhrade... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Gigabyte: vzlietnes, ale ked ti fukne vietor, tak budes potrebovat dost miesta na to, aby si to bezpecne zvladol a pristal.
Gangy: daju sa dokupit "karoserie", cize aj profesionalny 3D vrtulnik ako T-Rex, moze vyzerat ako Apache alebo hocico ine.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak mi najdu taku karoseriu na honey bee king :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Napísať odpoveď